Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

5 dôvodov, prečo Muira Puama ocení každá žena

Autor článku: redakcia Zerex.sk 26.03.2017 00:00 Muira Puama

Za záhadným názvom Muira Puama sa skrýva stromček s drobnými, voňavými kvetmi, ktorý dokáže ženám vrátiť libido, vitalitu a duševný pokoj. Prečo by každá žena mala poznať túto rastlinu?

1. Muira Puama zlepší váš sexuálny život

Toto silné afrodiziakum, ktoré môžete užívať vo forme koncentrovaného výživového doplnku, zvyšuje chuť na sex nielen mužom, ale aj ženám (predovšetkým v kombinácii s Ginkom biloba). Vďaka intenzívnejšiemu prekrveniu tela si viacej užijete chvíle s partnerom a prežijete silnejší orgazmus.

2. Bude vám to lepšie páliť

Muira Puama poskytne výživu a ochranu vašim mozgovým bunkám – pri pravidelnom užívaní zistíte, že sa viete lepšie sústrediť a menej zabúdate. Výživové doplnky s obsahom tejto rastliny vám pomôžu, uchovať si jasnú myseľ aj vo vyššom veku.

3. Vďaka Muira Puama budete pokojné a optimistické

Stimuluje rýchlu regeneráciu po náročných výkonoch – zharmonizuje nielen telo, ale aj psychiku. Pôsobí upokojujúco na nervovú sústavu. Muira Puama je skvelou prevenciou proti úzkostným stavom a depresiám. Zlepšuje náladu a pomôže vám, vyrovnať sa s dlhodobým stresom alebo smútkom.

4. PMS zvládnete s úsmevom na perách

Muira dokáže zmierniť napätie počas predmenštruačného syndrómu, ako aj samotnú bolestivú menštruáciu. Pomôže vám, zvládnuť vaše dni bez kŕčov. Pri dlhodobom užívaní reguluje tvorbu ženských pohlavných hormónov – vďaka tomu hravo zvládnete aj menopauzu, bez nepríjemných prejavov klimakterického syndrómu (nervozita, labilná nálada, návaly tepla, atď.)

5. Budete mať viac energie na šport, prácu a rodinu

Užívanie výťažkov z tejto zázračnej rastliny má pozitívny vplyv na trávenie – jedlo vám nebude ležať v žalúdku, krv bude rýchlejšie prúdiť a roznášať kyslík do celého tela a vy pocítite celkový nárast energie a chuti do života. Muira Puama naviac urýchľuje hojenie rán a posilňuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu.



energia srdce depresia afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow