Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Túžite po "swingers"? Poznáme dôvody, prečo to skúsiť...

23.10.2014 00:00 Túžite po swingers? Poznáme dôvody, prečo to skúsiť...

Pokiaľ so „swingers“ nemáte žiadne skúsenosti, dovoľte nám, aby sme vám priblížili o tejto hromadnej erotike čosi viac. Skúste sa premôcť a užite si sex vo veľkom s viacerými ľuďmi naraz, ale s niekoľkými zásadami, ktoré musia byť dodržané od každého. Dôvody, prečo by tomu malo byť tak, odhalíte, ak dočítate náš článok do konca.

Ako sa ocitnúť na swingers party

Všetko je nenáročné a veľmi jednoduché. Pokiaľ skutočne túžite po veľkom množstve sexu, ktorý bude dostatočne okorenený, stačí ak zavítate na internete a do vyhľadávača uvediete pojem swingers, respektíve oficiálne kluby swingers. Do týchto klubov sa stačí prihlásiť. Ale pozor. Nečakajte, že vás prijmú, len ak ste požiadali o vstup bez partnerky. Väčšinou vás odmietnu ešte skôr, ako si myslíte. Swingers kluby zvyčajne majú podmienku, že muž môže vstúpiť k nim iba za prítomnosti ženy. Pokiaľ však vaša dlhoročná partnerka (nebodaj manželka) o tom nevie, môžete prijať pozvánku veľmi dobrej známej, či kolegyni, ktorá po takomto dobrodružstve naozaj túži a chce zažiť ako vy niečo iné. Alebo pokojne darujte ako darček svojej manželke, či partnerke pozvánku do takéhoto klubu. Hovorí sa, že „nikdy nehovor nikdy“. No v istom slova zmysle je to risk, pretože neviete, ako vaša partnerka (manželka) zareaguje. Rozhodne to vyskúšajte. V zásade rátajte s tým, že vy ako muž si celý vstup musíte zaplatiť, dámy nie, pretože sú od vstupného oslobodené.

Podstata swingers...

Pýtate sa, čo je podstatou swingers? Účasť na takejto „party“ dôkladne zvážte. Ak tam už prídete, nie je cesty späť. Myslite aj na svoju partnerku, že ak ju zoberiete na takéto čosi, tak sa ľahko môže stať, že to nepochopí a to, čo ste budovali aj pár rokov, môže sa rýchlo skončiť. Ako ste na tom vy s dôverou a s tým, že uvidíte tú svoju práve v rukách iného? Vy to zvládnete? Pokiaľ ste obaja s takýmto priebehom zmierení, hor sa na hromadné milovanie, ktorým istotne zaženiete nudu vo vašej posteli doma. Platí, že pravé kluby swingers charakterizuje istá úroveň, s vysokou mierou opatrení zabezpečujúcich hygienu, čistotu a bez dávky perverzity a úchylností.

Nemusíte mať sex s každou v klube...

Ak po vstupe do klubu spozorujete ženu, ktorá nie je podľa vašich predstáv, nič sa nedeje. Pokojne ju môžete odmietnuť. Predsa sa nemusíte milovať s každou, ktorá bude v klube k dispozícii. Naopak aj vy sa správajte úctivo a priateľsky, vždy počkajte, ak aj o vás prejaví niektorá z dám vážny záujem. Všetko by sa malo niesť v priateľskej a príjemnej atmosfére.

Nie je podmienkou pozerať sa priamo do očí...

Nezľaknite sa toho, že sa musíte pozerať do očí a tváre všetkých dám v klube. Ak ste trochu hanblivý, môžete poprosiť ženy, aby zahalili svoje tváre. Pamätajte na to, že „swingers party“ je o stretnutí ľudí milujúcich sex, adrenalín v posteli a vyznávajúcich mlčanlivosť (diskrétnosť) v prepychových a drahých kluboch. V prípade platby za vstupné vás môže vyjsť jedna noc približne sto eur. Môžete sa však stretnúť s klubmi, ktoré vám poskytnú zábavu aj na celý víkend, s bazénom, saunou, či s rozličnými erotickými masážami.

Tip na záver...

Pokiaľ nemáte odvahu skúsiť oficiálny „swingers klub“, spravte si „swingers“ party vo vašom domácom prostredí. Pozvite svojich dobrých známych, prípadne susedov zo vzdialenejšej ulice (najlepších priateľov, či priateľky radšej vynechajte, pretože nikdy neviete, ako sa môže skončiť skupinový sex v posteli s nimi). Prestrite dáke občerstvenie a pripravte aj dáku zábavu napríklad v podobe masáže alebo rôznych spoločenských hier. A následne sa vrhnite na sex v skupinkách u vás doma. Sami uvidíte, ako si to užijete. A jeden nikdy nevie, možno oveľa lepšie, ako keby ste šli do oficiálneho „swingers“ klubu. Výhodou domáceho swingers je, že ste doma a ušetríte nemalú finančnú hotovosť.



milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow