Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Krása

Omladzujúce kúry hviezd. Skúšali ste niektorú aj vy?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.05.2017 00:00 spomalenie starnutia

Mnohé svetové celebrity majú svoje finty na spomalenie starnutia a zachovanie mladistvého vzhľadu. A nemusí to byť práve plastická chirurgia a drahá kozmetika – aj hviezdy televízneho a hudobného neba s obľubou využívajú omladzujúce prostriedky z prírody.

Triky na spomalenie starnutia podľa celebrít

Jablčný ocot

Krásna Scarlett Johanssonová nefandí agresívnej chémii. O zdravie svojej pokožky sa stará tak, že si umýva tvár jablčným octom. Verí tomu, že aj strava robí zázraky a riadi sa jednoduchým odporúčaním od svojej mamy. Každé ráno začína pohárom teplej vody s citrónom, ktorý jej dodá viac energie ako ranná káva.

Para

Aké je tajomstvo lámača ženských sŕdc, Georga Clooneyho? Tento charizmatický herec si rád dopraje parnú saunu, vždy, keď potrebuje oddych a detox v jednom. A dobre robí – parný kúpeľ totiž prečisťuje pokožku a zvyšuje jej pružnosť.

Vitamíny E a C

Speváčku Shakiru trápi dehydratácia pokožky z neustálych presunov lietadlom. Pre mladistvejší vzhľad odporúča aplikovať na pleť vitamíny E a C z lekárne, vytlačené z kapsúl. Na spomalenie starnutia sú tieto vitamíny ako stvorené, nakoľko chránia bunky pokožky pred poškodením voľnými radikálmi.

Zelený čaj

Na tento horúci nápoj nedá dopustiť Jonny Depp – kvalitný zelený čaj, plný antioxidantov, uprednostňuje pred alkoholom a sladenými malinovkami. Zelený čaj zrýchľuje metabolizmus a očistu čriev, čo pozitívne vplýva na kvalitu pleti. Vyskúšajte aplikovať čajové obklady aj priamo na pokožku – účinné látky katechíny, ktoré obsahuje, pomáhajú hydratovať a zjemniť pleť (zbavujú ju vrások aj jazvičiek po akné).

Náš tip: Maqui berry

Vyskúšajte túto superpotravinu na spomalenie starnutia – bobule Maqui berry pripomínajú čučoriedky a sú plné antioxidantov. Sú výborným zdrojom energie, urýchľujú trávenie, chránia pleť pred poškodením a robia ju pružnejšou a žiarivejšou. Maqui berry môžete konzumovať vo forme kapsúl alebo prášku.



energia vitamíny detoxikácia zelený čaj
Magazín arrow
Magazín arrow