Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tipy, ako sa môžete príjemne zahrať nielen v posteli

Autor článku: redakcia Zerex.sk 31.07.2014 00:00

Nebojte sa skúsiť niečo nové. Experimentujte s vašou partnerkou a to nielen v posteli. Nebuďte nudní. Skúste sa prekonať a zahrať nielen vo vašej spálni tak, ako vám to vyhovuje. V článku vám pomôžeme v tom, akým smerom by ste sa mohli uberať, aby váš styk mal zaujímavý dej.

Spoznajte to, že „sex“ môže mať aj dej

Čo keby ste vy boli učiteľom a ona bude neskúsenou študentkou. Zaujímavá predstava a o to vzrušujúcejšia, že to čo je nedovolené, najlepšie chutí. Ale čo s takou žiačkou, ktorá je v škole zlou, neposlúcha vaše príkazy a navyše sa zle učí? Potrebuje pokarhanie, napomenutie a doučovanie po škole. To je to pravé, čo by ju zmenilo. No a vtedy môže študentka využiť svoje „silné“ zbrane. Istotne nemusíme pripomínať, čo s vami spraví veľký výstrih a príliš krátka suknička. Následne jej dovolíte sa naučiť skúmať mužské partie. Pekne pomaličky a podrobne.

Toto je cesta, akou jej môžete zlepšiť prospech v škole len aby sa udržala vo vašej triede, kde ste vy učiteľom. Predsa, ešte niekedy si to bude musieť u vás vyžehliť, alebo nie?

Riaditeľ a sekretárka

Ale prejdime do iného prostredia. Čo tak byť riaditeľom spoločnosti a využiť službičky svojej peknej asistentky a sekretárky v jednom? Vy ste unavení, vyčerpaní, nič nestíhate. A ona vám v tom vôbec nepomáha, pretože je nešikovná, pomalá a má vo všetko neporiadok. No na jednu vec by bola dobrá. Prečo ju aj v tom nevyskúšať? Rýchlo jej stiahnite sukničku, roztrhnite nylónové pančucháče a odtiahnite nohavičky na pol stehna. Rázne si ju pritisnite na svoje telo a pocíťte jej telo na vašom. Buďte nadriadeným, ako sa patrí. Zaručene na to nezabudne a istotne vám vyhovie vo všetkom. Predsa nebude chcieť prísť o svoju prácu, takže vám vo všetkom vyhovie. A ak to už príde na vás, môžete jej postriekať telo svojím gejzírom lásky. Výborná predstava, čo poviete? Len si dávajte pozor na skutočnú asistentku, aby ste sa v reálnej práci nedostali do problémov.

Sex vo väzenskom prostredí

Alebo vás láka predstava sexu vo väzenskom prostredí, kedy ona bude neskrotnou väzenkyňou a vy budete disciplinovaným dozorcom? Čo s ňou, ak nesplní vaše rozkazy? Musíte zakročiť a rázne. Tak, aby bola skrotla a poslúchala. Začnite putami. Pripútajte si ju k jej posteli alebo k inému nábytku. O to svoj zápas budete mať jednoduchší. Nebude vám mať čo iné ponúknuť, iba svoje telo. Tak to využite a skroťte si ju. A ako odmenu jej darujete pre ňu vytúženú slobodu bez väzenia a obmedzovania. Je práve väzenská uniforma tým, čo vás láka najviac?

Doktor a pacientka

Alebo sa zahrajte na doktora a pacientku. Staré známe divadielko, na ktoré sme sa hrávali už ako malé deti. Tentoraz ste dospelí a môžete si dovoliť viac, aj čo sa týka intímností a sexu. Pekne si ju prezrite od vrchu, zospodu a zvnútra. Pekne podrobne a pomaličky. Využite vaše prsty, ústa a nakoniec svoju pýchu. Spravte jej prehliadku doma a v krajšom romantickejšom prostredí. A ak budete hotoví, prenechajte svoje telo jej. Zaručene to ocení aj ona. Istotne nebude mať s tým problém preskúmať tentoraz vaše mužské telo. Začať môže rovnako od hora a skončí dolu pri vašej mužskej pýche. Môže vám ho preskúmať jednak ústne, či pomocou svojej vlhkej mušličky. A následne ju naplňte úplne doplna zvnútra aj zvonka svojím elixírom lásky. Tak, ako to má rada jedine ona.

Zlodej a domáca pani

Zaujímavým príbehom na dej počas vášho aktu je aj to, ak vy budete zlodejom a vaša partnerka nevinnou a bezbrannou domácou paňou. Predstavte si, že ona spí a zrazu začuje čudné zvuky v inej miestnosti. Zo zvedavosti sa ide pozrieť a tam uvidí zlodeja, ktorý sa snaží ukradnúť cenné veci, ktoré patria nej. Ona sa bude pokúšať vám v tom zabrániť, vrhne sa na vás a chce vám v tom zabrániť. Vy však ako muž máte viac síl a premôžete ju. Vniknete do jej nohavičiek, tak ako ste vnikli do jej domu a beriete si aj to, s čím ste nepočítali, to čo vám iba žena môže dať. Zlepší vám to náladu a ste spokojnejší dvojnásobne. Vaša partnerka je rada, že prežila. No a aj si užila, s čím vôbec nerátala. Ráno sa zobudí a premýšľa, či sa jej to snívalo a bol to ďalší erotický vášnivý sen, alebo to bola skutočnosť.

Ak ste náš článok dočítali až dokonca, vidíte, že fantázii sa medze nekladú ani v posteli, či mimo nej. Môžete spoločne prežiť príjemné chvíle aj trochu inak, ako ste boli zvyknutí doposiaľ, s istou dávkou deja. Tak sa ukážte, čo je vo vás už pri najbližšom milovaní.



predohra vzrušenie milovanie pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow