Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ženský orgazmus: Doprajte jej ho na viac spôsobov!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 26.03.2015 00:00 Ženský orgazmus: Doprajte jej ho na viac spôsobov!

Ako dobrý a skúsený milenec istotne viete, že každá žena môže za svoj život prežiť nespočetné množstvo orgazmov. Zaujímavé je, že častokrát aj hneď po sebe. Tento fakt pre nás mužov je priam z ríše snov. Ženský orgazmus je zaujímavý v tom, že je možné ho dopriať hneď na viac spôsobov. Urobte svojej milovanej radosť. Ak neviete, ako na to a aké typy ženských orgazmov existujú, je čas si upevniť svoje vedomosti a možno sa aj inšpirovať niečím doposiaľ pre vás novým a nepoznaným ...

Vaginálny orgazmus

Ženský orgazmus, konkrétne "vaginálny orgazmus" vypukne priamo v pošve a zostáva v panvovej a spodnej brušnej časti alebo sa rozširuje do ďalších častí ženského tela. Samotné sťahy svalov opisujú ženy ako silnejšie v porovnaní s vonkajším orgazmom.

Realita je taká, že tento druh dosahuje len približne 20 a 25 percent všetkých žien. Vraví sa, že po dovŕšení tridsiateho veku má žena väčšiu šancu, aby ho dosiahla. Ako je na tom s vekom vaša partnerka? Už ste ho skúšali? Možno sa práve tá vaša už dočkala, alebo sa možno ešte len dočká. Avšak je možné, že sa ani nedočká. Nezúfajte, sme ešte len na začiatku odhaľovania vašich možností pre ňu.

Klitorisový orgazmus

Snáď najprístupnejší a najčastejšie sa vyskytujúci orgazmus u nežnejšieho pohlavia. Buse postačovať, ak zablúdite svojou rukou v jej nohavičkách a po pár minútach ho môže partnerka dosiahnuť. Klitoris je najcitlivejšou časťou ženského tela, hovorí sa, že je citlivejší ako mužský penis. Práve preto milí páni, nezabúdajte na predohru a doprajte svojej milej nežnejšie radovánky práve s týmto najerotogénnejším bodom na jej tele. Aj toto je spôsob, ako si pripravíte lepšie jej telo na ďalšie radovánky väčším vzrušením nahromadeným iba v jednom bode o veľkosti malého hrášku.

Kombinované vyvrcholenie

Ako už z názvu vyplýva, tento druh bude kombináciou predchádzajúcich dvoch druhov orgazmov. Je možné ho dopriať partnerke, ale len ak je v pohode, bez stresu, dokonale uvoľnená a zrelaxovaná. Na druhej strane musíte aj vy pridať ruku k dielu a vedieť, ako na to, súčasne pracovať na dvoch miestach. Rovnako sa môžete dohodnúť, že vy budete pracovať na jednom a vaša partnerka na druhom mieste. Samotný výsledok bude stáť určite za to.

Orgazmus s G - bodom 

Sme znova pri zázračnom miestečku na jej tele. Nebojte sa tohto známeho bodu! Ak ho nájdete v jej tele, mal by tento bod narásť ako vaše prirodzenie. Nie je ojedinelým označením tohto bodu aj ako ženská erekcia. Chce to veľa praxe a trpezlivosti. Ak sa vám podarí aj nájsť tento vysnívaný bod, vaša partnerka prežije veľmi netypický  a silný pôžitok začínajúci v spodnej časti jej bruška a následne sa prenášajúceho v podobe „mohutného výbuchu“ do ďalšej časti tela - panvy. Nie je ničím výnimočným, že ženy sú pri ňom "duchom a telom" neprítomné.

Orgazmus sprevádzaný ejakuláciou 

Jedná sa o obzvlášť mohutný orgazmus s využitím učenia tantry alebo na základe kombinovanej stimulácie. Tantrické cvičenia a techniky sú účinné v boji so zlými a negatívnymi citmi a na druhej strane pomôžu žene nabudiť svoje telo energiou a pokojom. Ak túžite takéto niečo prežiť spolu so svojou partnerkou, nech sa páči, skúste to.

Spŕška orgazmov 

Prečo jej dopriať iba jeden, ak ich dokáže prijať aj viac za sebou? Jedná sa o mimoriadne silné a intenzívne zážitky, kedy žena nedokáže odhadnúť, či je to príjemné alebo to už bolí. Avšak zaručene každí kedma po tom túži, pretože doslova "vyskočí z kože". No pri klasickom milostnom akte takéto niečo nečakajte. Musíte zaručene pritvrdiť, jednak  napríklad tvrdšími erotickými pomôckami, štipcami na jej bradavkách alebo na ženských pohlavných orgánoch.

Snový orgazmus 

Počuli ste už o ňom? Mysleli ste si, že iba muži mávajú časté snové orgazmy? Oddnes si pamätajte, že to nie je celkom tak. I ženy mávajú takzvaný "snový orgazmus". Bolo dokázané, že až vyše 30 percent žien dokáže zažiť takzvané „mokré sny“. A nie každá si ho pamätá (tak ako my muži). No posteľná bielizeň prezradí omnoho viac, ako by ste v tomto momente chceli prezradiť.

Prsný orgazmus

Áno, je to tak. Mnohé zo žien ho zažívajú a už ho aj zažili, častokrát už v puberte, keď dospievali. Ale čím ďalej ako žena starne, je náročnejšie jej ho dopriať. Očakáva omnoho viac, ako iba klasické obchytkávania, známe z čias puberty. Vo všeobecnosti by malo stačiť vhodne dráždiť prsia a je to. Stačí, keď to vyskúšate a následne uvidíte, akú náročnú partnerku máte doma.

Orálny orgazmus 

Orálny orgazmus nemôžeme rovnako vynechať pri našom odhaľovaní typov ženských orgazmov. Ktorá by nemilovala dráždenie ústami? Samotné vyvrcholenie je možné dosiahnuť iba u tých žien, ktoré majú nesmierne citlivé a vzrušivé ústa. A ústa zohrávajú obrovskú úlohu v sexuálnom nervovom systéme. Možno sa zasmejete, ale skutočne sa dokázalo, že je tu a môže ho niektorá zo žien prežiť a to napríklad pri lízaní, saní, bozkávaní alebo áno, aj pri orálnom sexe.

Ako sa to najviac prejavuje? Vzrušenie vzniká v oblasti pier a následne sa rozširuje do pohlavných orgánov a potom do celého organizmu. "Už len aby som ho mala!" povie si nie jedna žena.

Čo dodať na záver. Odborná literatúra uvádza ešte ďalších desať, či viac druhov ženských orgazmov. No tie sa nám zdajú už skutočne ako z ríše snov. Ak by ste mali vy svoje vlastné skúsenosti s niektorými zaujímavými druhmi, ako ste tú svoju uspokojili, pokojne sa môžete zveriť v našom erotickom magazíne.



orgazmus ejakulácia dráždenie telo
Magazín arrow
Magazín arrow