Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tip na úplne "iný sex": Sex na fitlopte. Stojí za to ho vyskúšať!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 13.01.2015 00:00 sex na fitlopte

Okoreňte si svoj intímny život aj vy, práve sexom na fitlopte. Spojte súčasne dve veci navzájom. Skombinujte vlastné cvičenie a zhadzovanie kalórií s príjemným a vzrušujúcim erotickým zážitkom. Znie to zaujímavo, ale nebude to u vás možné? Pýtame sa, prečo nie? Nesnívajte, ale prežite svoj sen už dnes a všetko bude iné. Prečítajte si nasledujúce riadky nášho článku, kde vám prezradíme oveľa viac. Dozviete sa aj to, ako najlepšie ísť na "vec", aby vám partnerka povedala "áno" ...

Sex na fitlopte - strelená myšlienka?

Možno áno, no keď to vyskúšate, poviete si, že ani taký zlý nápad to nebol. Znova je všetko o praxi a o tom, na čo si s partnerkou trúfate. Pokiaľ máte ako takú kondíciu a máte radi nové výzvy a zmenu vo svojom intímnom živote, sex na fitlopte sa vám zapáči ako ktorýkoľvek iný sex. Je to cvičenie a rovnako aj nezvyčajné milovanie. Ten kto okúsi tento druh sexu, skutočne veľmi rýchlo pochopí, o čom tu v tomto okamihu hovoríme.

Fitlopta, dôvody pre ňu ...

Máte ju doma v izbe alebo vo svojej kancelárii? Používate ju občas na precvičeniea pretiahnutie stuhnutých svalov? Alebo vám iba zaberá miesto v miestnosti a chytá prach? Je čas to zmeniť. Práve teraz sa dozvedáte, že fitloptu je možné použiť ako výbornú erotickú pomôcku na zaujímavý a nevšedný sex. 

Môže tomu byť aj preto, že počas cvičení na fitlopte je všetko o udržaní rovnováhy, pri ktorej musíte zapájať aj vnútorné prostriedky na stabilizovanie. Účinnosť samotných cvikov je nesmierne vysoká. Ale dokážete si predstaviť, že si okrem bežných cvičení na fitlopte súčasne užívate aj so svojou partnerkou. Takáto predstava nemusí byť na zahodenie, obzvlášť ak ju neskôr aj skutočne zrealizujete. Niekedy to ale nemusí byť vôbec jednoduché, ak hovoríme o získaní záujmu svojej partnerky skúsiť takýto istotne pre vás oboch nezabudnuteľný zážitok.

Ako si získať partnerku?

Sami najlepšie poznáte svoju milovanú. Viete, čo na ňu zaberá a čo nie. Je zrejmé, že naše slová budú zbytočné v tomto smere. Ak môžme, tak sa predsa pokúsime poradiť. Skúste ju získať na skutočnosť, že práve pri sexe na fitlopte prichádza k veľkému spaľovaniu tukov a kalórií.

Iba pätnásť minút zábavky na fitlpote a samotné spaľovanie sa vyrovná tomu vo fitnescentre, kde však musí vynaložiť minimálne celú hodinu tvrdej driny. Malo by to zafungovať a mala by byť naklonená vášmu erotickému návrhu.

Ako je to s realizáciou?

Rozhodne by ste mali začať celkom pomaly. Nikam sa netreba náhliť. Rozumne zvážte vašu a partnerkinu kondíciu. Pokiaľ nemáte obaja nadváhu alebo nejaké zdravotné problémy, sexuálne radovánky s fitloptou (či na nej) si dokážete užiť na sto percent. Na druhej strane buďte obozretní obaja a skúšajte tento druh sexu iba vtedy, pokiaľ máte už spolu niečo odžité vo svojom intímnom živote. Rozhodne ako vaše prvé sexuálne číslo vám neodporúčame sex na fitlopte. Sami snáď pochopíte prečo.

Pri sexe na fitlopte to nemusí byť len o sedení, či držaní. Pokojne môže vaša partnerka alebo aj vy ležať alebo sa o loptu len opierať. Využite všetky možnosti pre to, aby ste si svoj nový sex okorenili čo najviac a využili všetky prednosti, ktorá vám táto erotická pomôcka okrem iného aj na zlepšenie vašej erekcie ponúka.

Samotné erotické polohy na fitlopte si vyberajte podľa vlastného uváženia a chute. Chceme zdôrazniť, že robte to, na čo skutočne aj máte a čo skutočne dokážete obaja (nie iba jeden z vás). Každý z vás sa musí cítiť príjemne, milovanie si musíte užiť a nemôžete sa pri tom trápiť.

Tip na záver ...

Je najvyšší čas vašu loptu oprášiť od prachu a začať ju skutočne efektívne aj využívať. A už nie iba na klasické cvičenie, ale aj na príjemné vzrušujúce chvíle so svojou partnerkou. Posteľ nie je jediným miestom na prekrásne a vzrušujúce milovanie. Hľadali ste nový spôsob, ktorým predídete súčasnej nude vo vašom intímnom živote? Vyskúšajte najbližšie sex a erotické polohy trochu inak - na fitlopte. Veľa nezabudnuteľných zážitkov želá tím Zerex.



erotické polohy sex erotická pomôcka
Magazín arrow
Magazín arrow