Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Urobte jej to ako nikdy: Toto sú najlepšie sexuálne polohy podľa žien!

05.06.2019 00:00 urobte-jej-to-ako-nikdy-toto-su-najlepsie-polohy-podla-zien

Mnohí muži to túžia partnerke urobiť čo najlepšie. Keďže šťastie praje pripraveným, máme pre vás jednoduchý manuál, vďaka ktorému sa stanete kráľom spálne. Pretože aj malé zmeny v technike môžu spôsobiť veľké zmeny v spokojnosti partnerky.

#1 V príprave sa inšpirujte erotickou masážou

Masáž dokáže vašu “prácu” doslova uľahčiť. Výhody ocenia najmä ženy trpiace vaginálnou suchosťou. Príjemné ťahy partnerovými rukami môžu totiž vystupňovať vzrušenie a pôsobiť na tvorbu potrebnej vlhkosti vo vagíne.

Vďaka príjemným pocitom sa môžete postupne prepracovať až do dráždenia miest, ktoré by počas súlože zostali nedotknuté. Ak začnete nenápadne masážou krčnej chrbtice, ľahko sa môže stať, že onedlho budete spoločne objavovať bod G. Poskytnite žene starostlivosť a relaxáciu a o “ach-momenty” sa tak postaráte už počas predohry. Tá je pre ženy priam nevyhnutná, myslite na to!

#2 Pre chronické milovníčky misionára

Niektoré ženy dostávajú nálepku “jednopolohové”, pretože neuznávajú iné polohy ako je misionár. Našťastie, aj v tejto kategórií polôh existuje upgrade, vďaka ktorému môžete zahviezdiť. Dva-tri vankúše pod panvou partnerky vám umožnia preniknúť hlbšie a poloha vášho penisu ju môže stimulovať tam, kde zatiaľ nebola dráždená. Nechajte sa viesť ďalej pomocou jej hlasných vzdychov.

#3 Lyžičkové blues

Poloha “lyžičiek” môže vytvárať dojem, že obaja partneri sú unavení na sexovanie. Ženám ju však majú rady. Prečo? Hoci s partnerom nemajú vzájomný očný kontakt, on môže dráždiť jednu z jej “naj” erotogénnych zón. Krk. Horúce bozky môže ešte okoreniť tým, že voľnou rukou bude hladiť prsia partnerky alebo sa bude venovať jej klitorisu.

#4 Nesmrteľný psík

Poloha na psíka má svoje zaslúžené miesto (nielen) v srdciach mnohých žien, a prirodzene, aj mužov. Obaja si totiž môžu vychutnať hlboké vniknutie, ktoré je pri tejto polohe penisu dopriate. Verte, že nikto si nevšíma, či ho v tej chvíli bolia kolená. Dôležité je, že partner kľačiaci za partnerkou má možnosti prirážať a súčasne hladiť ženu po chrbte či prsiach. Pre vyznávačov drsnejšieho štýlu nezabudnime na vzrušujúce ťahanie za vlasy v rytme prirážania.

#5 Poloha na “téčko”

Názov napovedá, o ktorú známu polohu ide. Muž, ktorý stojí zasúva svoj penis do partnerky ležiacej na chrbte na vyvýšenom mieste. Či už ide o stôl, kuchynskú linku alebo inú vyvýšenú plochu, telá v profile vytvárajú písmeno T. Spojené ženské nohy smerujú dohora a partner určuje tempo a hĺbku vniknutia. Okrem žien ocenia túto polohu muži s problémom rýchleho vyvrcholenia, pretože majú úplnú kontrolu nad situáciou.

Tip pre pánov: Ak aj vás občas potrápia problémy s predčasným vyvrcholením, pomocou môžu byť tabletky Zerex Extralong. Sú určené mužom práve s týmto problémom. Môžu pomôcť predĺžiť dĺžku styku a vychutnať si sex naplno. Majú pozitívny vplyv na kvalitu sexuálneho života aj môžu pomôcť kvalitnej erekcii.

Nápad na záver

Obľúbenou polohou pre ženy je aj poloha, kedy muž sedí a partnerka dosadá na penis “tvárou v tvár” alebo otočená chrbtom. Aby ste do tejto polohy pridali ešte väčšiu dávku vzrušenia, vyskúšajte ju na schodisku. Urobte si vlastné “schody do neba” a na cestu po nich bude vaša partnerka spomínať veľmi… veľmi dlho.

Ďalšie inšpirácie, návody a tipy nájdete v sexuálnej príručke Zerexsutre, ktorá je novodobým sprievodcom pre sexuálne aktívne páry.

 

Chcete sa dozvedieť o ďalších polohách, po ktorých ženy túžia? Prečítajte si článok:



najlepšie polohy pre ženu
Magazín arrow
Magazín arrow