Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Zabudnite na zväčšenie penisu: 9 krokov k lepšiemu výkonu v posteli

06.08.2019 00:00 zabudnite-na-zvaecsenie-penisu-9-krokov-k-lepsiemu-vykonu-v-posteli

Zväčšenie penisu? Zabudnite na to! Osvojte si niekoľko trikov, ktorými zlepšíte svoj výkon a na tak zásadnú zmenu ani nepomyslíte.

Šikovnosť a zručnosť milenca je dôležitejšia ako dĺžka penisu - to vám povie väčšina sexuálne aktívneho ženského pokolenia. Zamerajte sa preto na to, ako ozvláštniť svoje techniky v posteli.

#1 Zvládnite najprv základy

Jednou z hlavných sexuálnych “sťažností” žien na ich milencov je, že sa náhlia do pohlavného styku predtým, ako sa ženy cítia pripravené. Namiesto toho, aby hneď išli na vec, by mohli dať čas a priestor práve aktivitám, ktoré slúžia ako predohra. Skôr ako začnete experimentovať s novými polohami či technikami, nezabudnite si osvojiť základy. Prípravu ženy zabezpečia:

● maznanie, bozky a dotyky,

● masáž,

● stimulácia bradaviek,

● stimulácia klitorisu,

● orálny sex,

stimulácia bodu G.

Komunikácia je pre ženy jeden z najdôležitejších aspektov dobrého sexu. Pýtajte sa jej, čo chce, ako sa cíti. Konverzácia môže vynikajúcou predohrou. Môžete hovoriť o svojich túžbach, a vďaka tomu podniknúť ďalšie kroky.

#2 Zbavte sa obáv z výkonu

Robiť si neustále starosti o to, či budete mať tú najlepšiu techniku a skvelý výkon, vás môže pripraviť o skutočné potešenie a rozkoš. Uvoľnite sa a doprajte si niečo, čím tieto pocity odbúrate, napríklad spoločnú sprchu.

Siahnuť môžete aj po osvedčených prípravkoch na povzbudenie, ktoré podporia kvalitnú a pevnú erekciu a podržia vás za každých okolností.

#3 Kašlite na obvyklé miesta

Ak sa vám zdá byť posteľ nudným miestom na sex, sexujte tam, kde sa naskytne príležitosť. Okrem originality vaša partnerka celkom určite ocení spontánnosť. Inšpiráciu vám môže poskytnúť novodobá sexuálna príručka Zerexsutra.

#4 Sebavedomie ako súčasť image

Príťažlivou súčasťou skvelého milenca je sebavedomie. Istota, ktorú nadobudnete v posteli, je vašou vizitkou. Nikdy o sebe nepochybujte. Sebavedomý prejav je totiž jednou z kľúčových vlastností, ktorú by mal skvelý milenec mať.

#5 Zabráňte predčasnému ukončeniu skvelého zážitku

Aby sa váš výkon neskončil skôr, ako by ste chceli, pomôcť môžu tabletky na oddialenie ejakulácie Zerex Extralong. Sú určené predovšetkým pánom s rýchlym vyvrcholením. Zložky obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na dĺžku pohlavného styku, kvalitu sexuálneho života, pevnú erekciu a výkon muža v posteli.

#6 Použite dostupné “tajné zbrane” na zlepšenie výkonu

Nikto nie je dokonalý, ale k dokonalosti si môže ľahko dopomôcť. Ak vás občas trápia problémy s erekciou, siahnuť môžete po “povolenom dopingu”. Prírodné doplnky výživy na podporu erekcie Zerex Klasik predstavujú vysoko koncentrované zloženie extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín.

#7 Požiadajte o hodnotenie

Najlepší spôsob, ako zdokonaliť svoj výkon, je požiadať partnerku o spätnú väzbu. Na základe nej zistíte, v čom máte ešte medzery a kde naopak “hviezdite”.

#8 Nebojte sa plánovania

Hoci je spontánna “akcia” úžasná vec, pokojne si vyhraďte čas na sex aj vopred. Je to skvelá príležitosť, ako nezabúdať na partnerskú intimitu a jej ďalší rozvoj. Určiť si čas, ktorý bude slúžiť len vám a vašej partnerke zabezpečí hneď niekoľko vecí naraz:

● sex sa z vašeho života nezačne “pomaly vytrácať”,

● zaistíte si, že vám to vami vyhradeného času nič iné nevstúpi,

● s jednoduchosťou prekonáte zmeny, ku ktorým dochádza s pribúdajúcim vekom (výkyvy hormónov spojené s nedostatkom chuti na sex),

● pravidelnosťou môžete predchádzať tomu, že si čas na sex nájde partnerka s niekým iným.

#9 Starajte sa o svoje sexuálne zdravie

Keď chceme, aby všetko správne dlhodobo fungovalo, nevyhnutná je vždy starostlivosť. A týka sa to aj sexuálneho zdravia. Pozitívny vplyv naň má životný štýl alebo príjem dôležitých vitamínov a minerálov, ktoré podporujú sexuálnu vitalitu, chuť na sex a libido.

 

Aké sú najväčšie mýty o zväčšení penisu? Sú takéto zákroky bezbolestné? Naozaj z vás väčší úd urobí alfa samca? Odpovede nájdete v ďalšom článku:



zväčšenie penisu
Magazín arrow
Magazín arrow