Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Hriešne vianočné darčeky, po ktorých vaša polovička neostane chladná

05.12.2018 00:00 Tipy na erotické darčeky pre mužov i pre ženy

Aj u vás sa už začala tá správna predvianočná nákupná horúčka? Možno nastal správny okamih na darovanie erotického darčeka pre vašu polovičku. Erotickým darčekom ju nažhavíte a dokážete, že vás sex baví a nebojíte sa ani vzrušujúcich experimentov.

Tipy na erotické darčeky pre mužov i pre ženy

Predtým, ako sa pustíte do vyberania vianočného prekvapenia, si však skúste ujasniť jednu vec. Chcete hračku len pre vašu polovičku alebo hľadáte niečo, čo si užijete obidvaja? Chcete niečo, čo obohatí vašu tvrdšiu sexálnu stránku alebo si chcete radšej užiť romantiku? Vybrať ten pravý erotický darček môže byť ešte náročnejšie, než vybrať klasický darček. Preto sme zozbierali tipy, ktoré vám s vyberaním dozaista pomôžu!

Womanizer - hračka pre jej klitoris

Úžasná “hračka pre ženy”, ktorá im umožní stimuláciu tých najpotrebnejších miest na tele, ktorým sa muži občas vyhýbajú, predovšetkým pre “úsporu času”. Dráždením klitorisu môže byť partnerka tým najpríjemnejším spôsobom pripravená na ďalší level. A o ten sa už môžete postarať vy. Tento obľúbený výrobok nájdete na trhu vo viacerých variantoch a sľubuje vzrušujúci zážitok.

Alebo si aspoň "naštudujte" polohy, ktoré otrasú jej svetom. Zozbierali sme pre vás tie najlepšie pozície na dráždenie ženy - stojí za to si to aspoň preletieť, čo myslíte?

Bondážna sada - uspokojí muža aj ženu

Spútať, zviazať, obmedziť pohyb - to všetko môžete s bondážnou sadou. Vďaka nej sa zabavíte, a možno odhalíte také partnerove stránky, ktoré ste doposiaľ nepoznali. Naučíte sa viac dôverovať si navzájom, nakoľko jeden z vás bude vždy vo výhode, resp. v moci toho druhého. Obľubujú ich najmä ľudia, ktorí sú vo vedúcich pozíciách. Karty sa vďaka “bondáži” obrátia, keď sa partner stane tým, ktorí “velí”.

Parfum určený na prilákanie opačného pohlavia

Áno, aj také parfumy existujú a tešia sa obľube už celé stáročia. Reč je o afrodiziakálnych parfumoch.

Afrodiziakálne parfumy - erotický darček pre muža aj ženu

Čo je na nich špeciálne? Tieto jedinečné vône sú určené k tomu, aby priťahovali príslušníkov (príslušníčky) opačného pohlavia. Vďaka použitým prírodným zložkám zabezpečujú okamžité zvýšenie sexuálnej príťažlivosti. Správne zvolená aróma vám pomôže získať si sympatie u potenciálneho partnera. Kvalitné afrodiziakálne parfumy umožnia pôsobiť atraktívnejšie, nadobudnúť vyššie sebavedomie a sebadôveru.

Erotický kostým, vďaka ktorým sa vaše fantázie stanú skutočnosťou

Pre neho

Ak ste žena a vždy ste sa túžili ocitnúť v náručí požiarnika, vojaka, policajta alebo dokonca Tarzana? Splňte si svoj tajný sen. Aj váš miláčik sa ním môže na chvíľu stať. Viete, čo to urobí s vašou chuťou na sex? Zázraky! Nechajte ho potrestať vás za prekročenie rýchlosti alebo sa zahrajte na Jane, ktorá sa stratila v džungli.

Pre ňu

Páni, priťahujú vás tajne letušky, upratovačky s krátkou sukničkou a zásterkou, servírky, nezbedné školáčky alebo autoritatívne policajtky? Nemusíte len tajne snívať, pretože vďaka sexi kostýmu môže vaša partnerka byť presne tou, po ktorej hádžete očko. O erotický darček pre ňu máte postarané a sebe doprajete neopísateľný zážitok.

Erotický darček pre mužov na podporu ich sexuálnej vitality

K udržaniu sexuálnej kondície a vitality v každom veku je určený doplnok výživy Zerex Ultragold. Vďaka vysoko koncentrovanému zloženiu účinných látok priaznivo pôsobí na udržanie správnej funkcie reprodukčného ústrojenstva. Zerex Ultragold je doplnok výživy vhodný pre seniorov a zároveň mužov v produktívnom veku, ktorí sa s partnerkou snažia o splodenie potomka.

Obsiahnuté prírodné látky ako kotvičník zemný, maca peruánska či zinok ovplyvňujú:

  • tvorbu mužského pohlavného hormónu a udržanie jeho normálnej hladiny v krvi,
  • sexuálnu túžbu,
  • libido,
  • celkový výkon,
  • početnosť a pohyblivosť spermií,
  • plodnosť a správnu reprodukčnú funkciu.

Zerex Ultragold je kombinácia extraktu z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín na prírodnej báze. Ide o laboratórne testovaný výživový doplnok schválený ÚVZ SR.

PS: Len na záver pripomíname, že otváranie vyššie spomenutých vzrušujúcich a erotických darčekov by nemalo prebiehať pred celou rodinou, aby nakoniec nevznikol poriadny vianočný trapas, na ktorý sa bude ešte roky spomínať.

Zerex Ultragold

Urobte si spoločnú radosť a oslávte tieto sviatky aj v posteli:



erotické darčeky pre mužov erotické darčeky pre ženy
Magazín arrow
Magazín arrow