Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tipy ako prežiť divoký sex: S putami a nespútane!

24.07.2015 01:32 s putami
Pokiaľ ste milovníkom iného, tvrdšieho, ba až divokejšieho sexu, prídete si na svoje, ak vsadíte na sex s putami. Putá ako erotická hračka vám pomôžu v cieli odohnať čo najďalej od vás nudný stereotyp v posteli. Ak ste už raz putá skúšali a máte ich odložené v zásuvke, je čas vsadiť na novšie modernejšie varianty. Nebojte sa a skúšajte. Aj novodobý sex s putami vám má čo ponúknuť.

Spútane a divoko ...

     Spútaný a divoký sex bez pút jednoducho nepôjde. Putá sú opäť v móde, predovšetkým v sexe. Umožňujú prežiť niečo nové, iné a všetko s dávkou nespútanosti. V tomto smere máte na výber veľmi veľa možností, ako sa zahrať. Najčastejšie je to rola policata, či policajtky, keďže putá sa odjakživa spájajú práve s týmto povolaním. Policajt a neskrotná zlodejka, či zlá vodička. Dobrý nápad a téma. Alebo obrátene, partnerka bude policajtkou a vy neskrotným zlodejom, či zlým vodičom, ktorý neustále porušuje pravidlá a zákony mesta.

    Samotný priebeh deja je iba na vás. Nuda sa ihneď s novými nápadmi vytratí z vášho intímneho života. Výnimkou nebude veľa zábavy, smiechu a v neposlednom rade aj vzrušenia a sexu. Putá sa hodia či už k dennej dávke sexu alebo až na dlhšie večerné radovánky. Nikdy si však nespájajte putá s dávkami násilia a drastických praktík. Putá vám pomôžu v smere za divokejším, vzrušujúcejším a nespútaným sexom. V konečnom dôsledku vám nová praktika v sexe môže pomôcť okrem iného prekonať aj niektoré vaše súčasné problémy vo vzťahu - obzvlášť tie intímne ako napríklad problémy s erekciou, či s erektilnou dysfunkciou. 

Ako ich získať? 

     Dôležitosť prípravy je nesmierne dôležitá, nepodceňujte ju. Fáza obstarania môže byť viac než zaujímavá, obzvlášť ak nie ste policajtom alebo ak nemáte žiadneho známeho vo svojom okolí, kto by vám ich zapožičal na dnešný, či iný deň alebo večer.

   V prípade, že by ste si ich chceli požičať, vsaďte radšej na ich kúpu v obchode s erotickými pomôckami. Oplatí sa investovať peniaze do tejto erotickej pomôcky. Nemusíte stále myslieť na to, aby ste ich vracali, prípade nemusíte zháňať dotyčného človeka, aby vám ich požičal. Budete ich mať vždy po ruke a sex s putami si budete môcť dopriať zakaždým a hneď, ak dostanete naň chuť.

Vsaďte na uvoľnenie atmosféry ... 

    Ak už máte svoje putá po ruke a máte všetko pripravené, nezabudnite na vhodný prípitok. Partnerku ponúknite tiež, aby ste sa vzájomne uvoľnili a mohli si viac užiť nové sexuálne číslo. Následne prejdite k bozkávaniu a pokračujte tým, že si partnerku hodíte jemne na posteľ. Pritom jej nič nenaznačujte, nech nevie, čo môže očakávať.

     Takto zvýšite napätie a vzrušenie, najmä vo chvíli, keď prejdete k nasádzaniu pút. Spútať sa alebo partnerku (partnera) pri sexe je síce na prvý pohľad vyznievajúcou drsnou a divokou praktikou, no v konečnom dôsledku pôjde o sex plný romantiky a jemnosti. Platí, že ako si sex spravíte a pripravíte, taký bude. Ako sa budete chovať voči partnerke (partnerovi) pri sexe v putách, tak bude vyznievať aj samotný výsledok. Zahoďte predsudky a poďte na to!

Jemne alebo drsne, či divoko?  

   Kombinovane a hlavne s citom. Žiadne sadomasochistické praktiky. Inak to vaša partnerka (partner) nemusí vždy správne pochopiť. Menej je viac, na to pamätajte aj v prípade sexu s putami.

