Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Zdravie

Tipy, v čom spočíva výnimočnosť prírodného výživového produktu "CORDYCEPS SINENSIS"

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.08.2014 00:00 cordyceps sinensis

Cordyceps sinensis“ je tradičnou čínskou hubou, ktorá má aktívnu „cordyceps“ bez nepriaznivých vplyvov na ľudský organizmus. Cordyceps má pôvod v západnej Číne, konkrétne v oblastiach Tibetu, Sichuanu a Oinghai. Je možné ju nájsť dopestovanú aj v Hong-Kongu. Kvôli izolovanému a zriedkavému výskytu sa zber cordycepsu pokladá za veľmi drahý a náročný proces.

Nebojte sa siahnuť po tradičnej čínskej hube Cordyceps Sinensis...

Cordyceps bol pomerne dlhú dobu primárnou súčasťou čínskej medicíny. Využíva sa viac ako 5 000 rokov ako vynikajúci zdroj energie, na posilnenie zdravia a počas viacerých chorôb. Cordyceps je vhodný pre obe pohlavia, nie iba pre mužov alebo pre ženy ako to je v prípade iných čínskych húb, či bylín. Je využívaný pri omladzovaní, ako aj pri zvyšovaní sily a energie. Rovnako je to liek proti vyčerpanosti a slabosti. V ojedinelých prípadoch sa používa na liečbu impotencie a tiež ako afrodiziakum. V Číne sa veľmi často Cordyceps dáva ako liek pre starších ľudí k zľahčeniu viacerých bolestí, nakoľko podporuje kostnú dreň a celkovo aj svalstvo celého tela. Lekári v Číne zasa využívajú túto bylinu pri liečbe infekcií, pri dýchacích problémoch, ako i na podporu pľúc a činnosti obličiek. Býva predpisaný pri nádche, či kašli, ako aj pri bronchiálnych problémoch a pri detskej astme. V akých prípadoch by ste mali užívať originálny prírodný výživový produkt zdravej medicíny Cordyceps sinensis?

  • Ak máte problémy, či choroby dýchacích orgánov, predovšetkým preumóniu, bronchitídu, astmu, emfyzém pľúc, či tuberkulózu.
  • V prípade pretrvávajúcej sexuálnej dysfunkcie, či neplodnosti.
  • V prípadoch vírusovej, či bakteriálnej infekcie.
  • Na posilnenie celkovej imunity vášho organizmu. Zvyšuje obranyschopnosť organizmu, užíva sa pri opätovných infekciách, či pri chronických zápaloch.
  • Pri srdcových ochoreniach.
  • V prípade potreby zlepšenia psychickej a fyzickej záťaže.
  • Pri problémoch pečene - užíva sa pri pečeňovej steatóze, je schopné regenerovať pečeňové bunky.
  • Pri problémoch s obličkami – Cordyceps povzbudzuje obličkové funkcie a ak vám chronicky zlyhávajú obličky, podporí funkciu týchto orgánov.
  • Ako liek proti predčasnému starnutiu.

Spoľahnite sa už aj vy oddnes na účinnú silu veľmi cenného prírodného antibiotika bez akýchkoľvek vedľajších a nepriaznivých účinkov na vaše telo a celý organizmus. Doplňte si aj vy do svojho tela výživné látky, enzýmy biologické aktívne komponenty. S nimi budete skutočne pociťovať zmenu v ďalších dňoch vášho života. Žite plnohodnotnejšie a zdravšie, pretože už viete, že je to jednoduchšie, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Naordinujte si svoj prírodný liek bez toho, aby ste sa obávali vedľajších účinkov.



afrodiziakum imunita
Magazín arrow
Magazín arrow