Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Nezaradené

Vtipy - 3. časť (o chuti do sexu)

Autor článku: redakcia Zerex.sk 13.12.2016 00:00 vtipy

Náš seriál vtipov dopĺňame o ďalšie vtipy. Ich tematika sa bude tentoraz týkať chuti do sexu. Ak ste mali ťažký pracovný deň, či celý týždeň, na všetko zabudnite, uvoľnite sa a prečítajte si pár skvelých vtipov na (nielen) lepšiu náladu ...

Lekárova rada

- Muž sa u svojho lekára ponosuje na to, že vždy keď uvidí peknú ženu, sa mu postaví penis a je to vidieť aj na verejnosti, čo je veľmi nepríjemné. - Lekár mu nič iné neporadil, len aby si penis uviazal o jednu z nôh. - Muž poslúchol svojho lekára, priviazal si penis o jednu nohu, vybehol von, ibaže na ulici natrafil na krásnu dievčinu v krátkej sukničke. Nohy mu vyleteli do vzduchu a spadol na zem, kde ho hádzalo zo strany na stranu. - Slečna prišla k nemu, aby mu pomohla. Pýtala sa ho, ako mu má pomôcť a či je všetko v poriadku. - On na ňu so psím pohľadom a s veľkou bolesťou zakričal: "Prosím vás, choďte preč, pretože mi nohy doláme."

Mladomanželia vo vlaku

- Čerství mladomanželia cestujú vo vlaku. Po chvíli vojdú vlakom do tunela a celý vlak zahalí tma. Z tunela vyjdú až po pár minútach. - Mladomanžel následne šepká do uška svojej polovičke: "Keby som bol vedel, že je ten tunel taký dlhý, bol by som ťa aj pomiloval." - Ona odpovedá: "Jááááj, to si nebol ty?"

S kondómom

- Príde mladík do lekárne a pýta si balíček kondómov: "Dajte mi prosím balíček kondómov s príchuťou jahoda. Alebo nie, radšej s príchuťou malina. Máte aj s príchuťou jablko? Nie, radšej s banánovou príchuťou ... - Za ním stojaci dedko to už nevydrží a prehovorí k mladíkovi: "Synku, máš chuť na sex? A ideš sa milovať alebo variť kompót?"

O troch mužoch v stodole

- Troch najlepších kamarátov na výlete zastihne búrka. Rozhodnú sa preto prenocovať v sene opustenej stodoly. Na druhý deň sa každý z nich začne chváliť tým, čo sa im snívalo. - Prvý hovorí: "Chlapi, za mnou prišla v noci Pamela Anderson, pomaly si dala dolu šaty a skočila na mňa. A znovu a znovu ..." - Druhý sa nenechá zahanbiť a hovorí: "To je nič. Za mnou prišla celá skupina Spice Girls a pokiaľ som si neužil s každou, neodišli odo mňa." - Tretí muž, ktorý spal v strede, je akýsi smutný a vyčerpaný. Preto sa ho obaja pýtali, čo sa snívalo práve jemu? - On odpovedá: "Ale nič zaujímavé. Zatiaľ čo ste si vy užívali sex s babami, ja som bol uprostred oceána v takej malinkej lodičke a celú noc som vesloval a vesloval. A najhoršie bolo, že tie veslá mali také krátke rúčky."

O vetre

- Príde muž za ženou a pýta sa jej: "Pani, vadí vám vietor?" - Ona odpovie: "Ani nie." - A on na to: "V poriadku, tak ja vám ho tam fuknem."

O dedkovi a babke

- Dedko s babkou ležia v posteli. Babka sa pýta: "Na čo si myslel takto pred 50 rokmi?" - "Na to, ako ťa pomilujem tak, že prídeš o rozum." - "A teraz myslíš na čo?" pýta sa babka dedka s veľkou nádejou v hlase. - Dedko odpovedá: "Na to, že sa mi to podarilo - aspoň raz."

Ako droga

- "Viete, prečo sa hovorí, že sex je ako droga?" - "Keď to na vás príde, musíte si pichnúť."

Po výmene tabletiek

- Prídu dedko a babka k lekárovi a dedko sa sťažuje: "Viete, pán doktor, my máme stále na seba chuť a chceli sme si trochu užiť, ale nejako to už nejde." - Doktor im preto predpísal lieky na vyššiu chuť. Babke zlaté a dedkovi strieborné. Prídu domov a dedko hovorí: - "Babka, ja chcem tie zlaté!" A tak si vymenili tabletky. - Po týždni prídu znova k lekárovi a on sa ich pýta: "Ako to teda dopadlo u vás doma?" - Dedko udivene konštatuje: "Viete pán doktor, bolo to veľmi divné. Babke stŕpla noha a mne sa otvorila rana z druhej svetovej."

V manželskej posteli

- Manželský pár leží v posteli. Muž sa túli k svojej žene a začne ju hladkať. Má na ňu veľkú chuť. - No žena na to: "Miláčik, dnes nie. Zajtra idem ku gynekológovi a chcem byť čistá." - Muž na to: "A ideš zajtra aj k zubárovi?" - "Viete, aký je rozdiel medzi milenkou, manželkou a prostitútkou?" - Milenka povie: "Ty si už skončil?" - Prostitútka povie: "Ty si Ešte neskončil?" - Manželka povie: "Ty to chceš tento mesiac Zase?"

Zerex Ultragold



vtipy
Magazín arrow
Magazín arrow