Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako uspokojiť ženu v posteli? Kúpte jej análny vibrátor

Autor článku: redakcia Zerex.sk 11.11.2016 00:00 ako uspokojiť ženu

Vzrušuje vašu partnerku, keď sa pri sexe “obšmietate” okolo jej análneho otvoru? Nie je na tom nič zlé, ba práve naopak. Čím viac budete o svojej partnerke vedieť, tým lepšie ju budete vedieť uspokojiť. Často sa stretávame práve s tým, že ženy, hoci to nepovedia nahlas, vzrušuje stimulácia análneho otvoru. Ako na to?

Naučte sa, ako uspokojiť ženu v posteli

Prežitie análneho orgazmu nie je len mýtus, ale ide o skutočný fakt. Predtým, ako prejdeme k tomu, ako dopriať svojej partnerke trochu iný orgazmus, si povieme, ako vlastne vzniká. Konečník je totiž tou časťou tela, ktorá je doslova popretkávaná veľkým množstvom nervových zakončení. Tých nervových zakončení sa tu nachádza viac ako v pošve. Z toho dôvodu dochádza k silnému prekrveniu, ktoré má za následok aj znásobenie genitálneho vzrušenia. Okrem toho vzbudiť túžbu a prežiť análny orgazmus môže zapríčiniť i samotný fakt, že robíte niečo nemravné.

Ak sa chcete naučiť, ako uspokojiť ženu v posteli a dopriať jej nezabudnuteľný análny orgazmus, neprestávajte čítať. Prvým krokom je súčasne stimulovať klitoris a pošvu palcom ruky a anál ostatnými prstami. Pre pohodlnejšiu stimuláciu môžete, samozrejme, použiť obidve ruky. Jednou jej budete masírovať klitoris a tou druhou konečník. Stimulácia análneho otvoru je skvelou predohrou pre análny sex.

Ako postupovať?

Postupov, ako dosiahnuť análny orgazmus u ženy, je mnoho. Je potrebné vedieť, čo vašu partnerku vzrušuje. Aby ste dokázali ženu análne uspokojiť, začnite u jej vagíny. Hrajte sa s jej klitorisom, zasuňte prsty do vagíny, použite aj jazyk. Postupne pridávajte letmé dotyky aj v análnej oblasti. Neprestávajte sa však venovať ani vagíne.

Potom, ako si partnerka zvykne na dotyky okolo análu, naneste si na ruku dostatok lubrikačného gélu a do zadočku jej zasuňte jeden prst. Druhou rukou sa neprestávajte venovať klitorisu. Pridávajte ďalšie prsty, ktoré môžete po nejakej dobe vymeniť za penis alebo nejakú erotickú hračku, napr. análny kolík, ktorý má na svojom konci špeciálnu zarážku, aby sa netratil v ženskom tele. Pohybujte či už penisom, alebo hračkou pomaly. Nikde sa neponáhľajte.   Zerex Klasik



análny sex sex
Magazín arrow
Magazín arrow