Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tipy, ako zistíte, že sa s vami nechce milovať

Autor článku: redakcia Zerex.sk 08.08.2014 00:00 Tipy, ako zistíte, že sa s vami nechce milovať

Nie obaja partneri priznávajú to, že majú krízu, nehovoriac o kríze v intímnom živote. Zistia to až vtedy, keď registrujú posledný milostný akt pred týždňom, či v horšom prípade pred mesiacom, či niekoľkými mesiacmi. Vtedy každý zbystrí pozornosť, že niečo nie je v poriadku. Ibaže to už mnohokrát môže byť neskoro. Naučte sa to odhaliť skôr, ešte keď je čas na možnú nápravu vo vašom vzťahu. Prezradíme vám, čo robiť a ako na to.

Vieme, prečo vám dáva košom...

Všetko robíte tak ako doposiaľ. Žiadna zmena, žiadna iskra, pravidelný stereotyp. Bavilo by to vás? Zaručene nie. A ako to môže vydržať vaša partnerka? Iskra a žiadostivosť sa vytratili z vášho milostného vzťahu. Niet sa čo čudovať. Prejdite z budovania svojho vzhľadu na naberanie skúseností aj čo sa týka sexuálnej istoty a umenia. Verte či nie, všetky nové zručnosti partnerka ocení a privíta ich s nadšením. Dobre to poznáte aj vy, ak zaregistruje úsilie z druhej strany, patrične to oceníte. Prehlbujte nielen teóriu, ale i praktické poznatky a oheň žiadostivosti, či náruživosti medzi vami nikdy neutíchne.

Ešte raz a navždy, zbavte sa nudy a stereotypu, inak ju nebudete baviť ani v posteli! So stereotypom v samotnom akte súvisí aj stereotyp čo sa týka vzhľadu. Pokiaľ sa nebudete snažiť zmeniť sám seba, darmo sa budete usilovať zdokonaľovať sa v činoch, keď ona vaše telo nebude už chcieť. Pozerá sa na to isté telo stále a zakaždým, keď sa vyzlečiete. Nesnažíte sa o zmenu ani jednej partie na tele. Priberáte do brucha, či do pása. Nemáte jej čo nové ponúknuť na svojom tele. Čaro v očiach vašej partnerky veľmi rýchlo upadá z toho, čo vidí pred sebou. Vyznieva to pre vás veľmi náročné, získať na svoju stranu ženu na celý život. Ale pamätajte na to, že oveľa ťažšie je si ju udržať pri sebe spokojnú a prahnúcu po sexe s vami a vaším telom.

Nevyhovujete jej požiadavkám

Milí páni, buďte k sebe úprimní a priznajte sa, beriete naozaj skutočne vážne to, čo vaša partnerka chce? Kedy ste naposledy vyhoveli tomu, čo ona naozaj chcela a požadovala? Spomeniete si? Máte túto tendenciu predovšetkým vtedy, ak ste si jednoznačne istí svojou partnerkou a tým, že vám už neunikne. Ale myslíte si, že aj naďalej nestojí za vašu pozornosť? Už skutočne nemusíte bojovať o jej záujem? Ak si toto myslíte, veľmi ale veľmi sa mýlite.

Pokiaľ svoju partnerku neuspokojíte po sexuálnej stránke, vytratí sa u nej záujem o vás. Nebude po vás túžiť ani po intímnom styku. A ak to bude takto pokračovať dlhý čas, bude vyhľadávať uspokojenie inde, u iného muža. To bude už ale ten najhorší scenár pre vás. Ako odporučenie pre vás môže byť to, že sa pýtajte, či je všetko v poriadku, čo ste naposledy spoločne prežili v posteli, bavte sa o intímnom styku, o sexe a polohách, ktoré ste skúsili, ako aj o tých, čo ste ešte neskúsili. Bavte sa o tom, čo si želá prežiť, kam chce ísť a o všetkom, čo zaujíma ju aj vás.

Buďte voči sebe úprimní a priami skutočne vo všetkom, aj čo sa týka milostného života. Vieme, že nie vždy je to jednoduché, no rozhodne to stojí za to, aby váš vzťah sa udržal minimálne na tej úrovni, ako doposiaľ.

Má iného

Ako sme už naznačili vyššie, dôkaz toho, že vám to neklape, respektíve že vaša partnerka sa nechce s vami milovať, je ten, že má iného. Miluje sa s iným, pretože vy ste jej nedopriali to, čo potrebuje. Bohužiaľ, raz to už muselo prísť, ak ste podceňovali to, čo vám dávala už dlhší čas najavo. Nemôžete predsa jej potreby ignorovať až do konca života. Nevernosť nie je jednoduchá a nie vždy býva spôsobená vrtochom jedného z partnerov. Príčin je hneď viac. Pokiaľ sa domnievate, že vám je partnerka neverná, neduste to v sebe, ale pozhovárajte sa o tom a všetko si ozrejmite. Nežite s týmto bremenom, pretože to ubíja. Je možné, že to všetko je iba klam. Ak však nie, budete musieť odpustiť, alebo nadobro vypustiť z hlavy jej osobu.

Pevne veríme, že vás sa to netýka a o nevere viete iba z nášho článku. Veľa šťastia v ďalších spoločných dňoch s vašou partnerkou!



partnerské problémy partnerské hádky milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow