Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako zabojujete s poruchami erekcie? Akupunktúrou!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 13.07.2016 00:00 Ako zabojujete s poruchami erekcie? Akupunktúrou!

Akupunktúra môže byť účinným riešením, ak sa chcete vyhnúť užívaniu ďalších liekov a ich vedľajších účinkov. Je však viac ako isté, že táto liečebná metóda nebude účinná u každého muža. Najlepšie výsledky sa prejavia u mužov, ktorí trpia poruchami erekcie zapríčinenými užívaním liekov alebo zhoršeným psychickým stavom a depresiami ...

Čo je to akupunktúra?

Jedná sa o bezpečnú prírodnú liečebnú metódu známu ako tradičná čínska medicína. Je to systém vpichovania ihiel do istých bodov ľudského tela, ktoré sú významnými strategickými bodmi. Táto metóda sa využíva predovšetkým pri liečení bolestivých ochorení. Samotné ihly podnecujú svaly, nervy a spojivové tkanivo. Zväčša sa využíva na zmiernenie bolesti, no má aj množstvo ďalších pozitív pre ľudské telo. Možno ste to nevedeli, ale práve akupunktúrou je možné eliminovať alebo aj navždy odstrániť poruchy erekcie. Ale nemusí to pomôcť každému mužovi ...

Aj na liečbu porúch erekcie ...

Pokiaľ ste o akupunktúre iba počuli, je čas si ozrejmiť aj ďalšie skutočnosti, najmä tie, ktoré sa týkajú liečby práve intímnych problémov, ktorými sú aj nepríjemné poruchy erekcie, erektilná dysfunkcia, či impotencia. Pravda je taká, že nielen tieto uvedené mužské intímne problémy je možné liečiť akupunktúrou, ale ešte oveľa viac. Účinok a efektívnosť tieto liečebnej metódy pochádzajúcej z Číny vzrastá u mužov, ktorých trápia príčiny erektilnej dysfunkcie, ktoré sú predovšetkým psychického charakteru, ako je depresia, úzkosť, stres, zloba a podobne.

Ako môže pomôcť?

Akupunktúra napomáha udržať rovnováhu tela a to hneď v štrnástich primárnych energických dráhach, konkrétne podnecovaním samotných nervov. Ako sme už naznačili aj vyššie, najvyšší účinok a efekt na erektilnú dysfunkciu má práve vtedy, ak je príčinou jej vzniku psychologický faktor a v tele sa nebudú nachádzať choroby a lieky, ktoré by v tele bránili riadnemu krvného prúdu.

Ako prebieha?

Samotné liečenie porúch erekcie (erektilnej dysfunkcie) akupunktúrou sa uskutočňuje dávkou vpichnutí do chrbtice (po oboch stranách) a v ojedinelých prípadoch aj do končatín. Terapia porúch erekcie akupunktúrou sa uskutočňuje všeobecne jedenkrát v týždni po dobu od desiatich až do dvadsiatich týždňov. Všetko však závisí od sily samotného intímneho problému.

Čo dodať na záver?

Len toľko, že je zrejmé, že akupunktúra nebude efektívnou liečbou u mužov, ktorých poruchy erekcie budú zapríčinené chronickými chorobami alebo liekmi. Okrem toho je potrebné doplniť aj to, že bez návštevy lekára to bude oveľa náročnejšie. Ak teda máte samotné problémy zapríčinené zlým psychickým stavom, akupunktúra môže byť riešením aj vo vašom prípade. Uvedomiť si však treba aj to, že bude potrebné urobiť viac razantných krokov vo svojom živote, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky v samotnej liečbe problémov s erekciou práve akupunktúrou.

Pokiaľ máte vlastné spôsoby, ako si liečite poruchy erekcie, napríklad aj pomocou spomínanej akupunktúry v našom článku, ozvite sa nám v diskusii pod týmto článkom.

cta-zlepsite-svoju-erekciu-so-zerexom-v1-comp



o mužoch erekcia
Magazín arrow
Magazín arrow