Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Vyskúšali sme bylinky na potenciu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.01.2016 00:00 Vyskúšali sme bylinky na potenciu

Mužská potencia je symbolom výkonnosti, mladosti a rovnako aj zdravia. Počas sexuálneho vzrušenia mužský mozog pošle znamenia do nervov a tie zase do pohlavných častí. Ale čo ak to u muža nefunguje? Čo vtedy, ak aj váš muž má problém s potenciou? Páni, bez rozdielu veku, prichádzajú o záujem o sex. Aj keď sa skúšajú viaceré alternatívy liečby erektilnej dysfunkcie, je na čase vyskúšať aj prirodzené formy liečby, teda tie pomocou bylín. Vyskúšali sme nasledovné 3 byliny na potenciu ...

Yohimbe - zázračný ihličnan

Ak ste sa rozhodli u partnera povzbudiť potenciu práve bylinami, skúste zázračný africký ihličnatý strom menom Yohimbe. Najlepší efekt má kôra, kde sa nachádza látka yohimbín, alkaloid obsahujúci účinné látky, ktoré sa pridávajú aj do tabletiek na potenciu. Neodporúčame prekračovať denné množstvo tejto byliny na potenciu. Prečo a v akom množstve je vhodná práve pre vášho partnera, to prekonzultujte radšej s jeho osobným lekárom.

Ženšen pravý

Určite sa oplatí, aby skúsil aj túto bylinu na potenciu. Koreň ženšenu je už dlhodobo známy na výrobu liekov ako takých, no rovnako sa používa aj pri výrobe lieku na liečbu erektilnej dysfunkcie a nízkej potencie. Účinky tejto byliny na problémovú erekciu sú bezpečné a veľmi efektívne. Pravdou však zostáva, že ženšen by sa nemal užívať dlhodobo. Jeho podnecujúce vplyvy počas dlhšieho užívania privodzujú nepríjemné problémy so spánkom. Rovnako pri jeho kombinácii s niektorými inými liekmi alebo alkoholom sa nebudete cítiť najlepšie. Vsaďte radšej tak ako my na účinky ženšenu v podobe doplnku výživy, pri ktorom budete mať dávku tejto byliny na každý deň pod kontrolou. Ak má váš partner rád čaj, rovnaký efekt získa aj zo ženšenového čaju.

Morská borovica

Do tretice odporúčame vyskúšať vášmu partnerovi čarovnú bylinku menom Morská borovica, ktorá je rovnako vhodná na povzbudenie mužskej potencie. Stačí len kôra a nájdete ju predovšetkým v južnej Afrike, či na juhozápade Stredomoria. Ak nemáte po ruke práve túto kôru, zožeňte si Pycnogenol, doplnok výživy s výťažkami tejto kôry. Potvrdzujeme aj my, že táto bylina na potenciu rieši nielen nízku hladinu potencie, ale aj problémy s erekciou (erektilnou dysfunkciou). Pozor pri užívaní tejto bylinky na potenciu by si mali dávať muži s nízkou schopnosťou tvorby protilátok.

Účinné byliny na povzbudenie mužskej potencie existujú a niektoré aj skutočne fungujú, teda tieto 3 druhy určite. Len rovnako ako so všetkými pomocníkmi, ani s prírodnými pomocníkmi, ako sú tieto byliny, to netreba vždy prestreľovať. Pokiaľ má váš partner problémy s potenciou, či erekciou, alebo ho trápia iné intímne problémy, nemal by odkladať návštevu svojho lekára. Podporte ho v tom aj vy, aby ste znížili tvorbu ďalších problémov.

zlepšite svoju potenciu so zerexom



Magazín arrow
Magazín arrow