Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Zmeňte svoj stereotyp v posteli počas nastávajúcich sviatkov! Značka: Len pre tých odvážnejších.

23.12.2014 00:00 stereotyp v posteli

Blížia sa najkrajšie sviatky v roku - Vianoce, kedy budete mať viac času aj na svoj intímny život a jeho okorenenie. Preto by ste nemali premeškať túto príležitosť. Nie nadarmo sa hovorí, že všetko sa dá, len treba chcieť. V intímnom živote to platí dvojnásobne. Možností, ako si spestriť stereotyp v posteli, existuje v dnešnej dobe už naozaj veľa. Možno vám pomôžu aj naše tipy. Ste pripravení aj so svojou partnerkou skúsiť niečo úplne nové a ešte viac vzrušujúcejšie možno až na hranici slušnosti a mravnosti?

Rekreačný a cestovateľský sex ...

Rekreačný a cestovateľský sex, respektíve sex turistka. Nič výnimočné, poviete si. Stačí si vybrať to pravé miesto, ktoré nadchýna vás oboch a to konkrétne na mape. Následne tam vyrazte. Môže to napríklad pamiatka, chata, hotel alebo kopec. Cieľ je jasný, navštíviť a užiť si bláznivý divoký sex už napríklad počas nastávajúcich Vianoc. Už len pomyslenie na takýto zážitok vám pomôže povzbudiť svoju erekciu v nohaviaciach. 

Využite internet, obrázky a fotky na ňom, aby ste zistili, čo dané miesto ponúka, aké možnosti prípadne vhodné skryté miesta pre nevšednejšiu erotickú polohu. Navoďte si takto vzrušenie do svojich tiel a údov, ktoré následne zúročíte na tomto mieste. Nebojte sa zaexperimentovať presne tak, ako na začiatku vášho vzťahu. Vtedy ste vôbec dlho nepremýšľali a šli ste bezhlavo za svojím snom a cieľom. Doprajte si novší a kvalitnejší sex priamo v prírode na čerstvom vzduchu. Zaručene si takto váš bežný intímny život okoreníte, na to sa môžete spoľahnúť.

Priťahovanie a zvádzanie inej ...

V tomto prípade vás v žiadnom prípade nechceme navádzať na neveru, či niečo podobné. Skôr narážame na to, aby ste si spoločne so svojou partnerkou vyrazili napríklad aj na vianočnú "štefanskú" diskotéku alebo inú slávnostnú party. Na takejto akcii sa budete snažiť zbaliť niektorú s prítomných dám. Priznávame, že žiarlivosť nie je tým správnym citom v partnerstve, ale pokiaľ ju dokážete správne využiť pre váš kvalitnejší sexuálny život, nech sa páči, pokojne siahnite aj po nej.

Zobudenie partnerkinej žiarlivosti v nej prebudí spiacu lovkyňu, ochrankyňu svojho partnera (samca). Práve toto je to, čo by ste mali získať svojou aktivitou. Dajte von zo seba znamenia a vaša partnerka vám dopraje to, čo predtým dusila v sebe. Iba takto "presexujete" nielen celú noc, či aj nasledovný deň. Vaše problémy v sexe a vo vašom vzťahu zaručene pominú, lebo budete chcieť iba jeden druhého a na inú nepomyslíte.

Poznáte kandaulizmus?

A čo tak si dopriať práve túto sexuálnu praktiku? Pravdou je, že je ešte v našich končinách málo využívaná. V každom prípade, ak sa rozhodnete ju praktizovať, musíte si obaja dostatočne dôverovať a byť skutočne na to zrelí. O čo teda ide? Nejedná sa len o klasický sex v trojici, kedy budete môcť súložiť nielen so svojou partnerkou, ale aj s druhou ženou, respektíve vaša partnerka môže mať iného chlapa.

Jednoducho sa jedná o sexuálnu hru, kde vy ako partner sledujete vašu partnerku pri sexe s iným (cudzím) mužom. Budete vzrušení z toho, čo vidíte a práve preto budete mať na svoju partnerku väčšiu chuť. Je dokázané, že práve mužov takáto hra veľmi vzrušuje a sú schopní potom vo dvojici súložiť celé dni a noci vďaka nových sexuálnym zážitkom. Oživíte si aj svoju erekciu, ktorá bude bez problémov a porúch. Je to perfektná predstava.

Tak čo poviete, ste so svojou partnerkou takí odvážni, že by ste skúsili aj tieto nové tipy na erotické hry nielen do postele aj počas blížiacich sa vianočných sviatkov? Vynikajúca možnosť, ako si spraviť ešte zaujímavejšími a vzrušujúcejšími práve prichádzajúce dni oddychu, pokoja a lásky. Prajeme vám veľa zážitkov a nezabudnuteľných chvíľ plných vášne a rozkoše. Váš zerex.

Ak chceš získať ďalšie cenné rady, ako priťahovať ženy, navštív web akozbalit.sk a užívaj si množstvo hodnotného obsahu.



podpora erekcie erekcia milovanie sex erotika
Magazín arrow
Magazín arrow