Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tipy na novú rýchlovku: Skúste to takto, zabavíte sa viac!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.07.2015 00:00 Tipy na rýchlovku: Skúste to takto, zabavíte sa viac!

Rýchle číslo v posteli nemusí automaticky znamenať viac zábavy a pôžitku. Objaviť návod na zaujímavú a peknú rýchlovku nie je vonkoncom ľahké. Dobrý sex si vyžaduje vzruch, emóciu a vytržnenie v dostatočnej miere a u oboch partnerov. Myslíte si, že na to máte a ste na to pripravení? Pomôžeme vám s tým dnešnými tipmi na ešte kvalitnejšie prežitie "rýchlovečky", či už doma v posteli alebo mimo nej.

Predohru berte ako pikantnú súčasť hry

Zvyčajne platí, že ak chcete zvýšiť napätie medzi vami a partnerkou, tak začnite predohrou. Áno, predohra je vo všeobecnosti najlepším prostriedkom na nárast vzrušenia medzi mužom a ženou. Ale čo v prípade rýchlovky?

Pri nej na predohru jednoducho veľa času nie je. Zapáliť oheň vášne v tomto prípade môžu napríklad zážitky zo samotného milostného života vás oboch. Takto bude platiť, že rýchlovka bude pikantnejšou zložkou vášho ľúbostného intímneho života.

Skúste to aj s oblečením

Veď načože by ste sa vyzliekali? Vyhľadávaným spôsobom takmer každej rýchlovky je sex v oblečení. Muži sú z neho bez seba, ženy vyvádza z rovnováhy. Práve letné obdobie je najvhodnejšie obdobie pre takýto plán.

Navrhnite partnerke, aby raz prišla za vami do pracovne, síce oblečená, ale bez nohavičiek. Ak už bude tam, nech sa priblíži k vám, rozopne vám rázporok a nech vám nechá pocítiť vlhkosť a teplo svojho lona. Potom už pokračujte sám. Sami najlepšie viete, že ešte vzrušujúcejším pre vás bude odhrnutie jej nohavičiek na bok, aby ste ich mali pred očami počas celého aktu. Nabažte sa koľko len chcete a tak dlho, ako sa vám bude dať. Pokiaľ si zakladáte práve na sexe s bielizňou vašej partnerky, bude to to pravé, čo hľadáte aj počas rýchlovky.

Zahrajte sa na mačku a myš

Myslite na to, že to nemá byť iba o údive a ohromení, ani o tom, že partnerku schytíte odzadu, odtiahnete jej bielizeň na bok a rýchlo do nej preniknete so svojím penisom. Čo sa týka rýchlovky, ak budete chcieť, môžete sa na ňu chystať aj pol dňa, či celý deň.

Môžete s partnerkou flirtovať, zvádzať, hádzať na ňu pohľady, dráždiť ju svojím výstredným oblečením. Ale v tom najlepšom okamihu stopnite túto činnosť a vypýtajte si súhlas od partnerky, či môžete prejsť do tuhého. Zahrajte sa s ňou a takto budete sám podporovať vlastnú žiadostivosť. Oboch vás to bude baviť, ak  pochopíte, čo je cieľom tejto hry. Spustí sa ohromná vášeň a pôžitok. Pokojne si úlohy môžete aj vymeniť, všetko bude závisieť od toho, kto bude chcieť byť dominantnejším a kto korisťou.

Z úst do úst

V rámci tejto zásady nebudeme hovoriť o metóde kurzu prvej pomoci. Ale o metóde vhodnej pri každej polohe zaradenej v rámci rýchlovky. Základ by malo tvoriť to, že prídete k vašej partnerke a postavíte sa tak, že jej budete uprene hľadieť do očí. Po chvíli jej vložíte svoj jazyk do úst. Pery ponecháte otvorené a istý moment nerobíte nič, ani sa nebozkávate. Vaše pery navzájom môžu byť spojené, no budete len vnímať, ako si meníte s partnerkou dych. Zároveň sa rukami láskate.

Po chvíľke budete cítiť vibrácie, vašu erekciu a narastajúcu vášeň a vzrušenie. Očami si stále hlaďte do očí a následne si vymeňte bozky. Tento postup opakujte viackrát po sebe. Bude postačovať iba niekoľko minút a obaja ste pripravení na to, aby ste vsunuli svoj penis do jej lona. Túto metódu odporúčame všetkým tým, ktorí sa obávajú toho, že počas rýchlovky nebudú ich telá dostatočne pripravené na intímny styk.    

Štipka násilnosti

Že čo vám to v našom magazíne radíme? Nebojte sa, žiadne násilnícke praktiky. Prvky menšieho násilia sú nevyhnutné vždy na štart mužskej erekcie, ako aj ženského vzrušenia. Nebojte sa pritlačiť na jej bradavky a vy zase partnerke naznačte, nech vám rukou pritlačí na žaluď v trenírkach. Prekvapte sa takto navzájom. Ak to spravíte, čakajú vás dve možnosti. Buď budete vzrušení alebo sa jeden z vás zľakne. Práve vzrušenie je to práve, čo by ste mali hľadať pri každej jednej rýchlovke. Toto je je to, čo môže vzprušiť váš celkový vzťah, ako aj ten intímny.

Šokujte sa navzájom, to pomáha. Nie je dobré, ak budete šokovať iba vy. Vymeňte si svoje pozície, lebo znova zasiahne váš vzťah nežiadaný stereotyp a ten nemá čo prii rýchlovke hľadať.

Čo dodať na záver? Skúste tieto zásady úspešnej rýchlovky a váš intímny styk naberie na obrátkach. Veď takto vás to bude baviť určite viac.



erekcia penis sex erotika rýchlovka
Magazín arrow
Magazín arrow