   Túžite svoju partnerku dokonale prekvapiť? Tak pri putách majte pripravenú aj šatku, ktorú použijete na previazanie partnerkiných (partnerových) očí. Ak bude mať dotyčný zaviazané oči, to je správna chvíľa na jeho spútania putami priamo k posteli.

  Ak nemáte takúto možnosť, jednoducho si obaja spojte putami ruky. Následne už bude iba na vás, čo bude nasledovať. Erotické hry sú dobrou voľbou. Dosť odvážne na to, aby ste si to naplno užili. Robte to, čo chcete, čo vás baví oboch, nepresadzujte iba svoje praktiky a ciele. Musíte to chcieť vždy obaja, nie iba jeden. Doprajte partnerke aj sebe deň alebo večer podľa svojich túžob, cieľov a plánov. Využite pritom vždy fantáziu aj toho druhého.

Putá a šatka, účinné kombinovanie  ...

  Ako sme už naznačili vyššie, ak chcete dopriať svojej milovanej ešte lepší zážitok, previažte jej oči - napríklad práve hodvábnou šatkou. Takto bude zbavená dočasne zraku, snáď najdôležitejšieho orgánu na vnímanie. Bude spútaná a bez svojich očí, čo umocní následný erotický zážitok. Bude čakať, čo sa bude s ňou a jej telom diať. Požiadajte ju, aby sa uvoľnila a užívala si každý váš dotyk a pohyb. Takto bude vnímať celé vaše prekvapenie svojimi zvyšnými zmyslami a oveľa silnejšie a ostrejšie.

Práve v okamihu, keď má previazané oči šatkou, využite putá a ich silu. Možno stratí aj reč od prekvapenia, pretože ste jej to nepovedali a predtým ste to ešte neurobili. Využite tento silný moment prekvapenia a nárast vzrušenia. Doprajte si erotický zážitok práve tak, na ktorý obaja len tak ľahko nezabudnete.

Kožené alebo kovové?  

   Môžeme potvrdiť, že v dnešnej dobe je k dispozícii veľmi veľa variantov pút pre vášnivejší a divokejší sex. Ak hľadáte niečo iné, skúste kožené putá. Ak hľadáte klasiku, vsaďte na kovové putá.

  Kožené putá sú zložitejšie na obsluhu v porovnaní s kovovými. Ale za to sú zase jemnejšie k zápästiu spútaného. Náročnejšie sa zapínajú a nasádzajú v porovnaní s kovovým variantom. Kožené putá odporúčame pre začiatočníkov a málo skúsené páry, ktoré putá nikdy predtým v posteli nevyužívali a preto by ich kovové putá mohli kvôli pevnejšiemu materiálu odradiť. Ak ste teda skúsenejší, využite práve kovové putá.

  Kovové putá do postele nie sú úplne totožné s tými, čo v skutočnosti majú za opaskom naši policajti. Sú jemnejšie k zápästiam ako reálne policajné putá. Kovové putá určené na erotické praktiky sú navyše ošetrené plyšom, aby pri ich použití bol  zaručený príjemnejší zážitok. Je možné ich upraviť do požadovanej veľkosti, všetko podľa aktuálnej potreby a veľkosti ruky partnerky (partnera). Kovové putá sa otvárajú kľúčikom, ktorý je ich súčasťou respektíve k dispozícii sú vždy dva kľúčiky, pre prípad zamknutia sa navzájom alebo ak by ste stratili prvý kľúčik. Ak stratíte oba, budete musieť žiť spolu spútaný do konca života. Ale nie, bude stačiť trochu hrubej sily s pilníkom a váš problém bude vyriešený.

   Tak čo, nahovoríte svoju partnerku alebo svojho partnera na takýto druh sexu - práve s putami? Túžite po divokejšom a spútanejšom sexe aj u vás v posteli? Dnes nájdete veľmi veľa rád a odporúčaní, no nie vždy fungujú. My sme si v dnešnom článku viac posvietili práve na sex s putami, ktorý môže vyznievať aj ako vhodné nové afrodiziakum do vášho vzťahu, či intímneho života. Konečný úsudok necháme na vás. Pamätajte na to, že sex s putami vám má zakaždým čo ponúknuť, tak to náležite využite vo svoj prospech.



rozkoš milovanie sex erotika
Magazín arrow
Magazín arrow