Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Vášnivý sex - rady, ako skvalitniť milovanie s partnerkou

07.07.2014 00:00

Poviete si, že už bolo dosť rád, na základe ktorých zaručene docielite vášnivý sex so svojou partnerkou. Možno máte pravdu, no v tomto článku sa pokúsime všetky rady dať dokopy a uviesť ich krok za krokom, aby ste v nich mali lepší prehľad a zaručene v posteli docielili to, čo chcete so svojou partnerkou dosiahnuť.

Ako skvalitniť milovanie s partnerkou...

Buďte aj vy perfektnými milencami, ktorí vyhovejú aj tým najnáročnejším požiadavkám nežnejšieho pohlavia. Možno si myslíte, že nie je čo zlepšovať, ale verte nám, že vždy je čo zlepšovať, predovšetkým v tomto uponáhľanom svete, kedy väčšina párov trpí nedostatkom sexu. Dostaňte sa aj vy z tohto omylu a naučte sa to, čo z vás spraví skutočného milenca, ktorému žiadna zo žien neodolá.

Len si nemyslite, že to, čo patrí pre vás, platí aj opačne. To nie! Každý z vás už istotne skúšal robiť to, čo je príjemné vám. Položte si ruku na srdce a priznajte sa, ako to dopadlo? Aby to dopadlo nabudúce lepšie, začítajte sa do nasledujúcich rád a ťahov, ktoré vám zaručene pomôžu byť lepším milencom.

  1. Nezabúdajte na predohru. Ani obľúbená rýchlovka nie je na škodu, no obvykle ženy vyžadujú pred samotným aktom dlhšiu predohru. Tak prečo nevypočuť hlas jej tela a nezahrať sa s ním dlhšie ako kedykoľvek inokedy?
  2. Vášnivé a erotické bozky. Každá žena považuje za začiatok aktu práve bozkávanie. Pokiaľ to budete robiť viac a viac vášnivejšie ako doposiaľ, tým viac ju budete vzrušovať. Zrýchľujte a spomaľujte. Bozkávajte ju zakaždým inak, nie stále rovnako. Vyciciavajte jej ako prvé napríklad pery alebo jej jazyk. Nezabúdajte striedať raz jedno, raz druhé.
  3. Starajte sa o svoje ruky. Pokiaľ ich budete mať zanedbané, vrátane nechtov, vaša láskanie bude mať odvrátený efekt.
  4. Vždy začínajte pomaly a neunáhlite to. Pokiaľ chcete dosiahnuť, že vašu „nežnú“ polovičku budete chcieť hladkať a láskať svojimi rukami, začnite pokojne a menšími pohybmi až k tým rýchlejším. Iba takto docielite gradáciu príjemných pocitov z vašich pohybov, respektíve rozkoše a slasti.
  5. Nezabudnite počas vašich dotykov na najcitlivejšie miesto na jej tele – klitoris. Mnohé ženy milujú, ak sa muž dotýka a stimuluje jej klitoris.
  6. Predstavte si, že ste ľudovým hrnčiarom. Dajte si na ruky olejček, či iný masážny krém, zakryte jej pošvu a začnite ju masírovať spôsobom, ako keby bola horúcou hlinou, ktorú chcete vyformovať do istého tvaru.
  7. Neustále pracujte na jej tele pokojne a pomaly. V okamihu, ak partnerka začne pomaly krúžiť bokmi, dáva tým najavo, aby ste pobudli na tom mieste, kde sa práve nachádzate.
  8. Nevynechajte v rámci svojho hladkania ani preslávený bod G. Nájdete ho nad pošvovou stenou. Dráždite ho spôsobom, že váš ukazovák a prostredník vsuniete do jej zvlhčenej pošvy. Následne uskutočňujte pohyby „poďho sem“. Vzrušenie môžete ešte znásobiť tým, že jej zľahka z vonkajšej strany stlačíte jej podbruško.
  9. Využite aj svoje ústa, ešte predtým, ak do nej vojdete svojím údom. Mnohé ženy to priam zbožňujú, ak ju pohladíte aj ústami.
  10. Odkryte jej tajomstvá. Nevojdite ihneď jazykom do jej pošvy. Pokojne ju olizujte na všetkých intímnych miestach a pekne pomaličky prejdite až do pošvy. 

Rady, ako zabezpečíte vášnivý sex v posteli s partnerkou...

Následne budeme pokračovať v zostávajúcich radách, ako sa správať a čo robiť, ak chcete byť perfektným milencom.

  1. Samotnú intenzitu vzrušenia zistíte aj navonok, voľným okom. Odpoveď na to, či ju dostatočne vzrušujete ústami, vám dá samotná vlhkosť jej pošvy. Nezabúdajte sledovať tento fakt, veľmi vám to pomôže.
  2. Pozor na prenosné chorobné zárodky a infekcie, ktoré môžete preniesť jazykom z okolia konečníka (anusu, veľmi citlivá časť na ženskom tele) do pošvy. Ak ste sa hýbali v okolí konečníka, nikdy sa nevracajte do jej pošvy.
  3. Jazykom, jeho končekom jej sajte a následne dráždite klitoris. A zároveň perami sajte jej celý hrbolček. Istotne budete mať u nej úspech!
  4. Bozkajte ju tesne po tom, čo ste boli so svojimi ústami v jej pošve. Zaručene vás neodmietne, nakoľko chuť jej prirodzenia ju vzruší ešte viac.
  5. Zahrajte sa na jej prirodzení aj s kockou ľadu. Možno práve tá vaša je tou, čo to zbožňujú, ak jej po tele a jej intímnych miestach steká rozpustená voda z kúska ľadu.
  6. Vstúp do mňa, prosím! Vo chvíli, keď do nej vniknete, začnite prirážať pomaly a až postupne zrýchľujte.
  7. Meňte spôsob prirážania. Meňte kratšie a dlhšie, hlbšie, či plytšie pohyby a spolu s bokmi sa hýbte rozličnými smermi.
  8. Masírujte jej klitoris aj penisom. A to tak, že ho budete dráždiť so žaluďom krúživými pohybmi po jeho povrchu.
  9. Ako lyžička. Pokiaľ ste na boku a preniknete do nej zozadu, môžete je veľmi pekne dráždiť jej klitoris.
  10. Dbajte na to, aby vám penis z jej pošvy nevykĺzol von pri každej zmene polohy.
  11. Skúste jej dopriať teplú a horúcu sprchu. Pýtate sa ako? Tesne pred svojím vyvrcholením vytiahnite penis von z jej pošvy a postriekajte ju celú po celom bruchu, či chrbte. Veľkým plusom pre vás bude, ak ste si to predtým neurobili pár dní, pretože intenzita výronu semena bude o to silnejšia, čím dlhšie ste si to neurobili.
  12. Vaša partnerka vás bude milovať o to viac, čím dlhšie zostanete v nej po vašom vyvrcholení. Iba takto si obaja vychutnáte silu spojenia a intimity.

Bez ohľadu na váš sexuálny fond, pamätajte na to, že sexuálnym naplnením je to, ak zabudnete na všetky prekážky a radovánky s partnerkou si naplno užijete. Tak hor sa milovať a tak, ako to robí zaručene iba perfektný milenec! A nesklamete ani ju, ani seba.



uspokojenie ženy orálny sex predohra bozkávanie orgazmus rozkoš milovanie pohlavný styk klitoris
Magazín arrow
Magazín arrow