Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Zrazu je doma pohoda ako nikdy? Možno vám je neverná

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.10.2016 00:00 Zrazu je doma pohoda ako nikdy? Možno vám je neverná

Je u vás v poslednom čase väčší pokoj? Partnerka vám už nevyhadzuje na oči veci, ktoré ju dlhé roky tak veľmi rozčuľovali? Sťažuje sa vám menej ako doteraz? Vadí jej toho oveľa menej, dokonca stratila záujem o sex? Kupuje si nové šaty, či mení často účes? Popritom sa začala viac starať o domácnosť a celkovo aj o vás? Všetky tieto znamenia môžu signalizovať to najhoršie, že je vám neverná. V článku popisujeme viac, ako jednoducho odhaliť neveru ženy podľa rôznych znamení, o ktorých sme si doteraz v našom magazíne ešte nehovorili ...

Skúsenosti s neverou narastajú...

Pravda je taká, že skúsenosti s neverou má čoraz viacej ľudí. Jedni boli podvedení, tí druhí boli sami neverní. Jedno je isté, že neverných žien, ale aj mužov neustále pribúda a veľa vzťahov aj končí práve kvôli nevere. Pozreli sme sa detailnejšie na to, aké znamenia dávajú práve ženy svojim mužom, keď sú im neverné ...

Prestane vyhadzovať na oči veci, ktoré ju rozčuľovali ...

Zmenila sa partnerka v správaní? Prestala vám vyhadzovať na oči veci, ktoré ju celý čas rozčuľovali a hnevali? Prestala sa sťažovať a začala sa o vás viac starať? Zbystrite teda pozornosť. Možno je najvyšší čas preveriť, či vám nie je neverná s druhým mužom. Tieto signály jednoducho neprídu iba tak. Ak je žena podráždená dlhší čas (celé roky) a zrazu prestane byť, aj keď ste nič radikálne nezmenili vo svojich zvykoch, či v správaní, je to dosť podozrivé. Je potrebné sa tým začať zaoberať a zistiť, prečo je to tak. Jej sa to možno zdá normálne, avšak pre vás je jasným znamením, že sa niečo zmenilo. A práve vzťah s druhým mužom, kde žena dostane to, čo chcela aj od vás a ešte aj niečo navyše, ju môže natoľko zmeniť, že sa začne pri vás úplne inak správať, ako sa správala doposiaľ.

Viac upratuje domácnosť...

Zdá sa vám, že sa stará viac nielen o vás, ale aj o vašu domácnosť? Práve kvôli výčitkám svedomia je možné, že sa zrazu začne oveľa viac starať aj o domácnosť. Každý deň upratuje, poumýva riad nielen večer, ale aj ráno. Všetko bez námietok a výčitiek, že len ona musí robiť všetko sama. Pozor, je to viac ako len podozrivé!

Stratila záujem o sex...

Nevera vašej partnerky môže vyjsť najavo aj tak, že stratila záujem o sex s vami. Predtým bol sex na dennom poriadku, teraz sa milujete sporadicky, či vôbec? Je viac než isté, že má iného, s ktorým si sex užíva v plných dúškoch. Môže však vzniknúť aj iná situácia, kedy nevera ženy môže spôsobiť aj to, že doterajší sex už nestačí a bude vyžadovať stále nové sexuálne praktiky.

Zmenila si účes...

Okrem doteraz popísaných znakov partnerkinej nevery môže túto nepríjemnú skutočnosť značiť aj zmena jej účesu. Pokiaľ si účes mení pravidelne, nemožno jej nič vyčítať. Avšak ak si ho zmenila po pekne dlhej dobe a zrazu žiari šťastím a sebavedomím, je tu priestor na to, aby ste zbystrili pozornosť. Celkovo väčší záujem ženy o svoj zovňajšok môže značiť, že má iného muža, ktorému sa chce páčiť.

Kúpila si "sexi" nové šaty...

Kupuje si posledné dni stále nové veci a obmieňa svoj šatník bez toho, aby ste jej to navrhli vy? Nebojí sa experimentovať a kupuje si aj výstrednejšie kúsky, ktoré predtým v šatníku nikdy nemala? Pokiaľ takéto zmeny nastali aj u vás a je preč častejšie ako doma s vami, s najväčšou pravdepodobnosťou si našla novú mužskú známosť.

Schováva telefón...

Schováva si aj telefón? Odchádza telefonovať von, keď jej zazvoní telefón? Aj toto môžu byť jasné znamenia jej nevery. Celkom jasné to bude, ak ju budete chcieť prekvapiť a ona sa správa, ako keby ste jej povedali niečo nevhodné. Je naštvaná, pretože ste ju prekvapili a chceli pekný večer len a len s ňou. Toto sú jasné dôkazy toho, že nevera ženy sa dá odhaliť aj podľa iných jasných znamení a signálov, ktoré vydáva samotná partnerka, o ktorých sme ešte nehovorili. Muži sú úspešnejší pri odhaľovaní nevery, tak to skúste aj vy, ak máte podozrenie. Je to veľmi citlivá téma, tak k nej pristupujte vždy obozretne, citlivo a hlavne uvážene a s rozumom.   Zvýšte svoje libido



partnerské problémy o ženách láska vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow