Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Doprajte jej celotelový orgazmus s tantrickou masážou

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.11.2017 00:00 Doprajte jej celotelový orgazmus s tantrickou masážou

Tantrická masáž sa stáva čoraz populárnejšou milostnou praktikou. Je tou najlepšou predohrou k dlhému, precítenému milovaniu. Ak sa zameriate na tie správne erotogénne zóny, môžete zažiť úplne inú dimenziu fyzického spojenia, ktorej výsledkom môže byť pre vašu partnerku fantastický zážitok, na ktorý bude ešte dlho spomínať – celotelový orgazmus. Tantra masáž ako sa jej tiež hovorí, dokáže prekvapiť nielen svojimi blahodarnými účinkami na celé telo, ale prináša zároveň aj silnejší duševný pôžitok.

Tajomstvo tantrickej masáže

Čaro tantrickej masáže spočíva v tom, že v sebe spája klasickú masáž s učením tantry. Základným rozdielom medzi klasickou a tantra masážou je úplná nahota, a to z toho dôvodu, že pre tantrikov je nahota úplne prirodzená. 

Na základe tantrického myslenia platí, že najlepší sex bude možný iba vtedy, ak sa budeme vedieť uvoľniť a tak si lepšie užiť čas s partnerkou. Preto si nájdite dostatok času na samých seba a vsaďte aj na vhodnejšie a krajšie prostredie, kde si budete vychutnávať svoje intímne chvíľky. Každé miesto sa dá príjemne zútulniť, či skrášliť, napríklad rôznymi dekoráciami, hudbou, či pomôckami. Je len na vás, ako zapôsobíte na partnerku. Už by ste mali vedieť, čo na ňu platí a čo ju dostane najviac.

Tantrická masáž je typická tým, že pri nej nejde vždy len o sex a dosahovanie orgazmu. Hlavným poslaním masáže je dôkladné uvoľnenie tela a mysle, čiže pravá meditácia. 

Ako prebieha tantrická masáž?

Samotný priebeh tohto masážneho rituálu sa začína tým, že sa masérka či masér pokúsi navodiť úplne uvoľnenú atmosféru relaxačnou hudbou, tupým svetlom a zmyselnými vôňami. Najskôr vás bude hladiť po rukách, hlave, vlasoch a vaše telo zahreje horúcimi uterákmi. Keď bude vaše telo dostatočne zahriate, prichádza na rad olejová masáž.

Pri masáži nepoužíva len svoje ruky, ale napríklad i pierko alebo kúsok kožušiny, čím vo vás vyvolá pocity, o akých ste ani len netušili. Samotná tantrická masáž nie je ukončená sexom, avšak pocity vzrušenia budú také silné, že to možno nevydržíte. 

TOP erotogénne zóny pre tantra masáž

Ak chcete rozšíriť svoje sexuálne obzory, najlepšie urobíte, ak si zaobstaráte odbornú literatúru na tému tantrický sex a tantra masáž. Zjednodušene sa dá povedať, že cieľom tantry nie je dosiahnutie rýchleho uspokojenia, ale naopak, dlhé, pomalé milovanie, počas ktorého sa vyvrcholenie čo najdlhšie odďaľuje, až vyústi do intenzívneho orgazmu. Ako sa k nemu dopracujete? Zamerajte sa na dráždenie hlavných erotogénnych zóny ženy – nebojte sa experimentovať.

  • Klitoris
    Obsahuje množstvo nervových zakončení, vďaka čomu je obzvlášť citlivý na dotyk. Postačí aj veľmi jemná stimulácia.
  • Bradavky
    Podobne ako klitoris, aj bradavky sú bohaté na nervové zakončenia. Vyskúšajte stimulovať bradavky aj klitoris naraz.
  • Bod G
    Na hľadanie tohto bodu, umiesteného na vrchnej vagíny, nebudete potrebovať mapu. Vaša partnerka vám s istotou dá vedieť, keď na tento mimoriadne citlivý bod natrafíte. Zabezpečí jej nezabudnuteľný orgazmus.
  • Bod U
    Nachádza po obidvoch stranách otvoru močovej trubice a nad ňou. Možno vás prekvapí, že tento bod reaguje na dráždenie podobne ako klitoris – pozor však, je veľmi citlivý a vyžaduje si jemný prístup. 
  • Análny otvor
    Tantra masáž análneho otvoru robí divy – aj tu sa totiž nachádza veľký počet nervových zakončení, ktoré poskytnú žene možno dosiaľ nepoznaný pocit rozkoše. Nezabudnite však na dostatočné množstvo lubrikačného gélu.

Ako efektívne predĺžite vašu rozkoš?

Je dôležité mať na pamäti, že pri tantre platí – čím dlhšie, tým lepšie. Nemáte sa kam ponáhľať. Dotvorte atmosféru v spálni príjemnou hudbou, tlmeným osvetlením a vonnými tyčinkami či aromalampou. Ak túžite po dlhom milovaní a chceli by ste čo najviac oddialiť svoje vyvrcholenie, odporúčame vám, vyskúšať Zerex Extralong – tabletky na báze Kotvičníka zemného, ktorý prispieva ku kvalitnejšej a dlhšej erekcii.

predĺženie erekcie



erotogénne zóny tantra tantrická masáž tantrický sex
Magazín arrow
Magazín arrow