Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako zlepšiť partnerský vzťah medzi mužom a ženou

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.03.2014 00:00

Vydať sa na cestu za vybudovaním láskyplného vzájomného vzťahu môže byť nie vždy také jednoduché a bez akýchkoľvek problémov. Zvyčajne býva táto cesta dosť kľukatá a pichľavá. V tomto smere sú problémy potrebné. Áno, čítate správne, problémy sú a budú potrebné. Že sa vám to nezdá a pýtate sa prečo majú byť problémy potrebné?

Úvod na zlepšenie partnerských vzťahov medzi mužom a ženou

Odpoveď je jednoduchšia, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Samotné problémy môžu predstavovať základ vzdoru a protestu, no na druhej strane poskytujú možnosť pre zdokonalenie a zlepšenie množstva lásky a bezprostrednosti, viery a ohľaduplného správania. Uvedené podnety však nie sú zaručeným prostriedkom na urýchlenie riešenia vzniknutých problémov a prekážok. V takomto prípade by to bolo až príliš jednoduché. Znamenajú však skôr neobvyklý začiatok spolu s efektívnym používaním vzťahov vo svoj prospech počas riešenia životných problémov.

Novučičké poznania oceníte pri nadobúdaní lásky, akú si zaslúžite, no zároveň ich aj pri zabezpečovaní láskavej opory svojmu partnerovi, ktorá patrí zase iba jemu ako náležitá odmena.

Pravdou však zostáva, že niektoré, či väčšina výpovedí a všeobecných hľadísk o ženách a mužoch  sa môžu zdať pravdivejšie, ako iné... Je to tak azda preto, že každý z nás je iný, osobitný a svojský a to platí aj v oblasti poznatkov získaných cieľavedomou činnosťou.

Partner (muž) častokrát dáva odpovede na charakteristiky žien a následne partnerka (žena) na charakteristiky mužov. Tento trend nazývame výmenou vzájomných rolí v živote. Je možné, že aj vy v súčasnej dobe pociťujete, že máte tendenciu vymeniť si svoju rolu, čo však považujeme za úplne normálne a bežné (nič výnimočné).

Je možné, že aj v rámci riešenia našich vzťahov a prezentácie nebudete so všetkým súhlasiť. To je normálne, jednoducho si to nevšímajte a postupujte ďalej v čítaní, pokiaľ nenatrafíte na dačo, čo vás upúta). Alebo sa nad sebou samým intenzívnejšie pozamýšľajte. Je pravdou, že viacerí dnešní partneri rezignovali na mnohé mužské stránky a prívlastky s cieľom prejavovania väčšej a intenzívnejšej lásky a opory voči svojej milovanej partnerke. No výnimkou nie je ani nepriznanie sa k ženským atribútom zo strany žien s cieľom uživiť svoje rodiny vo sfére práce, ktorá dáva odmenu práve za mužské vlastnosti a povahové črty.

Ak sme náhodou trafili „klinec po hlavičke“ a toto, čo uvádzame sa týka aj vás, následné nami prezentované nápady, podnety a vízie, či postupy vám budú nápomocné v prípade vnášania vášnivosti, túžby a lásky do vzájomných vzťahov, navyše pomôžu nadobudnúť i vyššiu intenzitu rovnováhy medzi vašimi mužskými a ženskými povahovými črtami.

Nebudeme sa na našom blogu zaoberať otázkou, prečo nezhody a nesúlady medzi ženami a mužmi existujú. Nie nadarmo sa hovorí, muži sú z Marsu, ženy zasa z Venuše. Je preukázané, ako sa muži a ženy odlišujú vo všetkých sférach nielen dnešného života. Muži a ženy nemajú odlišný iba spôsob komunikácie, ale cítia, premýšľajú, ponímajú, reagujú a milujú, či ľúbia celkom rozdielne, taktiež majú iné požiadavky a hodnoty.  Jednoducho povedané, ako keby prišli z odlišných planét, rozprávali iným jazykom a jedli odlišnú potravu...

Nami prezentované budúce nápady a podnety bude možné okamžite využívať v praxi, v živote, avšak je potrebné poznamenať, že iba ony samy nedokážu kompenzovať odborné poradenstvo a psychoterapiu v rôznych problémoch a narušených vzťahoch. Nevyhnutnosťou zostáva, rýchlo sa priučiť novším a zdravším metódam komunikácie. Zdokonaľovať sa v láske nikdy nie je neskoro. Iba sa každý z nás musí naučiť, ako to správne dosiahnuť. Veríme, že naše podnety, ktoré budeme postupne prezentovať na našom blogu, poslúžia a budú prospešné pre každého čitateľa.



partnerské problémy o ženách o mužoch pod papučou flirtovanie zvádzanie uspokojenie ženy bozkávanie
Magazín arrow
Magazín arrow