Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Naozaj nie je veľkosť penisu dôležitá?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.06.2017 00:00 Naozaj  nie je veľkosť penisu dôležitá?
Už ste určite počuli vety o malom Gašparkovi a veľkom divadle. Ako je to ale naozaj? Je veľkosť pre ženy naozaj dôležitá alebo viac zavážia iné veci? Máte sa uspokojiť s tým, čo máte alebo hľadať na internete tabletky na zväčšenie penisu? Priemerná veľkosť penisu slovenských mužov je podľa štatistík 15,21 cm. Ak ale ten váš nedosahuje priemer, nič si z toho nerobte. Väčšina žien si totiž na mužovi cení úplne iné kvality. Pre dámy býva dôležitejšia hrúbka penisu, správne zvolená sexuálna technika –  samozrejme, skúsenosť a vynaliezavosť muža, ktorému penis patrí.

Základom je kvalitná erekcia

Ak máte problém s udržaním erekcie, pravdepodobne je za tým priveľa stresu. Ak si chcete vychutnať chvíle s partnerkou, starosti by ste mali nechať za dverami spálne. Nemyslite na to, ako máte veľa práce ani na to, že musíte podať dokonalý výkon. Uvoľnite sa a užite si dlhšiu predohru. Pomôže aj jedlé afrodiziakum či pohárik červeného vínka (stačí jeden).

Výhody menšieho penisu

Menší penis neznamená menší pôžitok – naopak, otvára vám nové možnosti. Mnoho žien sa vyhýba análnemu sexu práve z dôvodu, že je pre nich partnerov penis priveľký a styk je bolestivý. V tomto prípade máte výhodu. Základom pri análnom sexe je však stále dlhá predohra a dostatočná lubrikácia.

Zapojte vašu fantáziu

Nie je to len o vašom penise. Vaša partnerka ocení, keď zapojíte aj vaše ruky a jazyk – a to nielen počas predohry. Nezabúdajte tiež na to, že môžete použiť mnohoraké sexuálne hračky, ktoré ozvláštnia vaše posteľné radovánky.

Potrebujete skutočne tabletky na zväčšenie penisu?

Namiesto tabletiek na zväčšenie penisu vám odporúčame popracovať na zväčšení vášho sebavedomia. Muž, ktorý sa dobre cíti s tým, čo mu príroda nadelila, je pre ženu veľmi príťažlivý – najmä v prípade, že vie dobre narábať so svojím „nástrojom“. TIP: Ak chcete mať istotu, že váš romantický večer dopadne tak ako má, vyskúšajte kapsule na prírodnej báze Zerex Extralong pre dlhšiu a výdatnejšiu erekciu. Doplnky výživy Zerex majú rýchly nástup, fungujú spoľahlivo a sú voľne dostupné online.


potencia veľkosť penisu tabletky na erekciu
Magazín arrow
Magazín arrow