Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tipy pre lepšiu rozkoš v posteli: Skúste to takto.

16.06.2015 17:42 rozkoš
Ak skúsite dnešné tipy pre lepší intímny život, s trochou šťastia docielite zaujímavú rozkoš vo svojej posteli nielen pre seba, ale aj pre partnerku (partnera). Sexuálne praktiky s prvkami dramatickosti dokážu zlepšiť nie jeden intímny život. Bolo by na škodu neskúšať vždy niečo iné a nezažiť veľkolepú „show“ pre samých dvoch. Pokiaľ ste niekedy mali sen byť hercom, či herečkou, tu sú tipy, ako to môžete zúročiť obaja a využiť pritom svoje herecké vlohy naplno. Tip 1

Ligotavé oblečenie ...

     V tomto smere si prídu na svoje skôr páni. Dámy, vsaďte na rozličné ligotavé sukničky, šatky alebo rukavičky na lakte. Doplňte svoje oblečenie ešte o vhodný jagavý mejkap a lak na nechty. Nezabudnite na vhodný účes s tiež trblietavým doplnkom. Svoju výzbroj doplňte zvodnými pohľadmi a úsmevom. Obujte si čo najvyššie topánky na vysokých podpätkoch. Takto ho dostanete do kolien spolu s vaším čiastočne odhaleným telíčkom oveľa skôr, ako inokedy predtým. Ak je všetko takto pripravené, je čas vstúpiť na javisko.

    Milí páni, ak nemáte ani vy zábrany, rovnako môžete vsadiť na pár ligotavých prvkov oblečenia na tých správnych partiách. Doprajte svojej partnerke rovnako zaujímavú rozkoš a pôžitok trochu inak, nie iba s pevným penisom. Nemusíte dodržať všetky body ako vaša partnerka čo sa týka prípravy svojho tela. Vy najlepšie viete, čo dostane a ako práve tú vašu "do kolien".

Tip 2

Hudba a tanec ...

     Čo by to bolo za „show“ bez hudby a tanca? Rovnako tento tip môže platiť pre vás, ako aj pre vašu partnerku. Výber štýlu hudby je iba na vás. Sami najlepšie viete, čo vám vyhovuje, čo podporí vaše uvoľnenie a relax, čo zvýši sebadôveru a istotu v to, čo chcete docieliť u svojho druhého partnera. Odhoďte všetky starosti z hlavy, zbavte sa stresu a depresie. Jednoducho a rýchlo, pomocou správne zvoleného obľúbeného hudobného štýlu.

Tip 3

Ako pred búrkou ...

     Blíži sa hlavné predstavenie večera. Zabezpečte si dostatočný oddych a relax. Poproste partnera (partnerku), nech si sadne najlepšie v strede miestnosti. Výber necháme na vás. Potom si vyčleňte dostatok času na to, aby ste ju (ho) nechali dramaticky (dlhšiu chvíľku) čakať na vás a vaše vystúpenie. Dôležité je si vhodne vyčleniť primeranú dĺžku na prípravu. Ani príliš dlho, ani príliš krátko. Predsa ani kvalitná erekcia netrvá večne. Je to veľmi dôležité, aby sa nestalo, že túžba tak rýchlo zhasne, ako prišla.

     Čo odporúčame obliecť si na seba? Malo by to byť niečo pikantnejšie, také niečo, čo zaujme na prvý pohľad. Milé dámy, vsaďte na korzet alebo negližé, podväzky a pančucháče. Páni vy vsaďte na priliehavé košieľky a trenírky obťahujúce vaše prirodzenie. Myslite na také oblečenie, ktoré bude zvyšovať rozkoš a tiež bude mať otvory na tých najsprávnejších miestach a ľahko sa bude dávať dolu v tých pravých najvzrušujúcejších okamihoch. Na inšpiráciu v sexe pridávame našu sekciu magazínu sex a erotika.

Tip 4

V znamení kúziel ...

     Čo tak si zahrať pár kúzelných čísiel? Ďalší priebeh vášho vystúpenia je iba na vás. Možností na vhodný erotický program je viac než dosť pre vás oboch. Výborným ťahom je, ak aj ten druhý partner je zapájaný priamo do deja, respektíve je jeho aktívnou súčasťou.

    V tomto smere môžete vystupovať ako kúzelník (kúzelníčka) a ona (vy) bude pôsobiť ako poslušný zajačik, sediaci uprostred dramatického deja. Musíte však vopred stanoviť pravidlá. Dotýkať sa vašich partií je zakázané. Ten správny čas ešte len príde a až neskôr sa budete môcť naplno oddať jeden druhému. Ak by ste to príliš unáhlili, nemuselo by sa to podariť tak, ako ste si predstavovali. Takéto napätie je nesmierne dôležité pre najsilnejšiu a najlepšiu erotickú rozkoš.

     Tak čo, vedeli by ste si predstaviť aj vy takúto rozkoš vo vašej posteli? Zerex vám prináša vždy nové nápady!


orgazmus rozkoš sex erotika
Magazín arrow
Magazín arrow