Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Za nedosiahnutie orgazmu môže aj ...

Autor článku: redakcia Zerex.sk 13.04.2014 00:00 Za nedosiahnutie orgazmu môže aj ...

Určite sa Vám už neraz stala situácia, kedy ste si po milovaní povedali, aspoň v duchu, aký ste úžasní a dosiahli ste u oboch z Vás vrchol a pritom sa Vaša partnerka len pousmiala nad tým, že tomu veríte.

Orgazmus u žien je jednoducho nevyspytateľný stav, ktorý nedokáže ani ona sama predvídať. Môžete sa snažiť akokoľvek chcete, niekedy to však proste nejde. Najhoršia vec, ktorú môžete v tej chvíli spraviť je, že jej to začnete vyčítať. Tak sa jednoducho nevedie rozhovor a Vy si to musíte uvedomiť. Nie príliš dobre sa počúva veta typu: „Ty za to nemôžeš.“ A skutočne, niekedy naozaj nemôžete.

Za nedosiahnutím orgazmu u ženy môže byť ...

Do veľkej miery ovplyvňuje orgazmus u žien aj veľkosť ich klitorisu. Toto miesto azda každý dôverne pozná. Sú tu však najmä genetické rozdiely, ktoré hovoria o jeho dobrom či horšom umiestnení, ako aj o jeho veľkosti. Tú, bohužiaľ, neovplyvní žiadna žena a ani žiaden muž. Môžete sa s tým však „pohrať“ a prísť na to, ako aj nad takouto situáciou zvíťaziť.

Základom pri dosiahnutí orgazmu je, aby sa klitoris dobre dráždil a aby partnerka cítila všetko to, čo má. Ak je zle umiestnený alebo je ďaleko od pošvy, potom je to skutočne problém. Pri pohlavnom styku tak nemusí skoro vôbec dochádzať k jeho dráždeniu a tak je nutné sa zamyslieť, ako túto situáciu vyriešiť.

Mnohí majú o klitorise relatívne mylné predstavy. V skutočnosti to nie je len ten veľmi citlivý viditeľný výčnelok, ale za klitoris považujeme celú časť, ktorá sa nachádza aj pod kožou. Mnohí vedci, ktorí skúmali tento problém hovoria o klitorise ako o bumerangu, ktorý je podkožne rozšírený v oblasti intímnych partií ženy.

Ak je klitoris a všetky jeho časti umiestnené čo najbližšie k pošve, žena zažíva neuveriteľnú rozkoš. Ak sú však relatívne vzdialené od pošvy, nemusí cítiť takmer nič alebo len veľmi slabý „odvar“ Vašej námahy.

A čo veľkosť penisu?

Hovorí sa však, že na dosiahnutie pravej rozkoše ženy, musí mať aj Váš nástroj potrebné parametre. Medzi tie sa často uvádza dĺžka (ako keby sa šírka nedala zmerať). Čo však ukázala väčšina štúdií a svedectiev žien, nie vždy veľmi dlhý bol ten ideálny.

Podľa odborníkov stačí na dosiahnutie skvelého orgazmu u žien a pôžitku zo sexu aj penis, ktorý meria 12-14 cm. Samozrejme, treba sa na to pozrieť detailnejšie. Tento parameter je najmä kvôli tomu v takej hodnote, pretože aj ženy majú „tam dolu“ svoje obmedzenia. Penis s takouto dĺžkou sa tam dostane celý bez bolesti a narušenia všetkých orgánov, ak je však o dosť väčší, potom reálne hrozí poškodzovanie orgánov, natrhnutie niektorých svalových vlákien a podobne. Ženy si to často neuvedomujú pri tej rozkoši, ktorú zažívajú. Bolesť ide stranou, avšak po dlhšom čase veľmi rýchlo zistia, že niečo nie je v absolútnom poriadku.

Teraz sme nechceli odsúdiť všetkých tých, ktorí sú na tom s veľkosťou lepšie, ale skôr posmeliť tých, ktorí majú spomínané hodnoty, že sa nemusia ničoho báť a hanbiť sa.



o ženách uspokojenie ženy predohra vzrušenie rozkoš milovanie pohlavný styk klitoris
Magazín arrow
Magazín arrow