Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tipy na erotické darčeky pre neho i pre ňu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.12.2016 00:00 erotické darčeky

Ani sa nenazdáme a po roku sú tu opäť Vianoce! Existuje snáď lepšia chvíľa na darovanie erotického darčeka? Samozrejme, jeho otváranie by nemalo byť pred celou rodinou, aby z toho nakoniec nevzniklo poriadne faux pas. Erotickým darčekom potešíte, nažhavíte a dokážete, že vás sex s dotyčnou osobou baví a chceli by ste vyskúšať niečo nové.

Predtým, ako sa pustíte do vyberania vianočného prekvapenia si však skúste ujasniť jednu vec. Chcete hračku len pre vašu polovičku, alebo hľadáte niečo, čo si užijete obidvaja? Chcete niečo, čo obohatí váš tvrdý sex, alebo si chcete radšej užiť romantiku? Vybrať ten pravý erotický darček môže byť však ešte náročnejšie, než vybrať klasický darček. Preto sme rozhodli spísať zoznam tipov na erotické darčeky aj pre ňu, aj pre neho.

Erotické darčeky pre ňu

Masážny strojček

To je tá najspoľahlivejšia hračka na rýchle orgazmy. Môžeme povedať, že ak svojej partnerke kúpite tento darček, vyhrali ste to. Existuje niekoľko druhov masážnych strojčekov a väčšinou nie sú len na klitoris, ale obsahujú i rôzne nadstavce. Potešiť vás môže i to, že si túto erotickú hračku môžete pokojne užiť aj vo dvojici.

Sklenený análny kolík

Tento darček využijú páni najmä vtedy, ak chcú svoje partnerky presvedčiť o tom, že análny sex je naozaj super a aj ony si môžu dráždenie zadočku poriadne užiť. Sklenené kolíky nielenže nádherne vyzerajú, ale v prvom rade sú príjemné a tvarované presne podľa vašich potrieb.

Erotické darčeky pre neho

Tenga egg

Ak nechcete svojmu partnerovi pod stromček kupovať umelú vagínu, toto vajíčko pre vás bude vynikajúcou alternatívou. Nepôsobí vulgárne a dokáže divy! Použiť sa dá niekoľkokrát a ani jeho cena nie je vôbec závratná.

Erekčný krúžok s počítadlom

Erekčný krúžok je klasika, ale čo tak si ju trochu vylepšiť? Kúpte svojmu milovanému erekčný krúžok so zabudovaným počítadlom, pomocou ktorého môžete spočítať, koľkokrát počas sexu prirážal. Dokonca vám zmeria aj spálené kalórie. Ak máte doma športovca, tento darček bude pre neho ideálny.



erotické darčeky
Magazín arrow
Magazín arrow