Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Ženský orgazmus: Je rovnako dôležitý, ako ten mužský!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 04.05.2015 00:00 ženský orgazmus

Dnes je normálne a bežné, že oslavujeme už mnoho sviatkov a medzinárodných dní. No vedeli ste o tom, že 8. august je Medzinárodným dňom ženského orgazmu? Áno, čítate dobre, aj ženský orgazmus má svoj deň. Preto milí páni, začnite k nemu pristupovať zodpovedne, rovnako ako k svojmu vyvrcholeniu. Odporúčame už najbližší večer myslieť na túto skutočnosť a pripraviť svojej partnerke niečo nové a nezmazateľné. Prekvapte ju zvýšenou aktivitou v posteli a doprajte jej orgazmus, na ktorý len tak ľahko nezabudne. Ale pritom si dávajte pozor na ďalšie tajomstvá, ktoré vám odkryjeme dnes a na ktoré je potrebné vždy myslieť, ak sa pustíte do toho.

Trochu z histórie ... 

Nie je to tak dávno, kedy o ženskom orgazme nikto nič nevedel. Všetko sa zmenilo na konci šesťdesiatych rokov. Práve vtedy sa lekári zhodli na tom, že aj žena môže preciťovať sexuálny styk rovnako slastne a príjemne, ako muž. Odvtedy si ženy začali intímny styk patrične užívať, rovnako ako muži. Veď niet sa čo čudovať. Jedná sa o príjemnú aktivitu spojenú s vášňou, navodzujúca okrem iného aj príjemné pocity v celom tele vďaka uvoľneným hormónom šťastia.

Ženské vzrušenie trvá aj viac ako 10 sekúnd ... 

     Ženy v tomto smere vedú v porovnaní s mužmi, čo sa týka dĺžky ich ejakulácie. Ženské vyvrcholenie trvá dlhšie, konkrétne 10 až 15 sekúnd. U mužského pohlavia trvá ejakulácia len 5, niekedy až 6 sekúnd. Mimo toho všetky ženy v porovnaní s mužmi môžu preciťovať aj viac silnejších orgazmov za sebou, respektíve sú schopné ísť na druhý a tretí (či ďalší) hneď po dovŕšení toho predchádzajúceho. Všetci dobre vieme, že ako muži nechceme o ďalšom čísle počuť najmenej polhodinu (niekedy aj dlhšie), ak sme práve dovŕšili svoj vrchol.

Veľká lož ... 

Ako súvisí ženský orgazmus s veľkosťou mužského penisu? Mnohí odborníci sa zhodli na tom, že je nesprávne sa domnievať, že tieto dve skutočnosti spolu úzko súvisia. Je dokázané, že asi až 75 percent žien nepokladá veľkosť (dĺžku) penisu za mimoriadne dôležitú. Len necelých 10 percent žien sa zhodlo na tom, že je pre nich veľkosť penisu dôležitá.

Oxytocín, čarovný hormón lásky ... 

Vedeli ste o ňom? Za všetko môže čarovný ženský hormón lásky menom „oxytocín“. Zázračná vlastnosť látky spočíva v tom, že u ženy vytvára puto k svojmu partnerovi.

 Pozor na ženu posadnutú sexom ... 

Intímny život so ženou posadnutou sexom (nymfomankou) je podľa odborníkov veľmi ťažký a zložitý. Prečo je to tak? Odpoveď je veľmi jasná. Takýto typ ženy nikdy nevie, kedy má dosť. Nepozná optimálnu a normálnu mieru sexuálneho styku. Vyžaduje sex stále a často aj viac ako predtým, čo spôsobuje obrovské problémy vo vzťahu so stálym partnerom.

Takýto typ ženy neberie do úvahy žiadne okolnosti, či prekážky na strane svojho partnera. Núti partnera do sexu, i keď je uťahaný z práce alebo jednoducho nemôže, pretože ho trápia problémy s erekciou alebo nevládze ísť kvôli nedostatku mužského pohlavného hormónu na ďalšie číslo. Žiť s nymfomankou predstavuje ťažký život, až skoro trest. Takýto typ žena chce mať sex neustále a častokrát vidí iba v ňom svoje uspokojenie, ktoré chce dosiahnuť za každú cenu, pričom neberie do úvahy vôbec nič, ani svojho partnera, jeho problémy, stavy, či pocity.

Veľa žien ho predstiera ... 

Dnes často počúvame, že ženy dokážu predstierať svoj orgazmus. Dokazujú to aj štatistiky, ktoré uvádzajú, že až viac ako 70 percent zo žien simuluje alebo hrá vyvrcholenie (orgazmus). Ak by sme hľadali rozumný dôvod, prečo to robia, možno preto, že ich sex s partnerom nudí, preto ho chcú mať čo najrýchlejšie za sebou. Alebo vyhľadávajú intenzívnejšie vyvrcholenie ako pri vaginálnej súloži.

Najhoršie na tom je to, že viac ako polovica mužov (partnerov) o predstieraní orgazmu svojej partnerky ani len netuší. Možno aj vy patríte k tej skupine mužov, ktorí žijú v mylnej predstave týkajúcej sa toho, že ste vynikajúcim a jedinečným milencom, schopným uspokojiť ženu pri každom intímnom styku. Žiaľ pravda je častokrát iná a hrozí, že vy sa krutú pravdu dozviete až príliš neskoro, keď už nebude čas na nápravu.

Čo dodať na záver? Dbajte na to, aby vaša polovička vždy v posteli pri intímnom styku dosiahla to, na čo čaká najviac. Pamätajte vždy na to, že rovnako ako mužský, aj ženský orgazmus patrí zaručene k intímneho životu dvoch partnerov. Myslite na to a doprajte vždy svojej žene to, po čom túži najviac. Nič nie je krajšie ako spokojnosť oboch partnerov po dokonalej intímnej súloži.



orgazmus penis sex vyvrcholenie
Magazín arrow
Magazín arrow