Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Triky celebrít, ako dostať ženu do postele

Autor článku: redakcia Zerex.sk 22.02.2016 00:00 triky

Už máte dosť neúspešných pokusov so ženami? Máte už tú svoju v takom štádiu, že by ste ju chceli dostať do postele? Ako ale úspešne a efektne dostať ženu do postele bez toho, aby vás hneď neodhalila, že vám ide „iba“ o sex? Siahnite po nasledovných, síce „bizarnejších“, ale o to účinnejších trikoch známych zahraničných hercov ...

1. Antonio Banderas balí ženy ako na páse ...

Odvtedy čo manželský pár Antonio Banderas (56) a Melanie Griffith (59) ohlásili koniec ich vzťahu, sa Antoniovi so ženami darí. Netají sa tým, že v jeden večer dostane do postele aj viac ako len jednu ženu. Ako sa mu to darí? Správam sa vždy intímne a priateľsky ku každej žene, hneď od začiatku a potom nemám problém získať jednu, dve, tri za večer ... Hoc aj do postele!“ dodáva Antonio s úsmevom.

2. George Clooney balí ženy na svoje „háro“ ...

Ako dostane ženu do postele americký herec George Clooney (55)? Opisuje to takto. „V skutočnosti tým, že nie som až taký výborný a vynikajúci ... Viete, myslím si, že ženu do postele získam predovšetkým svojimi vlasmi!“ Je to tak, George je veľmi citlivý na svoju striebristú hrivu. Tvrdí, že vďaka svojim vlasom je úspešným nielen v pracovnom živote, ale aj v tom intímnom. Okrem toho ešte dodáva: „Kariéra raz skončí a to sa týka každého. Takže sa to snažím využiť, kým sa to bude dať. Mám dobré vlasy nielen do filmu, ale musím ich využiť aj v intímnej oblasti, kým sa bude dať.“

3. Leonardo DiCaprio so ženami na bicykli ...

Aj keď je to starý mládenec, Leonardo DiCaprio (41) to so ženami zaručene vie, aj ako ich dostať do postele. V posteli vystriedal tucet krásnych žien, medzi ktorými nechýbali speváčky Mariah Carey (46), Rihanna (28), herečka Demi Moore (53), alebo aj modelka Kate Moss (42). Momentálne randí s americkou topmodelkou Kelly Rohrbach (25), s ktorou sa údajne aj zasnúbil. Svoj úspech so ženami opisuje slovami: „Zúčastňujem sa akcií na prehliadkových mólach alebo si svoju vysnívanú partnerku vyhliadnem v katalógu s plavkami a následne ju podrobím kondičnej skúške na bicykli.“ Že neuveriteľné? Je to skutočne tak, s každou priateľkou, s ktorou sa Leonardo objaví na bicykli po New Yorku na začiatku ich vzťahu, skončil aj v posteli. Určite zaujímavý trik, čo na to poviete?

Ako máte možnosť vidieť, vo svete celebrít fungujú aj bizarnejšie triky slúžiace na to, ako dostať ženu do postele. Skúsite ich alebo ste sa na nich patrične pobavili?

zerex-klasik-4

 



flirtovanie zvádzanie
Magazín arrow
Magazín arrow