Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Vzrušujúce tipy, ktoré posunú nežné milovanie na nový level

15.11.2018 00:00 nežné milovanie

V začínajúcich vzťahoch nie je o nežnosti núdza. Sú súčasťou predohry alebo si ich zamilovaní prejavujú pri bežných činnostiach. Nežnosť by sa nemala vytrácať, pretože spoločne s ňou bude odchádzať aj istota. Ako si ju teda udržať aj v dlhotrvajúcom vzťahu a zažívať nežné milovanie neustále?

Možno aj vám sa stalo, že partnerka “prehodila medzi rečou”, že by sa chcela nežne milovať. Je to pre vás neznámy pojem? Strašiak zo sladkých filmov? Alebo len neviete ako na to?

Osvojte si slovo “romantika”

Nie je to len slovo, ktoré skloňujú ženy. Od svojho partnera očakávajú aj romantické gesto, a nemusí byť práve Valentín, výročie alebo iný sviatok. Ak chcete zažiť so svojou polovičkou romantický večer, je lepšie začať skôr. Znamená to, že kým sa “presuniete do postele”, venujte si vzájomnú pozornosť. Určite zaznamenáte oveľa lepší výsledný efekt.

Prečo je to dôležité? Väčšina žien totiž hodnotí nielen podľa “výkonu” partnera, ale aj podľa toho, čo mu predchádzalo. Správne gesto, slovo či dotyk v správnom čase môže znamenať rozdiel medzi dobrým a zlým.

Kedy ste naposledy sponánne poslali partnerke správu “milujem ťa” alebo “túžim po tebe”? Skúste urobiť niečo, čo by od vás neočakávala, a príprava je zahájená. Ospevovala vám nejakú novú reštauráciu, kam by sa chcela ísť najesť? Nový film, ktorý by si rada pozrela? Vlastne vám sama dáva tipy na to, ako začať večer. Večer, ktorý sa začne podľa jej scenára a môže skončiť podľa vášho.

Predohra = “povinná jazda” nežného milovania

Matematika nepustí, a teda kým mužovi stačí niekedy aj pár sekúnd na to, aby bol pripravený na sex, žena potrebuje v priemere 14 minút. Pokojne to môže byť aj viac, no existujú možnosti, ktoré môžete využiť. Čo môže byť skvelou predohrou?

  • masáž po dlhom dni v práci - uvoľňujúce dotyky teplých rúk, voňavý olej, svetlo sviečok, to všetko sa počíta, páni;
  • pripravte (vlastnými rukami) jedlo, ktoré miluje - a o vašom kulinárskom výkone a pomoci v domácnosti budú jej kamarátky počúvať dlho. Tak ako možno vaši kamaráti o vašom výkone potom;
  • počúvajte pozorne, čo vám hovorí a udržiavajte očný kontakt. Úprimný záujem vzbudzuje silné pocity. Keď funguje emocionálna komunikácia, funguje to aj v posteli. Vyhnite sa kritike, niekedy stačí skutočne len počúvať;
  • zapojte sa do činností, ktoré chce robiť, hoci vás to možno nezaujíma. Sú to však veci, ktoré zaujímajú ju a rada by vám priblížila, čo ju robí šťastnou. Myslite na to, že neskôr aj vy môžete ukázať partnerke, čo sa páči vám. A tiež budete očakávať, že bude s vami ochotne spolupracovať.

Pozor na polohy!

K nežnému milovaniu patria vzájomné výmeny pohľadov a dotyk čo najväčšou plochou tela. Preto radšej rýchlo zažeňte myšlienku na prirážanie “odzadu”, keď držíte partnerku za vlasy a povzbudzujte vás oboch hriešne neslušným slovníkom.

Ideálnymi polohami sú také, kedy ulahodíte žene - pomaly a nežne do nej vnikať a pritom ju hltať pohľadom. Aj “obyčajná” misionárska poloha môže mať niekoľko podôb. Miestami, polohami aj rôznymi sexi príbehmi sa môžete inšpirovať aj v novej sexuálnej príručke s názvom Zerexsutra. Možno aj jej spoločné čítanie budete používať ako predohru.

Ak sa vám zdá, že takéto milovanie by mohlo trvať pridlho, mohli by vám pomôcť tabletky na oddialenie ejakulácie Zerex Extralong. Toto prírodné afrodiziakum je určené pre mužov s rýchlym vyvrcholením. Prírodné zložky obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na dĺžku pohlavného styku, kvalitu sexuálneho života, pevnú erekciu a výkon muža v posteli.

Extralong - predĺženie sexuálneho styku



nežné milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow