Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Veľký súboj tvrdých chlapov: Erekcia vs. ejakulácia

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.09.2015 00:00 Veľký súboj tvrdých chlapov: Erekcia vs. ejakulácia

Ako ste na tom s erekciou a ejakuláciou vy? Nemáte s ňou problém, penis vám stojí vždy a môžete ísť na vec zakaždým, keď chcete? Ejakulujete práve vtedy, keď chce vaša partnerka? Alebo máte vážne problémy ovládať vaše pudy? Nech je pravda aká je, každý muž aspoň pár krát prežil situácie, kedy mal problémy s erekciou, ako aj ejakuláciou. Aké problémy s erekciou (ejakuláciou) vás môžu dnes postihnúť najčastejšie?

Predčasná ejakulácia

Ide o ejakuláciu, ktorá sa dostaví príliš skoro. Zaraďuje sa k najčastejším intímnym poruchám u mužov. Mimo nej je veľmi nepríjemnou pre vás mužov aj takzvaná erektilná dysfunkcia. Dobrou správou zostáva, že vysoké percento mužov, ktorí majú problémy so skorým vyvrcholením, postupným cvičením, snahou a chcením, tento problém úplne odstránilo zo svojho intímneho života. Toto je výborná správa aj pre vašu partnerku, že je tento problém riešiteľný aj u vás.

Oneskorená ejakulácia

Naproti tomu vás môže potrápiť aj oneskorená, respektíve „žiadna“ ejakulácia. Pravdupovediac, ak máte tento problém, nie je to rovnako žiadna výhra, ani pre vás, ani pre vašu partnerku. Kde hľadať dôvody vzniku tohto problému? Psychika, psychika a ešte raz psychika. Rovnako sa dá liečiť, len chce to čas a strpenie pre vás oboch.

Erekcia, tvrdý a pevný penis

Iným slovom stvrdnutie alebo vzpriamenie penisu. Stav, pri ktorom každý muž dosiahne a rovnako aj udrží pevnosť a vzpriamený stav penisu s cieľom mať kvalitný pohlavný styk. V súvislosti s erekciou platí, že dôležitú úlohu pri nej zohrávajú práve hormóny a samotné nervy. Práve ony rozhodujú o tom, či narastie (alebo nie) prietok a skladovanie krvi v toporových telieskach mužského penisu. Na základe toho mužský penis „vstáva“ a „zväčšuje sa“.

Problémy s erekciou

Aké problémy vás môžu postihnúť najčastejšie? Neschopnosť dosiahnuť alebo udržať erekciu, nekvalitné stoporenie penisu, boľavá ejakulácia, predčasná ejakulácia alebo problémy s dosiahnutím vyvrcholenia. Istotne na vás číha omnoho viac problémov, aj v súvislosti so zvyšujúcim sa vekom. V tomto smere je najdôležitejšie, aby ste si uvedomili, že nie každé sklamanie alebo problém pri sexuálnom styku, musí byť problémom. Ak tieto problémy s erekciou alebo ejakuláciou pociťujete pravidelne a pri každom styku, je možné to označiť za problém.

Problémy s erekciou a ejakuláciou patria k základným intímnym problémom mužov. Už viete, čím vás môžu prekvapiť, aj vašu partnerku. Usilujte sa im zabrániť v čo najväčšej miere, aby ste si dokázali užiť sexuálny styk naplno.

Zdravá erekcia



erekcia ejakulácia zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow