Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Ako na partnerkino libido. Tipy na jeho posilnenie. II. časť

23.01.2015 00:59 libido
V dnešnej II. časti článku skompletizujeme našu prezentáciu tipov "ako na partnerkine libido", respektíve "ako posilniť jej libido". Ak ste nečítali náš predchádzajúci článok, v ktorom sme prezentovali naše prvotné tipy na zlepšenie jej libida, prečítajte si ho teraz tu. Rozhodne buďte za každú zmenu a nebojte sa ani dnešných tipov z našej redakcie. Aj tieto tipy vám môžu účinne pomôcť vo vašom vzťahu, nakoľko je možné, že už dnes máte narušený intímny život s partnerkou, práve kvôli jej nízkemu libidu (alebo aj tomu vášmu). Ak nezoberiete túto skutočnosť pevne do svojich rúk, môže vám hroziť to najhoršie a to istotne nechce dopustiť ani jeden z vás. Tak nech sa páči, začnite "posilňovat" partnerkino libido už dnes a práve takto.

Viac času jeden na druhého ...

      Samozrejmosťou je mať dostatok času jeden na druhého. Inak sa budete darmo snažiť. Na začiatku vzťahu to bolo iné, teraz to je iné. Je to normálne, pretože narástlo množstvo povinností, vy aj vaša partnerka ich máte zvyčajne vyše hlavy. Väčšia zodpovednosť a povinnosti veľmi vplývajú na "psychiku" ženy. Počas študentských čias sa vám mohla venovať naplno, mala veľa energie, čo sa prejavilo (pozitívne) aj v intímnom živote. Naopak, teraz je staršia, má viac povinností a problémov a tiež sa to prejaví vo vašom intímnom živote, ale bohužiaľ skôr negatívne.

      V tomto smere máme pre vás tip. Zaiste vám pomôže, ak si doprajete  voľno a budete spolu len vy dvaja. Pokiaľ máte deti, vybavte im dozor od niekoho iného. Choďte preč z domu na celý víkend alebo týždeň, ak je to možné. Tak ďaleko, aby vám nič nepripomínalo domov. Uvidíte, čo to prinesie do vášho vzťahu. Sme presvedčení, že len pozitívny vietor a výsledky napríklad aj  čo sa týka „väčšieho“ libida.

Zmeňte stereotyp ...

      Nie raz sme vám už navrhovali o nič menej dôležitý tip pre vás a vašu partnerku. Aj v prípade zvýšenia libida platí, že musíte zabudnúť na stereotyp. A to okamžite. S ním to ďaleko ani v posteli nedotiahnete. Súhlasíme s vami, že ak ste čím ďalej dlhšie so sebou, nuda vás istotne zastihne. Čím skôr sa naučíte s ňou bojovať, tým lepšie. Určite to bude náročné vymýšľať zakaždým niečo nové a neskúsené aj po niekoľkých rokoch spoločného života a partnerstva. Ale kde je napísané, že musíte robiť ustavične to isté? Aj keď ste už pár rôčkov spolu, to neznamená, že sa musíte v posteli nudiť. Práve naopak. Zmeňte to, teraz je najvhodnejší čas. Zahoďte zábrany a choďte na vec. Nič tým nepokazíte.

       Začať môžete napríklad jednoduchou zmenou a to, že zmeníte iba miesto na praktizovanie sexu s partnerkou. Alebo môžete použiť a zapojiť do svojich hier rozličné hračky pre dospelých, či siahnuť po zázračnej a tajomnej Kamasútre alebo vhodnom erotickom filme.

      Sme na konci našich návrhov ako na partnerkino libido. Možností, ako si dopriať lepší sexuálny styk vďaka vyššiemu libidu vašej partnerky, je v súčasnej dobe stále dosť. Len sa ich musíte naučiť odhaliť čo možno najskôr, pokiaľ je ešte čas na zmenu a nápravu vo vašom vzťahu. Neuspokojte sa s tým, čo máte, keďže vás to oboch nenapĺňa tak, ako na začiatku vzťahu. Vždy je čas na zmenu, tak začnite už teraz, keď už viete, ako na to.



afrodiziakum sex libido ženské libido ženské telo
Magazín arrow
Magazín arrow