Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tipy, ako byť lepším partnerom v posteli

Autor článku: redakcia Zerex.sk 01.09.2014 00:00 Tipy, ako byť lepší v posteli

Ktokoľvek z nás môže mať z času na čas strach z toho, či práve to, čo vykonávate, je dostačujúco oceňované (obzvlášť v posteli a intímnom živote). Pokiaľ hľadáte skutočne pravdivú odpoveď, buďte k sebe otvorení. Máme pre vás niekoľko tipov, ako byť lepším partnerom v posteli.

Viete, ako partnerku správne pripraviť na „číslo“ v posteli ?

Musíte sa viac snažiť, ako iba zabezpečiť dobrú hudbu a rozhádzané lupene kvetov so sviečkami. Možno sa budete čudovať (alebo ani nie), ale je potvrdené, že ženy pozerajúce erotiku (dokonca aj jej tvrdšiu verziu) sú schopnejšie lepšie si užiť sex s mužom v porovnaní s tými, ktoré sa tomuto žánru z ďaleka vyhýbajú. Samozrejme, pokiaľ vaša partnerka nie je zástankyňou tohto žánru a nerada si spestruje intímny život touto formou, nenúťte ju do ničoho.

Radšej zostaňte pri klasike, ktorá jej vyhovuje najviac – napríklad pri hudbe. I známe tóny hudby vás oboch natoľko uvoľnia, že si dokážete všetko lepšie užiť i v posteli. Hudba zlepšuje náladu človeka. Z toho dôvodu sa človek lepšie cíti a tým je i povoľnejší a pokojnejší.

Ako ste na tom s vedomosťami o naj polohe vašej partnerky?

Mali by ste to jednoznačne vedieť, pretože každá žena má obľúbenú svoju erotickú polohu, ku ktorej sa vracia najradšej. Nie je to iba o predohre.

Podľa mnohých odborníkov, pre ženu v rámci uspokojenia najviac účinkuje to, ak muž dráždi dvojnásobne jej lono – jednak zvnútra, ako aj zvonka. Máte na výber viacero pozícií, ktoré vám to umožnia. Nech sa páči, hľadajte a skúšajte erotické polohy, ktoré vám obom budú vyhovovať a dosiahnete zaručený „dvojitý“ úder a úspech u svojej partnerky.

V zdravom tele zdravý duch i zdravá sexuálna výkonnosť...

Dnes môžete počuť z každej strany o tom, že zdravý životný štýl zohráva v živote človeka veľmi dôležitú úlohu. Pohybujete sa skutočne dosť? Máte dostatok pohybu? Nie je to iba otrepaná fráza, že „v zdravom tele zdravý duch a rovnako aj zdravá sexuálna výkonnosť! Tvrdia to výskumní odborníci z amerických univerzít, ktorí potvrdili, že polhodinový beh trikrát do týždňa napomáha skvalitniť okrem telesnej zdatnosti i tú sexuálnu.

Dostatočným pravidelným pohybom sa vám zvýši chuť na sex a samozrejme aj výdrž, či kondícia. Ak si túžite užiť samotný milostný akt úplne naplno, musíte byť nielen vy, ale i vaša partnerka v tom správnom rozpoložení, respektíve v tej najlepšej rovnováhe, čo sa týka energie, sily a tiež aj vo forme. Dosiahnete to iba pravidelne sa opakujúcim pohybom. V zásade platí častejší pohyb, častejší sex. Čo si o tom myslíte?

Predohra, predohra a ešte raz stará známa predohra musí byť...

Ako vyzerá tá vaša? Ako ju môžete ohodnotiť? Nemali by ste nikdy podceňovať predohru pred samotným milostným aktom. Vaša partnerka to zaručene ocení. Skutočne ju zapájajte do svojho čísla, pretože je to rozdiel, predovšetkým pre vašu partnerku. Nie nadarmo sa vraví, že predohra je akýmsi spúšťačom kvalitných erotických pôžitkov pre každé ženské telo.

Ak ste ju doposiaľ využívali len zriedkakedy, je načase predohru pravidelne využívať a praktizovať. Nebojte sa spoznávať partnerkine telo zakaždým, keď máte tú možnosť. Pripomeňte si jej najerotickejšie body na jej tele. Sledujte jej reakcie, to čo sa jej páči najviac a ktoré body sú tými, ktoré na jej tele dokážu urobiť najviac zázrakov. Jej telo vám to prezradí samo, čo máte robiť, čo nie.

Nezabúdajte na „dobrú“ výdrž...

„Koľko vydržíte?“ Je dokázané, že telo vašej partnerky (ktorejkoľvek ženy) vyžaduje viac dráždenia a strpenia. Nám mužom netreba vždy dlhé stimulovanie, predohry, či čísla. No práve tento fakt môže byť spúšťačom problémov v mnohých vzťahoch.

Tak pokiaľ chcete byť aj vy milencom, ktorý dožičí svojej partnerke kvalitu pri akte, musíte cvičiť vytrvalosť a blížiace sa vyvrcholenie musíte (pre)dýchať. Dýchajte zhlboka a zmeňte tempo, ak sa to blíži. Toto je tá správna cesta, ktorá dokáže robiť zázraky aj vo vašom vzťahu, ak si neviete rady. Presvedčte sa o tom aj vy!



Magazín arrow
Magazín arrow