Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Užívajte výťažky z koreňa Maca pre viac energie, aj pre lepší sex

Autor článku: redakcia Zerex.sk 04.08.2014 00:00 maca

Aj vy mávate ráno problémy deň čo deň so vstávaním? Budíte sa nevyspatý, zničení a bez energie? Je čas to zmeniť. Ak sa chcete dozvedieť viac a ako na to, čítajte náš článok aj ďalej.

Tipy, prečo užívať peruánsku bylinku - koreň Maca...

Počuli ste o svetovo známej peruánskej bylinke koreni Maca? Hovorí sa, že táto bylina má také vplyvy, že to ste ešte nezažili nikdy v živote. Rovnako, ak aj športujete, chcete viacej energie na cvičenie, chudnutie alebo udržania svalovej hmoty, zaznamenáte po jeho užití nevídané výsledky. Ako už viackrát v našich článkoch uvádzame, všetky vitamíny, enzýmy, minerálne látky, esenciálne aminokyseliny majú veľmi vysokú silu čo sa týka ich priaznivých vplyvov na ľudské telo. Bolo by na škodu ich nevyužiť a nedostávať do svojho tela. A ak ich máte v jednej rastline, či byline, to by bolo ešte viacej na škodu. A práve koreň Maca je známy už z čias Inkov, ktorí boli vďaka tejto rastline živší a mocnejší. No a preto túto rastlinu používali aj pred samotnými sexuálnymi aktmi, nakoľko si dokázali pod jej vplyvom užiť viacej sexu. Nemusíte sa báť, nemusíte cestovať do Ánd. Tento produkt si môžete dopriať už o pár hodín, ak si ho objednáte cez e-shop. Odteraz už aj vy môžetena vlastnej koži pocítiť prípravok zdravej medicíny, dostupný priamo cez internet a bližšie k vám, ako kedykoľvek predtým. Poďme si povedať ešte čosi viac k samotnej rastline. Koreň Maca obsahuje veľa aminokyselín, ktoré majú veľký význam predovšetkým, ak sa usilujete schudnúť, či chcete vyrysovať svoje svaly. Vďaka aminokyselinám nestratíte svalovú hmotu, ale iba tuk a tým si vyformujete krajšie telo bez tuku, ale so svalmi. V tejto byline sa nachádzajú predovšetkým aminokyseliny arginín, alanín, kyselina aspartová, izoleucín, valín, kyselina glutámová, ako aj iné. Chcete dosiahnuť lepší výkon? Máte na to vďaka koreňu Maca. Okrem aminokyselín obsahuje aj veľa vitamínov, ako napríklad vitamíny skupiny B, A, C, E, nenasýtené mastné kyseliny, vápnik, jód, železo, mangán, zinok, draslík, horčík. Z tohto dôvodu je vhodný pre športovcov, ktorí dbajú na vytrvalosť a na dostatok sily a energie pre ich kvalitnejší výkon. A čo tak vyskúšať aj silu takzvanej „Peruánskej viagry“? Nie nadarmo sa koreňu Maca hovorí viagra. Podporuje lepšiu erekciu u mužov, slúži ako vhodné afrodiziakum už od nepamäti. Látky obsiahnuté v tejto rastline zvyšujú libido a celkovo aj plodnosť. Maca obmedzuje dosť problematické potenie, ktoré dokáže znepríjemniť náladu nie jednému z vás. Rovnako je táto bylina účinná aj v stavoch úzkosti, skľúčenosti a frustrácie. Ujasnime si ďalšie výhody, ktoré vám vzniknú, ak sa rozhodnete užívať koreň Maca pravidelne alebo vás utvrdia v tom, že by ste mali po tejto potravine zaručene siahnuť.

  • Podpora produkcie kolagénu je plusom pre každú pleť, ako aj vlasy. Koreň maca slúži ako prostriedok proti vypadávaniu vlasov.
  • Svojím zložením zabraňuje starnutiu a z toho dôvodu pleť zostáva vitálnejšia a bez vrások.
  • Ako prírodný prostriedok sa využíva na liečbu akné, na podporu rozumových aktivít a pre zvýšenie obranyschopnosti organizmu.
  • Využíva sa ako prostriedok prevencie osteoporózy a ako látka zmierňujúca bolesť.

Ak aj vás zaujal tento „peruánsky stimulant“, objednajte si ho práve teraz cez e-shop



maca peruánska vitamíny energia zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow