Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Váhy - ženy

07.03.2014 00:00 Znamenie Váhy - žena erotický horoskop

Ženy v tomto znamení sú skutočne elegantné a nádherné, pričom svoju ženskosť dopĺňajú vhodným oblečením a vôňou, ktorú si muž veľmi ľahko zapamätá.

Žena v znamení Váhy - ako ju získať

Svoje ženské prednosti nezostanú vždy zakryté pred zrakmi verejnosti a najmä partnera, pri ktorom sa vie dostatočne odviazať a dokáže mu ukázať celé svoje telo bez náznaku zdržanlivosti. Svojho partnera si tieto ženy vyberajú veľmi starostlivo. Musí pôsobiť veľmi dobre na túto ženu, pričom stačí pekná tvár a oblečenie, ktoré ju upúta. Ak otvorí ústa, musia to byť pre ňu zaujímavé informácie. V prípade, že je nudný alebo neatraktívny tým, čo robí, nebude mať u nej šancu.

Taktiež sú pre ňu dôležité aj povolania, pretože tie klasické a nudné sú absolútne nevhodné na zaujatie takejto ženy. Muž by mal poznať význam slova kompliment, pričom tieto pekné slová si táto žena vyžaduje pomerne veľmi často. Všetko, čo muž urobí, sa jej musí páčiť a musí byť presvedčená o tom, že on je ten pravý. Muž, ktorý sa jej páči, často podľahne jej zvádzaniu, ktoré nemá často konca. V tomto je žena v znamení váh skutočne dobrá.

Váhy žena a sexualita

Ak chce muž mať niečo v milovaní podľa seba, rozhodne na to nemôže tlačiť a nemôže jej to neustále prikazovať. V takom prípade sú všetky šance stratené a žena sa vzdáva nádeje, že by to mohlo byť dobré a rozumeli by si. Takúto ženu nie je dobré presviedčať o niečom, čo sama nechce. Ak Vám povie, že niečo nebude robiť alebo je to pre ňu príliš perverzné, potom tento názor už nezmeníte.

Tak, ako ona dokáže zvádzať, mal by to vedieť aj jej muž. Platí to aj v prípade predohry, kedy si ju muž musí získať na svoju stranu a presvedčiť ju, že to robí v záujem oboch. Táto žena chce mať vždy istotu, že muž je tu len pre ňu. Ak ju chcete dokonale uvoľniť, môžete ju pomasírovať s celkom iným zakončením, ako len so slovami „ďakujem“ alebo „to už stačí.“ Celkovo by ste nemali byť k jej telu príliš agresívny, ale mali by ste sa snažiť o jemnosť. Pri sexuálnych polohách tak vyberajte tie, ktoré ie sú príliš hrubé a žena v nich nepôsobí len ako sexuálny objekt, ale ako nežné stvorenie. Nohy, prsia či ruky sú jej častými zónami, pri ktorých dotyku sa rozpaľuje. Ak po Vás začne šmátrať rukami, je to z toho dôvodu, že chce zistiť miesta, ktoré Vás najviac vzrušujú.

Určite si po čase zvykne na všetko, čo máte radi a nebude len pasívny pozorovateľ pri milovaní. Zaujmete ju najmä komplimentmi počas sexu, ale aj pripravenou posteľou či dobrou večerou alebo vínom, ktoré nesmie pri romantike chýbať. Pri predohre sa zamerajte na celé jej telo, nielen na jednu časť. Nemá rada, ak niečo zanedbáte. Perfekcionistka v pravom slova zmysle. Aj takto sa dá označiť žena v tomto znamení.



Magazín arrow
Magazín arrow