Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Prečo nemá Zerex žiadne vedľajšie účinky? Vďaka prírodnému zloženiu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.07.2017 00:00 tabletky Zerex

Na rozdiel od mnohých iných tabletiek na erekciu a potenciu, doplnok výživy Zerex nemá žiadne nepriaznivé vedľajšie účinky. Je teda vhodný pre všetkých mužov – aj na dlhodobé užívanie. Dôvodom je jeho prírodné zloženie.

Čo tvorí základ tabletiek Zerex?

Základnou zložkou všetkých tabletiek Zerex (Klasik, Ultragold, Extralong) je čarovná bylinka Kotvičník zemný (Tribulus Terrestris). Kotvičník obsahuje prírodné steroidy fytosteroly, ktoré zvyšujú prirodzenú tvorbu mužského pohlavného hormónu o cca 30 %. Z Kotvičníka zemného najviac profitujú muži, ktorých trápi erektilná dysfunkcia či predčasná ejakulácia. Je však vhodný aj pre športovcov, ktorí chcú zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a rýchlejšie nabrať svalovú hmotu. Táto bylinka pomáha aj mužom, ktorí sa snažia rýchlejšie schudnúť.

Aké bylinky obsahuje Zerex?

Prírodné zloženie Zerexu zahŕňa aj Macu peruánsku, Pestrec mariánsky, Schizandru chinensis a Ženšen pravý. Tieto bylinky patria medzi najlepšie prírodné afrodiziaká, ktoré prirodzeným spôsobom stimulujú mužské libido a sexuálnu výdrž.

Aké ďalšie významné látky na podporu potencie obsahujú tabletky Zerex?

Zerex obsahuje množstvo aminokyselín, minerálov a vitamínov, ktoré podporujú mužské libido a vitalitu: L-Arginín L-lyzin L-Citrulín zinok meď vitamíny B2, B6 a B12.

Pre koho sú vhodné jednotlivé druhy tabletiek Zerex?

Zerex Klasik – univerzálne tabletky Zerex Klasik sú vhodné pre mužov všetkých vekových skupín, ktorých trápi predovšetkým erektilná dysfunkcia a nedostatočné libido. Zerex Extralong – je vhodný pre pánov (najmä mladšie ročníky), ktorých trápi predčasná ejakulácia. Zerex Ultragold – hodí sa najmä pre seniorov, ktorí si chcú udržať vynikajúcu sexuálnu kondíciu a dobrú náladu aj vo vyššom veku. Na tabletky Zerex nevzniká závislosť a môžete ich užívať aj dlhodobo – a to bez nepríjemných vedľajších účinkov ako sú bolesti hlavy či tráviace ťažkosti. Práve vysoký obsah chemických látok, čo do zloženia (dôsledok zastaralých procesov výroby), môže spôsobiť žalúdočné nevoľnosti. Účinok pocítite už po jednej tabletke, a teda nie je nutné dlhodobé užívanie (vynímajúc Zerex UltraGold - odporúčaná doba užívania: min. 3 mesiace). Svedčia o tom i mnohé pozitívne skúsenosti užívateľov Zerexu. P.S.: Doplnky výživy Zerex na prírodnej báze si môžete už dnes diskrétne zakúpiť online.



erekcia potencia tabletky na erekciu
Magazín arrow
Magazín arrow