Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Zabudnite na čili a čokoládu. Španielske mušky vás povzbudia!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.01.2017 00:00 španielska muška

Hľadáte ten správny spôsob, ako nakopnúť svoju chuť na sex s partnerom? Španielske mušky sú tým pravým afrodiziakom pre každú ženu. Prekvapte seba a svoju nízku chuť na sex. Španielska muška síce nie je žiadna novinka, poznáme ju už dlhšie, len ako sa na ňu zabúda, avšak nie je na to dôvod.

Už dávno známe afrodiziakum pre ženy ...

Španielsku mušku poznajú snáď všetci po celom svete ako silné a účinné afrodiziakum a to už niekoľko rokov. Nepovieme asi nič nové v tom, že treba vyskúšať na vlastnej koži a pomôcť si tak v povzbudení svojho "ženského" libida. Vždy je lepšie radšej raz reálne skúsiť, ako sto krát počuť.

Odkiaľ pramení účinná látka?

Pravda je taká, že po minulé roky sa účinná látka nadobúdala z hmyzu nazývaného ako Pľuzgiernik lekársky. Doba pokročila a v súčasných elixíroch lásky s názvom "španielska muška" nájdeme už skôr látku menom kantardín. Ide o umelú a syntetickú látku s rovnakými účinkami ako má spomínaný druh hmyzu.

Prečo je dobré ju vyskúšať? Aké má zloženie a účinné látky?

Španielska muška je teda látka menom kantaridín. Je dôležité vedieť, že v skutočnosti ide síce o jed, ale tiež je to aj látka, ktorá účinne podnecuje a dokonale dráždi ženský močový mechúr a trubicu. Okrem toho každá žena po jej požití zažije kvalitnejšie prekrvenie svojich pohlavných orgánov. Výsledkom bude vyšší pocit tepla na tých správnych miestach a rovnako aj vyššia reakcia na každý podnet (aj na ten celkom maličký) zo strany partnera. Takto je zaručená zvýšená chuť na sex.

Pozor! Stačí len pár kvapiek ...

Je však potrebné dávať pozor na optimálne dávkovanie španielskych mušiek. Pár kvapiek stačí! Ak by náhodou neprišla zmena, tak treba si urobiť prestávku aspoň jeden deň a skúsiť to radšej na druhý deň znova. Pravda je taká, že nie u každej ženy španielske mušky účinkujú hneď a v čo najväčšom štýle. Je to už raz tak. Španielske mušky môžu, ale aj nemusia zaúčinkovať dokonale a hneď. Na druhej strane, ak zaúčinkujú, bude to stáť za to. Takto to funguje pri každom afrodiziaku, že na každú ženu alebo každého muža účinkuje iným spôsobom. Každý sme iný a na každého platí niečo iné.

Dostupné aj na Slovensku ...

Španielske mušky sú dostupným afrodiziakom už aj u nás a to už niekoľko rokov (hoci by sa mohlo na prvý pohľad zdať podľa samotného názvu afrodiziaka, že pôjde výlučne o produkt zo Španielska, ktorý bude dostupný len tam). V lekárňach však asi nepochodíte. Dobré bude skúsiť to v kôr v špecializovaných predajniach s erotickými pomôckami alebo v obchodoch s produktmi na zábavu. Alebo potom treba skúsiť dostupnosť cez internet a niektorý z elektronických obchodov zameraných na dodávku afrodiziák pre ženy a mužov. Tu si určite každá z vás vyberie ten správny druh španielskej mušky a tiež aj veľkosť balenia. Všetko bude závisieť aj od toho, koľko chcete do svojej väčšej rozkoše investovať peňazí.

Čo dodať na záver? Ak ich chcete skúsiť, nemusíte sa báť. Ale nezabudnite sa riadiť pokynmi v príbalovom letáku produktu, aby ste si nenavodili skôr opačný efekt. Dobrou správou je, že užiť ich môžu aj muži. Takže ak ste to nevedeli, španielske mušky sú účinné a vhodné pre obe pohlavia. Užívate alebo užili ste niekedy španielske mušky s partnerom? Aké ste mali pocity? Pociťovali ste zmenu v rámci svojej chute na sex alebo v samotnom sexe? Podeľte sa s nami o vaše pocity a skúsenosti pri užití tohto druhu afrodiziaka v diskusii pod článkom.   Zerex Klasik



afrodiziakum španielske mušky
Magazín arrow
Magazín arrow