Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Zázračný smoothie na zlepšenie potencie

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.09.2015 00:00 smoothie

V dnešnej dobe vzrastá čoraz častejšie význam byliniek, ktoré sa stávajú súčasťou našej stravy a dokážu viac ako iba zasýtiť žalúdok. Túžite uskutočniť niečo priaznivé pre svoju potenciu a zároveň si na niečom dobre pochutiť? Máme pre vás dobrú správu. Aj dnes existuje veľa lahodných byliniek, vďaka ktorým zaznamenáte nielen zlepšenie potencie. Je čas si ich predstaviť viac.

Ak máme hovoriť o bylinkách na potenciu, tak potom nemôžeme nespomenúť predovšetkým rastlinky yohimbe, gingo biloba a zázvor.

Africká borovica Yohimbe

Nečudujte sa, ak povieme, že práve tento druh borovice si nachádza uplatnenie pri liečbe porúch potencie u mužov. Kôra tohto stromu obsahuje látku menom yohimbín, látky preferovanej pri liečení problémov s erekciou (potenciou).

Okúzľujúce Ginko biloba

Hľadáte bylinku, ktorá vám prekrví všetky orgány v tele? Je ňou Ginko bilobau, pravá a účinná bylinka aj na povzbudenie mužskej potencie. Jej pravidelnou konzumáciou získate novú dávku nielen potencie, ale aj erekcie a ďalších pozitívnych vplyvov pre váš organizmus. Ginko je výnimočné v tom, že napomáha cirkulácii krvi v tele, čo vedie k postupnému zlepšovanie samotného stavu orgánov. V súvislosti s konzumáciou tejto bylinky je dobré sa vopred poinformovať na všetky nepriaznivé účinky so svojím lekárom.

Čarovný zázvor

V snahe docieliť ešte viac korenistejší sex spolu so zlepšením potencie, je dobré si zvoliť práve bylinku - zázvor. Vo všeobecnosti platí, že táto bylinka podporí činnosť krvného obehu, čím podporí sexuálne aktivity.

Jedná sa v našich končinách veľmi známu a zároveň aj dostupnú bylinku. Účinky práve tejto bylinky sú známe tiež z ajuvédskej medicíny, ktorá hovorí o tom, že zázvor poskytuje telu teplo (oheň), čím podnecuje aktivitu pohlavných orgánov.

Tip na prípravu „kúzelného“ smoothie

Na jeho prípravu budete potrebovať:

1 väčší ananás, banán, kúsok čerstvého zázvoru. Všetky uvedené potraviny následne zmiešajte s mliekom, nechajte rozmixovať a potom vypite. Vaša potencia zaznamená znovuzrodenie a okrem toho samotný ananás zlepší chuť vašim spermiám. Tak čo, namiešate aj vy presne tento smoothie pre vás a vašu partnerku?

zdravá erekcia

 



lieky na potenciu zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow