Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

WAX PLAY - Zábava s ohňom pre kvalitnejší orgazmus

21.11.2014 00:00 wax play

Čas dušičiek je už síce za nami, ale vy si ho môžete pripomenúť trochu netradične aj vo vašej posteli. Náš dnešný tip do postele bude súvisieť práve s týmto nedávnym jesenným sviatkom. Vedeli ste to, že vosk zo sviečky sa v istom okamihu môže zmeniť na sexuálnu pomôcku?

Ako zástancovia mravnosti si to asi len s problémami dokážete predstaviť, či pripustiť. Ale vedzte, že je možné využiť vosk aj ako pomôcku v posteli. Ale teraz nemáme na mysli, že si pozapaľujete sviečky po miestnosti na zlepšenie romantickej atmosféry. V našom článku si priblížime pomerne neznámu rozpálenú erotickú metódu menom „WAX PLAY“.

Dávajte pozor na správny výber sviečky

V zásade platí, že čím je viac parafínu vo sviečke, tým viac dokážete rozpáliť telo. Ak použijete klasickú sviečku, z nej bude na telo kvapkať vosk s teplotou približne päťdesiat sedem stupňov. Lepším variantom sú sviečky vyrobené z včelieho vosku, pretože tieto majú ešte vyššiu teplotu. Ešte vyššiu teplotu?

Pamätajte si:

Čím vyššia teplota, tým viac sa vaše telo (alebo telo vašej partnerky) rozpáli. Je pravdou, že teplota už okolo päťdesiatich stupňov je pomerne vysoká, najmä ak túto praktiku skúšate po prvý raz. Ak ste v tomto smere začiatočníkmi, rozhodne praktizujte túto erotickú metódu s mierne navlhčenou pokožkou. Takto docielite ochladzovanie dopadajúceho vosku a nebudete pociťovať nepríjemné pálenie.

Zábava s ohňom pre kvalitnejší orgazmus

Prečo nie? Znie to síce nebezpečne, no skúste to. Oheň bude prítomný jednak vo vašom vnútri, ako aj na sviečke, ktorou budete vy alebo vaša partnerka kvapkať na telo vosk toho druhého. Poviete si, že je to na nič, no opak je pravdou. Toto je spôsob ako si oživiť bežný intímny vzťah. Zvýšite si samotnú rozkoš a pocítite dôležitú zmenu. Bojíte sa miernej bolesti? Nemusíte, pretože orgazmus a bolesť veľmi úzko súvisia. Takáto bolesť stojí za vyskúšanie. Wax play je teda novou súčasnou zábavkou pre ešte kvalitnejší orgazmus so svojím partnerom.

Maľba voskom = viac akcie, pôžitku a zábavy

Nič pre vás? Ale prečo? Samotné erotické spôsoby konania nie sú určené pre jedincov bez predstavivosti a obrazotvornosti (fantázie). Nehovoríme ale o vás, pretože vy jej musíte mať dostatok, keďže ste čitateľom tohto článku. Wax play je metóda spojená s väčšou akciou, (hrou), s väčším pôžitkom a nakoniec aj s množstvom sfarbení. Vyskúšajte vyššiu triedu sexu a to maľovanie voskom po tele toho druhého. Istotne vám to príde vzrušujúce a je jedno, či ste muž alebo žena. Oceníte to zaručene obaja, pretože sa zaľúbite do tejto novodobej erotickej zábavnej metódy.

Aj čistenie je hrou

Platí, že samotné čistenie je ďalšou príjemnou fázou, kedy si buď vy alebo váš partner užijete ďalší pôžitok pri strhávaní stvrdnutého vosku z kože. Žiadna bolesť ako pri odstraňovaní chĺpkov nehrozí. Nesnažte sa použiť nejaké predmety a nástroje na odstraňovaniu vosku. Budú stačiť iba horúce ruky. Viete o tom, že odlúpnutie vosku z pokožky má erotický podtón? Neveríte? Tak potom to musíte vyskúšať, pretože táto metóda predstavuje prežitie sexuálneho pôžitku hneď viackrát. Nehovoriac o tom, že môžete súčasne využiť aj ďalšie praktiky, ako je napríklad masírovanie alebo hladkanie na intímnych miestach práve počas samotného čistenia tela vášho partnera.

Wax play - hlavne opatrne

A čo dodať na úplný záver? Opatrnosti nikdy nie je dosť a pri metóde „wax play“ ju musíte mať dvojnásobnú. Predsa sa budete hrať a zahrávať s ohňom. Vždy preto majte chladnú hlavu, alkohol popíjajte vždy s mierou, aby ste neprivodili zranenie jednak sebe, ako aj druhému partnerovi. „Wax play“ je v skutku neškodná erotická praktika, no ak budete praktizovať voskovanie neopatrne a bez rozumu, môžete spôsobiť svojmu druhému partnerovi nemalú bolesť v podobe rôznych popálenín.

Preto naším odporúčaním zostáva, vyskúšajte si voskovanie tela najskôr na miestach, kde to až tak nebolí. Až potom prejdite na erotogénne a citlivejšie zóny na tele. Vždy majte oheň na očiach a nenechávajte ho bez dozoru. Pokiaľ dodržíte trochu základov obozretnosti a bezpečnosti, samotný erotický zážitok zo „zábavky s ohňom“ sa vám obom silno vryje do pamäte. Neváhajte a odhaľte tajomstvá metódy „Wax play“ aj u vás doma. Spríjemnite si aj vy už teraz dlhé zimné večery so sviečkami trochu inak, ako len spríjemňovaním si romantickej atmosféry. Váš doplnok výživy ZEREX.



vzrušenie rozkoš milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow