Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Vyskúšajte iný sex, sex v latexe

Autor článku: redakcia Zerex.sk 18.12.2014 00:00 Sex v latexe

Poviete si, že čo vám to tu chceme dnes nanútiť, akú praktiku? Ale prečo nútiť? Prečo by ste ju nemohli vyskúšať v rámci obmeny svojho intímneho, pomaly už stereotypného, života v posteli? Zoznámte sa už dnes, o čom všetkom môže byť milovanie v „latexovom kostýme“.

Zoznámte sa s látkou „latex

Latex je úzky pružný materiál, s vysokým leskom. Je to prírodný kaučuk, ktorý je upravený s ďalšími prísadami a stabilizátormi s cieľom, aby si aj po čase udržal svoje vlastnosti. Samozrejme, je potrebné venovať veľkú pozornosť na jeho ošetrenie a skladovanie, pretože si vyžaduje väčšiu pozornosť ako ostatné materiály. Určite ho neprehliadnete na svojom partnerovi, pretože vám ihneď zažiari v očiach. Je známy ako materiál adekvátny na výrobu oblečenia alebo doplnkov už z devätnásteho storočia. Pomerne rýchlo si našiel uplatnenie u väčšiny ľudí, ktorí milovali zmenu a chceli upútať pozornosť.

Ale v súčasnosti sa latex v rámci oblečenia spája čoraz častejšie aj s našimi spálňami, pretože každé telo v latexovom kostýme je sexi a dokáže vzrušiť a vzpružiť nie jedno mužské pohlavie. Najmä vďaka tomu, že latex dokáže skopírovať a zvýrazniť každú (aj tú najmenšiu) „maličkosť“ ľudského tela.

Len „čierna“ už nie je pravidlom    

Súčasné možnosti prevedenia latexových kostýmov, či iných doplnkov sú oveľa pestrejšie ako inokedy. Už sa nemusíte stretnúť a uskromniť iba s čiernym, či červeno-čiernym vyhotovením, či sfarbením  erotických kostýmov a doplnkov. Dnešná doba ponúka oveľa väčšie možnosti. Môžete si vybrať práve také sfarbenie, ktoré vyhovuje nielen vám, ale aj tomu druhému. Nebojte sa zaexperimentovať s farbou na svojom tele. Určite sa to vyplatí!

Nie iba pre sexuálne zvrátených

Aj vy máte predsudky, že latex je oblečením iba pre sexuálne zvrátených, či nenormálnych ľudí? Väčšinou sa latex spája s fetišistami, či sado-masochistami. Ale dnes to už nemusí byť úplná pravda. Zmenu môžu zaznamenať aj celkom normálni partneri, manželia, či milenci. Stačí iba vyskúšať a možno už ani vy nebude chcieť iný sex, ale iba v latexe. Rozhodne to nie je o nútení partneriek obliecť sa do takýchto kostýmov. Aj páni majú možnosť obliecť si to, čím viac vzrušiť svoje partnerky. Darmo vám budeme rozprávať, musíte to jednoducho vyskúšať.

Iné impulzy

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, „Prečo je sex s latexom síce iný, ale tak veľmi obľúbený?“ Pokiaľ ste sa to nedozvedeli, raz a navždy vám to vyjasníme. Azda kvôli tomu, že latex ako materiál je veľmi príjemný, hladký a klzký na dotyk. A taký, aký je latex, bude aj telo, či už vaše a alebo vašej partnerky. Vďaka týmto vlastnostiam tohto materiálu spoznáte iné erotickejšie impulzy a možnosti v rámci svojich sexuálnych radovánok. Vedzte, že prijímať dotyky, dráždenie prostredníctvom latexu je predsa iné ako bez neho. O to viac, ak si latex oblečiete na vlhšie telo, napríklad po dôkladnej očiste v sprche.

Tip na záver

Blížia sa sviatky obdarúvania. Premýšľate nad vhodným darčekom pre svoju partnerku? Skúste jej darovať napríklad nový latexový kostým v jej obľúbenej farbe. Ale skôr ako kúpite takýto darček, odporúčame vám zistiť si, či aj ona má kladný vzťah k tomuto módnemu doplnku. Ak to viete, lebo už jeden taký kostým máte, tak naša rada je tu zbytočná. Ale ak sa len po prvýkrát chcete s týmto doplnkom zoznámiť, aby sa nestalo, že z dobrého úmyslu vznikne veľká katastrofa vo vašom vzťahu. Je pravdou, že ani dnes sme si všetci nezvykli na tento materiál a na to, ako vyzerajú v ňom ženy a muži.

V tomto smere vám pomôže, ak sa vyberiete spoločne na takýto nákup. Zaručene vyberiete len to, čo sa vám obom bude páčiť. Vždy si nechajte poradiť od odborníkov v tomto segmente, pretože iba tak docielite tie najkrajšie a najlepšie erotické zážitky.

 



uspokojenie ženy milovanie latex sex
Magazín arrow
Magazín arrow