Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Vyskúšajte bondage aj vo vašej posteli. Tipy, ako na to.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 23.12.2014 00:00 Vyskúšajte bondage aj vo vašej posteli. Tipy, ako na to.

Možno ste o tejto praktike poučili aj vy, možno ešte nie. Bondage môžeme chápať ako vášnivé zväzovanie buď iba niektorých častí tela alebo aj celého tela pred alebo aj počas sexu. Táto erotická praktika sa zaraďuje k najčastejším erotickým predstavám väčšiny žien (aj keď nie každá z nich si to prizná). Pokiaľ hovoríme o „bondage“, nemáme v žiadnom prípade na mysli násilie, či agresiu. Aj keď sa táto praktika zaraďuje k tým tvrdším, všetko musí byť uskutočňované v medziach nežnosti a vášnivosti, nie v bolesti a násilnostiach.

Čo je cieľom bondage?

Pri erotickej metóde bondage zvyčajne partner spútava svoju partnerku (milenku) s cieľom zabrániť jej pohybu. Tomuto aktu by mala predchádzať vzájomná debata, v rámci ktorej partnerka odsúhlasí tento úmysel (ak by s tým vaša partnerka nesúhlasila, musíte to akceptovať). Potom už nebráni nič začať si užívať všetky erotické predstavy a sny naživo. Po chvíli môžete požiadať partnerku, aby spútala ona vás. Toto je cesta zvyšovania adrenalínu v krvi a rozkoše, pretože budete v rámci sexu odkázaní iba jeden na druhého a na to, čo vám bude alebo nebude dovolené.

Praktiky „bondage“ začnite skúšať najskôr až vtedy, ak už máte niečo so svojou partnerkou v posteli „odžité“ v rámci sexuálnych radovánok. Ako pomôcky na zväzovanie môžete použiť napríklad povrázky, putá, šatky alebo špeciálne bondage pásky.

Zázračná šatka

Pokiaľ neobľubujete ani putá, ani povrázky a pásky, použiť môžete klasickú šatku. Dokážete aj s ňou nie malé zázraky. Jednoducho ju obmotajte viackrát vôkol zápästí svojej partnerky, ktorá vám ich predpaží. Šatka musí pevne držať, no súčasne nemôže spôsobovať nepríjemné (ba až bolestivé) stavy. Všetko je o dohode a vzájomnej komunikácii. Musíte sa cítiť obaja (nie iba jeden z vás) príjemne.

Následne partnerku uložte na bruško, ruky musí mať narovnané smerom vpred. Potom jej začnite rozprávať o tom, čo všetko by ste s ňou dnes večer chceli robiť. Môžete aj pritvrdiť, predsa ide iba o erotickú hru. Pozorujte, ako sa správa pri každej situácii a zisťujte, čo je jej príjemné viac a čo menej. Hlavným cieľom tejto snahy je dopriať partnerke vzrušenie, ba až extázu a to bez možnosti, aby dokázala zastaviť vaše hladkanie a maznanie sa s jej telom a všetkými údmi. Rovnako takto pomôžete aj vašej pýche v nohaviciach. Vďaka vzrušeniu na oboch stranách sa prihlási aj kvalitná a tvrdá erekcia vo vašich nohaviciach.

Využite svoje prsty, kocku ľadu alebo pávie pierko

Pri hladkaní, či maznaní využite končeky svojich prstov, alebo siahnite po kocke ľadu, či po pávom pierku. Postupujte smerom zhora, konkrétne od krku až smerom nadol a konkrétne k zadočku. Taktiež nezabudnite používať pri mazlení svoj jazyk. Takto ju zaručene dostane rýchlejšie k vytúženému cieľu a vrcholu, pretože partnerka bude úplne bezradná a všetko bude závisieť iba od vás a vášho odhodlania.

Zahaľte jej aj oči

Už ste skúšali zakryť si oči navzájom? Že ešte nie? Tak potom je najvyšší čas to skúsiť. Práve v tomto čase, keď budete mať možnosť skúšať praktiku „bondage“. Zahaľovanie očí pri sexe je veľmi vzrušujúcou aktivitou, napríklad aj preto, že partnerka vôbec nevidí to, čo sa chystáte spraviť s jej telom a navyše aj akým spôsobom to chcete vykonať.

Dobrý tip

V rámci zahaľovania očí je dobré skúsiť niečo iné. Bozkávajte ju na iných miestach ako doposiaľ. Zoberte jej ruku a veďte ju na iné miesto, kde ste sa doposiaľ ešte nemilovali. Skúste ju zmiesť, napríklad tak, že ju viackrát zoberiete tam aj späť, aby ste ju zmietli. Takto zintenzívnie jej vzrušenie a vášnivosť pred nastávajúcim aktom, i keď budete doma v spálni, či obývačke.

Sila fantázie zo sexu na neznámom mieste robí zázraky. Verte tomu, že takto dosiahnete zaručene niečo iné vo vašom milostnom živote, nehovoriac aj o vašej novej erekcii a výkone. Bude to niečo také, čo budete chcieť skúšať viac a viac a nebude chcieť nikdy prestať.



uspokojenie ženy sex erotická hra erotika zväzovanie
Magazín arrow
Magazín arrow