Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Viacnásobný orgazmus nie je výsada žien. Zažiť ho môžu aj páni

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.10.2016 00:00 Viacnásobný orgazmus

Toto je šťastný deň pre váš intímny život. Odjakživa sa viacnásobný orgazmus spája so ženským pohlavím. Že mužov sa týka tiež, sa pokúsime potvrdiť práve v tomto článku. Navyše pridáme aj tipy, ako na to. Čo všetko by ste niekedy dali len za to, aby ste mali aspoň jedno vyvrcholenie, no zrazu tu máme návod, ako vyvrcholiť aj viac krát po sebe. Nie je to vzrušujúca predstava? Pravda je však taká, že to bude vyžadovať isté pravidlá ...

Prečo ženy nemajú s viacnásobným orgazmom problém a muži áno?

Ženy to majú dané od prírody. Im sa nič nezmenší, neochabne po ejakulácii žiadna časť tela. Mužom však po každej ejakulácii rýchlo ochabne penis a tiež aj chuť na ďalšie číslo. Preto s ďalším orgazmom v krátkom časovom intervale môže byť a aj býva u väčšiny mužov "veľký" problém. Existuje však možnosť, ako dosianuť aj u vás milí páni, vyvrcholenie aj opakovane a viackrát po sebe. Ako na to?

Technika a správna poloha...

V prvom rade je potrebné poznamenať, že na to, aby to fungovalo, sa musíte s partnerkou dostatočne poznať. Isto nemôžete očakávať viacnásobný orgazmus na prvom rande. Viacnásobný orgazmus je skrátka pre zohratú dvojicu, čiže pre všetkých, čo spolu už aj v posteli prežili nie jedno vzrušujúce erotické čísielko. Preto je dôležité pri "orále" a "klasike" si zvoliť tú správnu cestu. Okrem toho musíte po sebe striedať tieto techniky a po prvom vrchole nemôžete prestať. Jedná sa o rovnaký postup ako pri ženskej masturbácii. Pri nej ženy dosahujú po sebe viac orgazmov pomocou stimulácie svojich najcitlivejších miest. Čiže nie je to nič neodskúšané a nové, čo by u mužov nemalo fungovať, ale práve naopak.

Dôležité sú aj emócie...

Ako druhé sú dôležité aj emócie. Bez dobrých a regulovaných emócií nič nepôjde, ani viacnásobný orgazmus. Pokiaľ by ste si mysleli, že len technika bude stačiť, tak sa mýlite. Emócie hrajú veľmi veľký význam v oblasti opakovaného orgazmu. Opäť žiadna náhoda, že spomíname práve emócie pri viacnásobnom orgazme u mužov. Predsa najviac orgazmov a ich opakovaní dosahovali ženy, ktoré svojho partnera veľmi milovali, boli verné, milovali mužské telo, jeho lásku a nežnosť, či vášnivosť.

Zabudnuť však treba na nudu a stereotyp v posteli, ako aj na povinnosti v manželstve, pretože tieto atribúty opakovaného orgazmu vôbec neprajú.

Kontakt je tiež dôležitý...

Teraz máme na mysli skôr fyzický kontakt, aj keď ten očný kontakt rovnako pomáha zvýšiť intenzitu sexuálneho zážitku. Nepripusťte, aby partnerka povolila hneď po tom, ako ste vyvrcholili prvýkrát. Milovanie sa musí spomaliť, znežniť, musíte znížiť tempo, no nemôže úplne skončiť. Ak ste vyvrcholili, tak dobré je, ak partnerka vás začne uspokojovať rukou alebo orálne (pomalými pohybmi) a tak, aby vám to bolo príjemné (dráždenie musí spôsobovať príjemné pocity, všetko nepríjemné ihneď ukončite). Obzvlášť, ak na to idete hneď po prvom, či druhom vyvrcholení.

Vynikajúce sú pri orálnom sexe hry s jazykom po žaludi, v okolí hrádze, ktorá je najcitlivejšou časťou na mužskom penise. Masáž semenníkov, či dráždenie aj bradaviek, môže znova privodiť krv do mužského prirodzenia a tak zvýšiť chuť na ďalšie čísielko. Až potom môže prísť na rad ďalšie striedanie plytších a hlbších vniknutí do partnerky. Toto je cesta, ako pripraviť mužské prirodzenie na druhé, či ďalšie vyvrcholenie.

Pozor aj na dýchanie...

Typické pre blížiace sa vyvrcholenie je rýchlejší tep a tempo, rovnako aj plytšie dýchanie. Je potrebné zvoľniť, začať dýchať pokojnejšie a oveľa hlbšie. Následne uvidíte ten rozdiel pri orgazme. Orgazmus bude kvalitnejší a lepšie ho prežijete, hoci aj pri opakovanom prežívaní.

Bez pomoci...

Že sa hanbíte masturbovať pred partnerkou? Ale prečo, veď ženy milujú, ak sa ich partner uspokojuje sám pred ich očami. Uvedomňte si, že aj muži majú radi, ak si ženy pred ich očami "robia" dobre. Tak prečo to nedopriať svojej partnerke? Ak je už partnerka navyše vzrušená, vy máte po svojom vyvrcholení a vidíte, že ona chce ďalší vrchol, pokojne sa k nej pridajte svojou vlastnou masturbáciou. Nie je nič krajšie a účinnejšie, ako keď masturbujú obaja partneri pred sebou. Nevadí, že sa pritom partnerka urobí viackrát ako vy. Hlavné je, že aj vy takto môžete dosiahnuť druhý, či tretí orgazmus, čo je pekné číslo na muža po sebe, čo poviete?

Tip na záver na viacnásobný orgazmus...

Iste ste o tom už počuli. Reč je o suchom orgazme. Avšak bez kvalitného tréningu ho nedosiahne žiadny muž. Výborné výsledky dosahujú muži, ktorí pravidelne cvičia jogu alebo sa zúčastňujú tantrickej masáže. V tomto smere je dôležité precvičovať sval menom Pubococcygeus. Možno aj preto, že nepoznáte tento sval v mužskom tele, nemávate aj viacnásobný orgazmus pri sexe s partnerkou. Práve týmto svalom viete po dôkladnom cvičení zastaviť prúd moču, ak musíte rýchlo skončiť s močením. Po dôkladnom cvičení budete vedieť ovládať aj svoju opätovnú ejakuláciu.

Ak sa naučíte tento sval úplne kontrolovať, je možné, že budete mať pravidelne aj viacnásobný orgazmus. Cvičiť môžete kdekoľvek a kedykoľvek. Stačí stiahnuť sval na tri sekundy, zadržať a potom povoliť. Po úvodnom takomto cvičení môžete potom prejsť k rýchlemu sťahovaniu a uvoľňovaniu. Tak čo, ste pripravení prežiť viacnásobný orgazmus a nové dávky vzrušenia s partnerkou? Prekvapte seba a hlavne partnerku, že jej budete k dispozícii nielen raz, ale opakovane a v krátkom časovom intervale. libido a chuť na sex



o mužoch orgazmus rozkoš pohlavný styk sex
Magazín arrow
Magazín arrow