Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Spoločný orgazmus. Top tipy pre jeho dosiahnutie

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.08.2017 00:00 spoločný orgazmus

Spoločný orgazmus môže pre niekoho znieť ako nedosiahnuteľná méta alebo ako niečo, čo existuje iba vo filmoch. Je to však celkom realistický cieľ. Stačí len dodržať určité zásady. Prezradíme vám, ako treba postupovať, aby ste spoločný orgazmus s vašou drahou polovičkou zažívali čo najčastejšie.

Ako dosiahnuť spoločný orgazmus čo najskôr?

Ak si s vašou polovičkou chcete vychutnávať spoločný orgazmus pravidelne, začnite na ňom pracovať už dnes. Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu, naladiť sa na jednu vlnu.

Vyberte si polohu, pri ktorej sa ľahko určuje tempo

Nemusíte vyskúšať všetky polohy z  Kámasútry – stačí, ak si vyberiete tú, ktorú máte obidvaja radi a poskytuje vám dostatok priestoru na vzájomnú stimuláciu. Sexuálna poloha, ktorá dáva obidvom partnerom najviac kontroly, je obľúbená a veľmi intímna poloha „69“. Orálny sex pri nej dávate a zároveň prijímate. Je ideálna na dlhé, pomalé milovanie. V tejto polohe môžete ľahko regulovať tempo a úroveň vzrušenie vašej polovičky. Ak so 69 nemáte veľa skúseností, odporúčame vám, realizovať jej menej namáhavú variáciu, pri ktorej obaja partneri ležia vedľa seba na boku (a teda ani jeden nie je hore ani dole).

Počítajte od 1 do 10

Niekedy je naozaj náročné zistiť, ako veľmi ďaleko je náš partner od vyvrcholenia. Komunikácia počas sexu je pre mnohých náročný proces. Zjednodušte si ho tým, že si budete hlásiť, ako veľmi blízko máte k orgazmu, na stupnici od 1 („ešte som veľmi ďaleko“) do 10 („už budem!“). Táto metóda pôsobí na prvý pohľad možno trochu neromanticky. Je však veľmi praktická a mnohé páry si ju obľúbili pre jej jednoduchosť, vďaka ktorej sa dokážu ľahšie zladiť.

Pozerajte si do očí

Ak sa milujete v polohe, ktorá umožňuje očný kontakt, využite to! Vďaka hlbokému pohľadu do očí sa prehĺbi aj vaše spojenie a neverbálna komunikácia. Zvýšia sa tým aj vaša šanca, zažiť spoločný orgazmus.

Partnerka zaostáva? Siahnite po erotických pomôckach!

Vo väčšine prípadov je práve žena tá, čo s orgazmom „mešká“. Oplatí sa preto investovať do pomôcok, ktoré urýchlia jej vyvrcholenie a naopak, môžu oddialiť orgazmus u muža. Medzi takéto pomôcky patria napríklad hrubšie kondómy, kombinované so stimulujúcim lubrikačným gélom, ktorý zlepšuje prekrvenie pohlavných orgánov ženy a pôsobí ako afrodiziakum. Dobre poslúžia aj rôzne druhy vibrátorov. A čo muži a ich výdrž? Dá sa predĺžiť aj prirodzeným spôsobom, bez návštevy lekára. Jedným z riešení sú kvalitné tabletky na predĺženie erekcie na prírodnej báze, ktoré si môžete diskrétne zakúpiť online.



sex spoločný orgazmus ako na to
Magazín arrow
Magazín arrow