Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Váhy - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.03.2014 00:00 znamenie Váhy - muž erotický horoskop

Muž Váhy  je premenlivý typ človeka no je skutočne poklad, ak viete, ako by ste ho mali zaujať. Ak sa Vám to však nepodarí, bude Vám liezť poriadne na nervy. Na začiatku vzťahu je často všetko ružové a dokonalé. Vy aj on máte chuť, problém s miestom alebo s časom neexistuje. Po čase je však muž v znamení Váhy veľmi nenásytný a chcel by sex častejšie, ale nie každá žena mu vie vyhovieť. Aj preto sa to končieva hádkami a sklamaním. Muž Váhy však dokáže byť skvelý milenec a partner do každej situácie, musí však dostať to, čo očakáva.

Muž Váhy ako ho získať

Na pohľad vyzerajú muži v znamení váhy veľmi dobre a sympaticky. Nejedna dáma si určite pri nich povie a povzdychne si, aký sú šarmantní a ako dobre vyzerajú.

O prvý krok sa musí postarať výhradne žena. Mužov Váhy charakterizuje najmä plachosť, s akou sa k žene blížia a ako s nimi chcú začať komunikovať či dotýkať sa. Táto vlastnosť však po čase ustupuje, prejavuje sa často len na začiatku a aj preto si veľmi rýchlo zvyknete na to, že po čase je takýto muž iniciátorom milovania.

Na otázku o žene, podľa jeho predstáv, by Vám zrejme len ťažko odpovedal. Je to skôr ten typ človeka, ktorý má isté zásady a ktorý vie, čo chce. Avšak nezáleží mu na detailoch, akými sú vlasy či veľkosť postavy. Chce peknú ženu, ktorá má aj prsia a zadok, pričom sa vie elegantne nalíčiť. Rozhodne nehľadá typické kariéristky, ktoré sú už na pohľad prehnane sebavedomé a podľa výzoru vidieť, že skôr ako na mužovi, im záleží na hmotných daroch či veciach.

Vzťah s mužom Váhy

Pre svoje krásne komplimenty si vyberá nie vždy ideálny čas, aj preto sa Vám môže často zdať, že ste žiadne nepočuli. Rozhodne to však myslí úprimne a neklame, ak Vám povie o jeho náklonnosti k Vám. Veľmi citlivá povaha niekedy spôsobuje, že sklamaný viac, ako by ste možno čakali. Ak mu totiž ublížite, je často v koncoch a potrebuje rady.

Veľmi citlivá povaha niekedy spôsobuje, že sklamaný viac, ako by ste možno čakali. Ak mu totiž ublížite, je často v koncoch a potrebuje rady. Rozhodne mu nerobí dobre, ak partnerka flirtuje poza jeho chrbát.

Váhy muž a sexualita

Určite nebude iniciátorom prvého milovania práve muž v znamení váhy. Správa sa skutočne váhavo a čaká, až kým mu Vy nepoviete, že je ten správny čas a ste pripravená. Celé milovanie si chce po každý krát dokonale užiť a chce, aby to bol vždy preňho zážitok. Skôr ako na čas sa teda pozerá na pocity, ktoré pri tom zažíva a niekedy je nutné navodiť ho na tie správne miesta, aby sa už skončila predohra.

Ak už je teda tam, „kde má byť“, veľmi rýchlo sa postará o rozpálenie Vašej duše a Vášho tela. Určite nebudete ľutovať, že ste v posteli práve s týmto človekom. Postará sa o všetko, čo je treba na to, aby bol sex s ním veľmi príjemný a nezabudnuteľný. Má rád polohy odzadu alebo keď partnerka leží na chrbáte, kedy sa pozerá na jej dokonalé proporcie.



Magazín arrow
Magazín arrow