Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Nezaradené

Vtipy - 4. časť (o nehodách pri sexe)

Autor článku: redakcia Zerex.sk 23.12.2016 00:00 vtipy

Prinášame štvrtý diel vašich obľúbených vtipov, tentoraz na tému "O nehodách pri sexe". Prečítajte si podľa nás tie "najlepšie" vtipné príhody, ktoré sa stali ľuďom pri sexe. Že vám sa to určite nemôže stať? Nikdy nehovorte nikdy!

Milé dievča a programátor ...

- Stalo sa to jedného dňa. Istý programátor sa dal do reči s milou dievčinou a po niekoľkých pohárikoch v bare ju pozval k sebe domov. Tam tiež niečo popili a prišiel rad aj na sex. - V okamihu vyvrcholenia sa však u dievčiny dostavil veľmi silný epileptický záchvat. - Dezorientovaný programátor rýchlo schytil telefón a zavolal na 112, kde rozrušene vysvetľuje: - "Prosím príďte veľmi rýchlo, mojej priateľke zamrzol orgazmus."

Dedko a babka ako za mladých čias ...

- Babka a dedko si po dlhšom čase vyšli na prechádzku do okolitej prírody. V jednom okamihu babka skríkne na dedka: - "Dedo, sprav mi to tak, ako za mladých čias!" - Dedo skočí na babku, strhne z nej šaty, oprie si ju o blízky plot a užijú si takto spolu veľmi divoký sex. - Po dvoch hodinách sexu babka prehovorí a povie dedovi: "Jááááj, to bolo číslo. Ale takto vášnivý sex sme si nikdy za mladi neužili. Čo je za tým?" - Dedo odpovedá: "Hmm, ale to tu tiež ešte nebol namontovaný elektrický plot."

Štyridsať ročné úspory

- Mama našla inzerát v novinách s takýmto znením: "Veľmi príjemný muž s obrovskou vilou, bazénom, dvoma autami a štyridsaťročnými úsporami, hľadá peknú, sympatickú dievčinu na "bližšie" zoznámenie." - Hneď po prečítaní inzerátu mama pošle svoju dcéru za týmto mužom, aby sa s ním zoznámila, pretože je to bohatý muž. - V okamihu, keď dcéra prišla domov, mama sa nedočkavo začala vypytovať: - "Tak čo, aký to bol muž? Bol sympatický, mal aj vilu a bazén? A čo tie autá?" - Dcéra odpovedala: "Mal aj vilu, aj bazén, aj tie autá." - "A čo tie štyridsaťročné úspory?" - "No, ešte teraz mi stekajú dolu stehnami!"

Dva pohľady na vec ...

- Žena príde ráno do roboty a veľmi nadšene začne rozprávať: "Viete čo baby? Som tak veľmi šťastne unavená. Po dnešnej noci sa mi ani len nechcelo vstávať. Len si predstavte po toľkých rokoch spoločného života, to teda bolo ... Ako prvé skoro hodinová predohra, následne dve hodiny krásneho sexu a milovania a na koniec sme sa s manželom ešte asi tak hodinku rozprávali ... - Príde muž ráno do roboty a spustí svoju verziu: "Do kelu chlapi, to bola zase noc! Najskôr som mal hodinu problém s tým, aby sa mi postavil, následne som sa dve hodiny nedokázal urobiť a aby toho nebolo málo, skoro dve hodiny som nemohol zaspať."

Manželia pri sexe ...

- Manželia si naplno užívajú intímny akt, keď tu manžel náhle prestane a dá si asi trojminútovú prestávku. - Žena sa ho po chvíľke spýta: "Čo to robíš?" - On odpovedá: "Videl som to v porno filme na internete. Volá sa to buffering."

Tehotná Katka

- V dedine zistia, že bojazlivá Katka je tehotná. Podozrenie padne na miestneho Joža. "Jožo, Katka je tehotná. Nemal si v tom prsty?" - Jožo na to: "Nooo, prsty určite nie." Zvýšte si libido  



vtipy
Magazín arrow
Magazín arrow