Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Traja zabijaci erekcie: Nervozita, stres a opakované zlyhanie. Čo s tým?

12.05.2020 00:00 zabijaci-erekcie

Je aj vaším problémom s erekciou nervozita a stres? Stoja znovu a znovu za vašim zlyhaním v posteli?

 

Muži sa potýkajú so sexuálnymi problémami v priebehu mladosti, dospelosti, ale aj počas staroby. Jednou z najčastejších príčin je erekcia, ktorá v rozhodujúcej chvíli nevydrží pevná požadovaný čas - alebo sa nedostaví vôbec. Aké sú riešenia problému s erekciou, keď za ňou stojí STRES?

Príčiny opakovaného zlyhania a ich riešenia

Výkonová úzkosť

Úzkosť z výkonu sa objaví, keď pociťujete nervozitu a stres z vášho tela a schopnosti potešiť svoju partnerku, čo dokáže vyústiť do problémov s potenciou. Negatívne myšlienky, ktoré bránia erekcii, môžu súvisieť nielen so vzťahmi, ale aj prácou, rodinnými problémami,  susedskými hádkami a podobne. 

✅ Riešenie

💡 Výkonová úzkosť je, našťastie, riešiteľným problémom s erekciou. Mali by ste sa:

  1. porozprávať s partnerkou o svojich obavách, ktoré ústia do vášho sexuálneho problému,
  2. začať venovať meditačným cvičeniam
  3. zamerať na pozitívne zmeny životného štýlu (viac cvičenia, menej alkoholu, lepšie stravovanie, viac spánku). 

S pomocou pozitívnych zmien vo svojom živote vypustite z hlavy všetky negatívne myšlienky a môžete sa tak výkonovej úzkosti zbaviť raz a navždy. 

Strach a obavy z uspokojenia partnerky

Muži vnímajú veľkosť svojho penisu často veľmi citlivo a negatívny obraz o vlastnom tele vie byť tiež príčinou, prečo sa erekcia nedostaví. Veľkým omylom často býva myšlienka, že dĺžka penisu je priamo úmerná uspokojeniu ženy.

✅ Riešenie

Cassanova nedosahoval dĺžkou penisu ani priemer, napriek tomu mu podľahli stovky žien. Mal však sebavedomie a znalosti, ako si ženy získať na svoju stranu a uspokojiť ich. V mnohých príbehoch, v ktorých sa ženy vyznávajú zo svojho najlepšieho sexu vôbec, neuvádzajú veľký penis ako príčinu ich uspokojenia. Je to pozonosť partnera, trpezlivosť a schopnosť priviesť ju k orgazmu

TIP: Sebavedomie v posteli môžete získať pomocou zopár šikovných trikov. Medzi nich patrí napríklad cvičenie, malá zmena štýlu obliekania či tabletky na erekciu

Strach vyskúšajte prekonať tak, že sa spoločne s partnerkou “rozohrejete a zabavíte”, a to pri čítaní novodobej sexuálnej príručky Zerexsutry. Vďaka nej sa môžete dozvedieť viac o ženách, čo sa im na mužoch páči, prečítať si zaujímavé erotické príbehy a inšpirovať sa nimi. 

💡 Nová iskra v spálni dokáže dokonca  zachrániť manželstvo a intimitu medzi partnermi

Predčasná ejakulácia

Epizódy s príliš rýchlym vyvrcholením môžu byť paradoxne príčinou, prečo sa pri nasledujúcich pokusoch nedostaví erekcia. Tento stav zapríčiní stres súvisiaci so strachom z opätovného zlyhania či príliš krátkeho výkonu.

✅ Riešenie

Ako uvádza v odbornej poradni sexuológa odborník MUDr. Václav Urbánek, CSc., dôležité je, aby sa pár venoval sexu niekoľkokrát týždenne. Zaistením pravidelnosti sa môže predísť tomu, aby sa pri niekoľkodňovom výpadku ejakulácia urýchlila. Nie je to žiadna porucha, ale fyziologická zákonitosť.

TIP: Pozitívny vplyv na predĺženie styku, pevnú erekciu a výkon muža v posteli má certifikovaný prírodný doplnok výživy Zerex Extralong. Obsahuje vysoko koncentrované zloženie extraktov z tradičných bylín a aminokyselín. 


Kotvičník zemný podporuje sexuálnu túžbu a celkový výkon, priaznivo vplýva na udržanie optimálnej hladiny mužského pohlavného hormónu. Všehoj ázijský pomáha udržiavať optimálnu výdrž a vitalitu. Maca peruánska pomáha udržiavať sexuálnu aktivitu a L-arginín pozitívne vplýva na zásobovanie organizmu krvou, pohlavných orgánov nevynímajúc, čím prispieva k pevnej erekcii.

 

Trápia vás problémy s erekciou najmä počas styku? V nasledujúcom článku sa dočítate o piatich spôsoboch, čo s tým môžete robiť:



problém s erekciou nervozita stres
Magazín arrow
Magazín arrow