Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Viete, ako správne oddychovať v lete?

Autor článku: redakce Zerex.cz 18.08.2016 00:00 ako oddychovať

Leto je v plnom prúde a vy by ste si chceli naplno užívať svoj zaslúžený relax? S pribúdajúcim vekom si to zaslúžite a čo je hlavné, aj to potrebujete viac, ako za mladých čias. Rovnako je to potrebné aj pre váš lepší intímny život. Avšak ak máte s relaxom problém alebo len neviete, ako správne na to, my vám poradíme, ako správne oddychovať v tomto letnom čase. 

Ako na správny oddych?

Základom správneho oddychu je aj vo vyššom veku správne dýchanie. To znamená, prirodzene, zhlboka, s regulovaným nádychom a výdychom. K tomu pripojte ešte niektorú z nasledujúcich aktivít .... a výsledok bude stáť za to!

Na chate

Výborným miestom na správny oddych sa môže stať aj obyčajná chata. Buď máte svoju alebo si ju prenajmete. Najlepšie by bolo v nejakom krásnom malebnom prostredí, čo najviac vzdialenom od vášho domova. Tu budete môcť vypnúť, neriešiť každodenné starosti a povinnosti, budete si môcť dovoliť aj „nič nerobiť“. Musíte pochopiť, že vo svojom veku sa musíte naučiť aj správne oddychovať. Aktívny oddych a relax na chate je vhodným spôsobom, ako správne oddychovať aj v lete.

Relaxačná práca v záhradke

Práve leto je výborným obdobím na relax aj v záhradke. Ak máte vlastnú záhradku, bolo by na škodu nevyužívať toto miesto na dobrý oddych. Príkladom oddychu môže byť napríklad rôzny druh relaxačnej práce vo svojej záhradke. Môžete sa len tak pohrabkať v zemi, tráve alebo sa len porozprávať s kvetmi, presadiť ich, poliať alebo pozbierať letné plody. Ak toto nie je to pravé pre vás, skúste si iba jednoducho ľahnúť na pohovku a nasávať vône letnej prírody a čerpať zároveň aj energiu zo slnka. Možností aj vo vašej záhradke je veľa, tak ich patrične zúročte pre seba.

Prechádzky v lese

Ak nemáte záhradku, výbornou alternatívou je prechádzka s partnerkou (partnerom) po lese. Nie je nič lepšie, ako si oddýchnuť práve pri takýchto prechádzkach. Dôležité je ich opakovať pravidelne. Aktívny oddych a relax nespomíname náhodou. Vedeli ste, že práve aktívnym oddychom a relaxom dokážete podporiť aj svoju erekciu, hoc aj vo vyššom veku? Ak erekcia neprichádza ani pri pravidelnom oddychu a ste v tom najlepšom veku, bude najlepšie použiť pomocníka ZEREX. Je to prírodný prostriedok, ktorý posilní erekciu, potenciu, ako aj výdrž vo vyššom veku, kedy sa začína objavovať väčšina mužských intímnych  problémov. Ultragold    



Magazín arrow
Magazín arrow