Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Nezaradené

Top 10 originálnych Valentínskych darčekov

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.02.2018 00:00 originálny valentínsky darček

Ste presýtení bonbonierami a plyšákmi, na ktoré deň čo deň pred Valentínom narážate úplne všade? A tiež si myslíte, že valentínska večera v reštaurácií už je mimo obligo? Vymaňte sa z pazúrov zaužívaných valentínskych zvykov a buďte originálni.

Prehľad darčekov od tých “zdarma” po nákladnejšie záležitosti - vyberte si!

1. Kupóny vlastnej výroby

Môže to byť ten najlacnejší a zároveň najhodnotnejší darček. Každý pozná svojho partnera, preto vie, čo by mu urobilo radosť. Na kupóny môžete napísať dokedy sú použiteľné a čo v nich ponúkate: napríklad uvaríte nedeľný obed, pôjdete spolu do divadla, urobíte masáž nôh, prípadne môžete “pritvrdiť”. Napíšte tam jednoducho čokoľvek, nechajte svoju kreativitu prejaviť. Ale potom to nezabudnite splniť!

2. Trochu iný parfém

Parfémy používame na rôzne príležitosti, niektoré sa hodí používať cez deň, niektoré večer. Ale ak chcete byť originálni, stavte na afrodiziakálny parfém. Zabezpečí nevšednú vôňu a príťažlivosť pre opačné pohlavie.

3. Úniková hra

Možno už ste o tom počuli. Existuje veľa typov tejto dobrodružnej hry. Cieľom je dostať sa von z miestnosti, domu alebo iných priestorov. Tušíte správne, že vás tam predtým niekto zamkne. Treba rozlúštiť sériu hádaniek, kódov, šifier, je to výborný prostriedok proti nude. Účastníci si vyskúšajú vzájomnú spoluprácu v krízových situáciách.

4. Prírodné afrodiziakum

Chcete u svojho partnera nabudiť libido a zvýšiť chuť na sex? Zintenzívniť sexuálnu túžbu a vyvrcholenie? Pozitívne ovplyvniť sexuálne zdravie,  plodnosť, či predĺžiť vzrušenie? Vyskúšajte prírodné afrodiziaká. Ak hľadáte niečo výlučne pre mužskú pýchu, výkon, výdrž ale aj libido zaiste siahnite po produktoch Zerex.

5. Tetovanie alebo piercing

Teraz sa zrejme chytáte za hlavu, čo je toto za darček. Ak ale máte doma partnera, ktorý už dlhšie nad niečím takým uvažoval, darujte mu poukaz. Možno nemal čas na zákrok alebo len potrebuje “postrčiť”. Alebo ak naberiete dostatok odvahy, nechajte si vytetovať niečo spoločne. Spolu budete odvážnejší a darček sa nepokazí, nezvädne, nikto z neho nepriberie a vydrží.

6. Sexuálna príručka

Ak nemáte zábrany pred experimentovaním a radi vyskúšate niečo nové, tento valentínsky darček poteší vaše zmysly. Vyskúšať niečo, čo oživí vzťah a zároveň zabaví, to v sexuálnej príručke určite nájdete.

7. Ochutnávka vína

Urobíte si pekný večer (možno víkend) a doprajte si navzájom ochutnávku vína alebo vínnu cestu. Susedia z Českej republiky si výlety do “vínnych sklípkov” nevedia vynachváliť. Vezmite partnera a užite si chuť skvelého hroznového moku.

8. Navštívte spolu 5D kino

A vyberte si nejaký horror, alebo aj niekoľko po sebe. Sú to párminútové filmy, pri ktorých vás vytrasie, možno trošku ošpliecha voda a niečo vás bude chytať za nohy. Ale emócia, ktorú si z 5D kina odnesiete, a väčšinou je to poriadna zábava, stojí za to. 9. Škola profesionálnej prípravy kávy Ak máte doma milovníka dobrej kávy, s týmto kurzom zaručene vyhráte. Vaša polovička sa bude môcť pochváliť, že kávu dokáže pripraviť profesionálne a vy si užijete skvelé výsledky jej práce.

10. Vyrobte darček na mieru

Na internete nájdete veľké množstvo návodov, videí, ako niečo jednoducho zhotoviť aj v domácich podmienkach. Kytice z lízatiek, čokoládových praliniek alebo miniatúrnych fľaštičiek s alkoholom, torta z oblečenia (alebo spodného prádla), či náročnejšie projekty. Stačí si vybrať spôsob, ako ho oslávite a aký darček bude vašu oslavu sprevádzať. Nie je dôležité “niečo dať”, dôležité je potešiť.



valentínsky darček originálny darček
Magazín arrow
Magazín arrow