Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Toto sú erotické pomôcky súčasnosti, ktoré určite stoja za hriech!

06.03.2019 00:00 eroticke-pomocky

Zvýšenie sexuálneho potešenia a prežitie obohateného sexuálneho zážitku umožňujú párom i jednotlivcom rôzne erotické pomôcky. Ktoré z nich by mohli byť novým prírastkom vo vašej zbierke?

Doba, kedy existovali tvrdé a neohybné vibrátory, kondómy sa vyrábali len v jednej veľkosti a erotické pomôcky sme nevideli ani v najlepších filmoch, je našťastie preč. Stále väčšej obľube sa tešia hračky a pomôcky z príjemných materiálov, s moderným a sofistikovaným dizajnom, ktoré sú dostupnejšie ako kedykoľvek predtým. Poznáte tie najobľúbenejšie?

Pre ženy

Womanizer

Dokonalá rovnováha sania a podtlaku v oblasti klitorisu ponúka žene špičkový zážitok, po ktorom je ťažké sústrediť sa na čokoľvek. Náhrada orálneho pôžitku s partnerom vznikla spojením použitých špičkových technológií a kvalitných materiálov. Na trhu nájdete niekoľko jeho verzí, ktoré obsadzujú priečky najpredávanejších erotických pomôcok súčasnosti.

Vibrátory s funkciou dráždenia bodu G

Ponuka je skutočne široká, takže ich môžete objaviť hneď niekoľko. Nachádzajú sa na prvých miestach v predávanosti a podľa hodnotenia používateľov sa tešia vysokej obľube. Ovládajú sa prostredníctvom diaľkového ovládania, niektoré z nich sú kompatibilné s mobilným telefónom. Dráždenie bodu G zaručuje aj tvar vibrátora, ktorý je na svojom konci dômyselne ohnutý a dostane sa tak na žiadané miesta.

Hoci sú Womanizer a vibrátory s funkciou dráždenia bodu G pomôcky primárne určené ženám, jej výhody ocenia aj muži. A to najmä tí, ktorí nevedia “ako na predohru”, alebo majú problém s rýchlym vyvrcholením. Umožní postarať sa o partnerku skôr, ako sami zažijú orgazmus.

Treba myslieť na to, drahí páni, že potešiť a dráždiť ženu môžete síce vibrátorom, ale za orgazmus je zodpovedný ten, kto ho na nej použil.

Pre mužov

Análny vibrátor na stimuláciu prostaty Paloqueth

Ak ste si nedokázali predstaviť iné potešenie ako zo súlože, či orálneho sexu, stimulácia prostaty je niečo, čo vás dostane na úplne nové miesta. Jednou z najpredávanejších pomôcok pre mužov je totiž pomôcka s funkciou stimulácie prostaty - vibrátor pre mužov (zdroj: Amazon) Ovláda sa pomocou diaľkového ovládania a umožňuje 10 masážnych módov.

Ako živá…(?)

Nafukovacím “ženám” už nadobro odzvonilo, hoci pár exemplárov by ste v sexshopoch určite našli. V súčasnosti sa vyrábajú vagíny alebo celé ženské postavy z dokonalých materiálov, ktoré na dotyk na 99,9% pripomínajú ľudskú kožu. Sú prepracované do najmenších detailov a poskytujú celkom nové zážitky.

Tabletky na podporu erekcie, libida a sexuálneho výkonu Zerex

Ku kvalitnejšiemu intímnemu životu môžu pomôcť prírodné doplnky výživy Zerex, ktoré podporia nielen libido, ale aj kvalitnú erekciu a prispejú k sexuálnemu výkonu. Zerex Klasik sú určené pre mužov, ktorí majú problémy s nedostatočnou alebo slabou erekciou a chceli by zlepšiť svoj výkon.

Svojej obľube sa tešia aj Zerex Extralong, tabletky pre mužov s rýchlym vyvrcholením, aby svoj sexuálny zážitok mohli prežívať dlhšie a intenzívnejšie.

Dlhodobo udržiavať svoju sexuálnu kondíciu a podporiť sexuálne funkcie počas dlhodobého časového horizontu, umožnia tabletky Zerex Ultragold.

Pre páry

Silikónový vibračný krúžok na penis 2v1 - radosť pre dvoch IMO

Táto pomôcka je nabíjateľná podobne ako mobilný telefón a navyše je aj vode odolný. Vďaka dvom rôznym povrchom je určený na použitie pre dvojice. Jeho “majitelia” oceňujú jeho tichý a diskrétny chod a slušnú dobu použitia na jedno nabitie (2 hodiny).

Tip na záver

Láka vás niečo nové vyskúšať? Nie je nič jednoduchšie ako popustiť uzdu fantázií a užiť si vo dvojici nové a vzrušujúce zážitky. Ak potrebujete trochu “postrčiť”, inšpirujte sa aj literatúrou určenou sexuálnym zážitkom. Novodobá sexuálna príručka Zerexsutra vám ponúkne dráždivú inšpiráciu, rady aj šteklivé príbehy.



erotické pomôcky
Magazín arrow
Magazín arrow