Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Zažite vášnivé milovanie vďaka Zerexsutre!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 31.01.2018 00:00 vášnivý sex

Techniky zvádzania a dokonalého uspokojenia partnerky zaujímali ľudí od nepamäti. Po 1500 rokov bola Kamasútra a jej princípy vzorom pre mnohých milencov. Dnes prichádza jej novodobá a moderná verzia v podobe Zerexsutry. Je to príručka s prívlastkom “nielen pre odvážnych”, ktorá poučí, pobaví, ale v prvom rade, urobí z vás milenca, o ktorom budú ženy snívať.

Kniha vás prevedie štrnástimi kapitolami, vďaka ktorým zažijete vášnivý sex opakovane. Ste pripravení lepšie porozumieť ženám, naučiť sa, na akých miestach je to skvelé robiť alebo kde naopak nie? Chcete získať prehľad v sexuálnych hračkách a prírodných afrodiziakách? Ste pripravení povýšiť svoju sexuálnu stránku na umenie?

Namiesto úvodu odhaľte rozdiely

Na to, aby ste sa stali skvelým milencom potrebujete poznať, ako funguje ženské telo, čo je dôležité vedieť pre hladký priebeh a úspešné zakončenie sexuálneho zážitku. Zistíte, ako dôležitý je pre ženu klitoris alebo kde sa nachádza bod G a rovnako vás kniha prevedie aj erotogénnymi zónami. V úvodnej časti spoznajte dôležité rozdiely medzi pohlaviami a niekoľko dôležitých zákonitostí.

Sexujte na rôznych miestach

V minulosti ste mali možnosť poznať polohy a tie sa vo svojej podstate nemenia. To, čo sa však mení, sú miesta, kde všade je možné “to robiť”: v aute, sprche, vani, máte sa skutočne na čo tešiť. Niektoré miesta by vás možno ani nenapadli. Čo tak ich všetky podľa príručky vyskúšať? 

Prebuďte fantáziu pomocou šteklivých príbehov

Pre lepšiu predstavivosť o popísaných miestach, prichádzajú po jednotlivých kapitolách pikantné erotické príbehy. Budú vám slúžiť ako inspirácia a fantáziu vám rozbehnú na plné obrátky a v niektorých príbehoch sa budete chcieť sami ocitnúť.  

Viete, kde to nerobiť?

Existujú aj miesta, kde nie je odporučené oddávať sa sexuálnym radovánkam z rôznych dôvodov. Buď sú z nejakého dôvodu nebezpečné, dokonca život ohrozujúce, alebo vám hrozí sankcia za porušenie zákona, niekde až väzba. Niekoľko príkladov, ktorým miestam by ste sa mali vyhnúť, nájdete v kapitole, ktorá sa venuje práve tejto téme.

Keď s jedlom rastie chuť alebo vášnivé milovanie á la carte

Spoznajte účinky rôznych rastlín a potravín na zvýšenie sexuálneho vzrušenia u mužov aj u žien. Afrodiziaká slúžia na zvýšenie a predĺženie výkonnosti, majú naštartovať libido či zintenzívniť orgazmus. Ktoré pôsobia na mužov a ktoré na ženy? Môžete ich kombinovať? Odpoveď nájdete v kapitole “Afrodiziaká”. Upozorníme aj na potraviny, ktoré spôsobujú presný opak a mali by ste sa im pred stykom vyhnúť. Vedia spôsobiť, že chuť na sex sa vytratí, a to predsa nechcete.

Radi sa hráte?

Jedna z kapitol vám poslúži ako prehľadný sprievodca svetom hračiek a pomôcok, tiež zaujímavosťami z histórie. V súčasnosti sa hračky tešia veľkej obľube. Je preto dobré sa v nich zorientovať a prečítať si pár rád predtým, ako si ich kúpite, či začnete používať aj ako ich udržiavať z hygienického hľadiska.

Ako šťavnato opísať, čo chcete? Skúste dirty talk!

Už máte v malíčku miesta, kde áno, miesta, kde nie, polohy aj prehľad hračiek, ale ešte tomu niečo chýba? Je tu dirty talk (alebo oplzlé rozprávanie). Niekto rád počuje “natvrdo”, po čom partnerka túži. Chcete si okoreniť sex pár vulgárnymi výrazmi?  Pravidlám a aj tomu, ako ho začať používať, prípadne čoho sa vyvarovať, sa venuje jedna z kapitol. Nájdete tam aj niekoľko šťavnatých príkladov.

V príručke nájdete toho ešte ďaleko viac - fyziológia človeka, podstatné rozdiely medzi mužmi a ženami, prevenciu a poranenia, jednoducho všetko to, v čom by ste ako úžasný milenec mali mať určite prehľad. sexuálna príručka  



zerexsutra sexuálna príručka vášnivý sex
Magazín arrow
Magazín arrow