Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Krása

Spoznajte látku pycnogenol. Obmedzuje tvorbu vrások, chráni pleť, priaznivo vplýva na zrak a dokáže toho oveľa viac!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.02.2015 00:00 pycnogenol

Máte pocit, že nielen vaša koža, či pleť starnú, ale aj celé vaše telo? Pozorujete na tvári, že sa vám tvorí veľa vrások? Alebo vás bolia čoraz viacej svaly alebo kĺby? Mávate časté problémy so zrakom alebo sa obávate nepriaznivých účinkov voľných radikálov? Je čas zastaviť tento fenomén. "Pycnogenol“ je tou látkou, ktorá vám môže pomôcť v tomto smere. No na to, aby ste sa spoľahli na túto látku, mali by ste ju vopred viacej spoznať. Je viac menej isté, že túto látku pozná dôkladne iba málokto z vás a to bolo mementom pre nás, aby sme vás s ňou viacej zoznámili. Rozhodne stojí za to, mať túto látku pravidelne obsiahnutú vo svojom jedálničku v rámci racionálnejšej stravy. Ak si ju doprajete v optimálnych dávkach, prospejete tak vášmu organizmu hneď vo viacerých smeroch. Zoznámte sa viac s pycnogenolom v nasledujúcich riadkoch ďalšieho článku v rámci nášho magazínu.

Pycnogenol silným antioxidantom

     Pycnogenol je látkou pochádzajúcou z borovicovej kôry. Priaznivo vplýva na zrak človeka, rovnako zlepšuje cirkuláciu (obeh) krvi a ochraňuje pleť pred včasným starnutím. Pokiaľ sa rozhodnete užívať túto látku, vaša pleť bude neustále vláčna, čulá a bez akýchkoľvek nedostatkov. Podporuje elimináciu tvorby kŕčových žíl a tiež napomáha kardiovaskulárnemu systému. Darí sa mu to aj vďaka látkam, ktoré obsahuje vo veľkom množstve. Týmito zázračnými látkami sú predovšetkým flavonoidy.

Niet nad prospešné flavonoidy 

     Pycnogenol ukrýva v sebe veľa prospešných látok, ako sme už naz naznačili vyššie, najmä flavonoidy. Flavonoidy sú charakteristické tým, že disponujú liečiacimi účinkami. Podieľajú sa predovšetkým na zlepšovaní priechodnosti ciev, znižujú lámavosť ciev, zastavujú krvácanie a znižujú opuchy. Flavonoidy majú priaznivé účinky na ľudské telo predovšetkým kvôli svojim prospešným vlastnostiam zabezpečujúcich antioxidantmi.

Extrakt z prímorskej borovice

      Pycnogenol je extraktom z kôry prímorskej borovice (Pinus pinaster).  Samotné priaznivé účinky práve tejto kôry sa datujú už v 16. storočí a poznáme ich až do dnešných čias. Práve obsah prírodných látok nachádzajúcich sa v spomínanej borovici je základom pre produkt "Pycnogenol". Tento produkt sa podieľa na ochrane cievnych stien pred ukladaním nezdravého cholesterolu a tým zabraňuje vzniku infarktu, mozgových mŕtvic. Samotné účinky prospešných látok zlepšujú kolobeh krvi v cievach a celom tele.

Najväčšie výhody

  • Priaznivo vplýva na zrak človeka;
  • Zlepšuje ohybnosť, či elasticitu kĺbov a ciev;
  • Podporuje obeh krvi v tele;
  • Eliminuje tvorbu kŕčových žíl;
  • Zlepšuje kvalitu kože a pleti;
  • Bojuje proti problémom vzniknutým slnečným žiarením.

     Ak ste sa práve rozhodli, že túto látku začnete užívať, produkt pycnogenol na prírodnej báze je pripravený aj pre vás. Posilnite si aj vy svoje zdravie pomocou kôry z prímorskej borovice už dnes.

 



cievy zrak pleť srdce pycnogenol
Magazín arrow
Magazín arrow